- 13 Nisan 2016
- 29
- 18
- 3
- 37
Cnm bn kullandm ablam kullandi hmn o ay hamile kaldik cok iyi geliyo yapin benceeeeeecanım soğan kürüne reglinin 15 günü başlanılıyo diye biliyorum ben....
ayy acaba bendemi yapsam yarın 19 günüm amaCADIARZU
Amin canım benim..kac senedir çocuk Istiyorsun?ben pazardan marketten nerden denk gelirse aldım arkadaşım. organik inorganik bilmedensoğan kürüne başlamadan önce iyice forumlarda okudum paylaşımları çoğu kişi yazmış geciktirdi diye ben de her ihtimale karşı gecikirse hamilelikten değil de soğandan diyip ümitlenmemek adına kendimi hazırladım bir de psikolojik midir bilmem rahatlattı beni inşallah ben dahil deneyen herkese şifa olur
Bildigim kadariyla evet......:)))Kızlar ovulasyon texti yaptım ama tam algılayamadım bir bakarmısınız..yumurtlama zamanımmı?
Diğeri daha koyu olması gerekiyormuş, yada aynı koyulukta lakin benimki birazcık daha zayıf diğerinden ama cok fazlada fark yok gibi dimi kızlar..Bildigim kadariyla evet......:)))
Canım t c den daha koyu olunca yada aynı eşitlikten 2gün sürmeden yumurtanın çatlıyor yarın daha koyu cıkacaktır mutlaka değerlendir 1hafta günaşırıı. benimki şuan aynı eşitlikte çizgi rengiDiğeri daha koyu olması gerekiyormuş, yada aynı koyulukta lakin benimki birazcık daha zayıf diğerinden ama cok fazlada fark yok gibi dimi kızlar..
Bugūn birşey yapmayalımmı?Canım t c den daha koyu olunca yada aynı eşitlikten 2gün sürmeden yumurtanın çatlıyor yarın daha koyu cıkacaktır mutlaka değerlendir 1hafta günaşırıı. benimki şuan aynı eşitlikte çizgi rengi
Bence evet canım yarın başla istersen Allah ın dediği olur silikleşmeye başlayınca çatlamış demek ozamanlarda bırakma çalışmayıBugūn birşey yapmayalımmı?
Yarınmı çalışmaya başlayayım? Buarada 2 aydırda adet olmuyorum.Buna rağmen yumurtluyormuyum yani?
Oldu yarın başlayaýımBence evet canım yarın başla istersen Allah ın dediği olur silikleşmeye başlayınca çatlamış demek ozamanlarda bırakma çalışmayı
bir önceki sayfada var dilersen bakabilirsinmerhaba canlar vajınısmusu yenı yendım ve hamıle kalmak istiyorum ama kacıncı denememiz olmasına rağmen olmadı bu soğan kürünü nasıl yapıp içmeliyim arkadaşlar
Canım ilk idrarla yaptın saat 11 gibi yapılmasını öneriyorlar birde idrarın tut fazla sıvı almaYa kızlar hatırlarsanız dūn ovulasyon resmi paylaştım, hafif koyu cizgi vardı ama bugūn yaptım, daha koyulaşcağına yok kadar silik.kızlar ya niye böyle olmuş olabilir?
2.5 seneAmin canım benim..kac senedir çocuk Istiyorsun?
çatlama gerçekleştiği için silikleşmiş olabilir bugn ve yarını değerlendirin benceYa kızlar hatırlarsanız dūn ovulasyon resmi paylaştım, hafif koyu cizgi vardı ama bugūn yaptım, daha koyulaşcağına yok kadar silik.kızlar ya niye böyle olmuş olabilir?
aminnnnnAnladim benimde tutmazsa bende oyle yaptirayim bari madem normalle arada fark yok allahim suralara hamileyim yazmakta nasip etsin bize insallah:))))
test yapmadınız mıSlm kızlar. Ben hala adet olmadım. Buqun 21 qun oldu yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?