Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Amin canım benim..kac senedir çocuk Istiyorsun?

Kızlar ovulasyon texti yaptım ama tam algılayamadım bir bakarmısınız..yumurtlama zamanımmı?

Eklentiler

• 20160414_200355.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 73
Diğeri daha koyu olması gerekiyormuş, yada aynı koyulukta lakin benimki birazcık daha zayıf diğerinden ama cok fazlada fark yok gibi dimi kızlar..
Canım t c den daha koyu olunca yada aynı eşitlikten 2gün sürmeden yumurtanın çatlıyor yarın daha koyu cıkacaktır mutlaka değerlendir 1hafta günaşırıı. benimki şuan aynı eşitlikte çizgi rengi

Bugūn birşey yapmayalımmı?
Yarınmı çalışmaya başlayayım? Buarada 2 aydırda adet olmuyorum.Buna rağmen yumurtluyormuyum yani?

Bugūn birşey yapmayalımmı?
Yarınmı çalışmaya başlayayım? Buarada 2 aydırda adet olmuyorum.Buna rağmen yumurtluyormuyum yani?
Bence evet canım yarın başla istersen Allah ın dediği olur silikleşmeye başlayınca çatlamış demek ozamanlarda bırakma çalışmayı

merhaba canlar vajınısmusu yenı yendım ve hamıle kalmak istiyorum ama kacıncı denememiz olmasına rağmen olmadı bu soğan kürünü nasıl yapıp içmeliyim arkadaşlar

Canım ben birbuçuk bardak suda bir kahverengi kabuklu siğanı dörde kesip, ocağa oturtuyorum ve su kaynamaya başlayınca 5 dakika ocakta tutup çekiyorum vede ılık olarak içiyorum.

Ya kızlar hatırlarsanız dūn ovulasyon resmi paylaştım, hafif koyu cizgi vardı ama bugūn yaptım, daha koyulaşcağına yok kadar silik.kızlar ya niye böyle olmuş olabilir?

Ya kızlar hatırlarsanız dūn ovulasyon resmi paylaştım, hafif koyu cizgi vardı ama bugūn yaptım, daha koyulaşcağına yok kadar silik.kızlar ya niye böyle olmuş olabilir?
Canım ilk idrarla yaptın saat 11 gibi yapılmasını öneriyorlar birde idrarın tut fazla sıvı alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…