Canim adetimin 13 qun qecikmsnde test yaptk cikmadi. 14.gununde doktora qittik oda test yapti ultrasonla bakti qormedi. Adet sokturucu iqne werdi wuruldum. Ondn snra adetin 18.qunun qecikmsnde farkli bi doktora qittik oda ultrasnla bkti alttan bakti bisey qorunmedi kan testi yaptrdik beta 0.54 cikti. We adet qecikmesi icin bi sebepp yok dedi. 21 qun oldu qecikeli. 8 qun oldu adet sokturcu wurulali. Hala qeln qiden yoktest yapmadınız mı
allah allah neden ki acaba .. inşallah hayırlı haberlerini yazarsın burdan allah hepimize yaşatsın inşallah hamilelik sevincini annelik duygusunuCanim adetimin 13 qun qecikmsnde test yaptk cikmadi. 14.gununde doktora qittik oda test yapti ultrasonla bakti qormedi. Adet sokturucu iqne werdi wuruldum. Ondn snra adetin 18.qunun qecikmsnde farkli bi doktora qittik oda ultrasnla bkti alttan bakti bisey qorunmedi kan testi yaptrdik beta 0.54 cikti. We adet qecikmesi icin bi sebepp yok dedi. 21 qun oldu qecikeli. 8 qun oldu adet sokturcu wurulali. Hala qeln qiden yok
Canım ya Isyan değilki onlar, yaradanım biliyor hiç ūzūlme..bende bekliyorum zor iş ama Allah būyūk Yaşın kaç?2.5 seneneler neler götürdü benden bi bilseniz allah isyanlarımı affetsin inşallah
Insallh canim ya. Benim de kafam cok karisik. Diyorum hamile olsam o kadr qecikmede qorunurdu. Deilsem adetim qelirdi. Adet sokturucu iqne wurulduqm halde ne qeln war ne qiden. Sizce qebelik olabilir mi kiallah allah neden ki acaba .. inşallah hayırlı haberlerini yazarsın burdan allah hepimize yaşatsın inşallah hamilelik sevincini annelik duygusunu
Canım ben youtube'da dinlediğim kadarıyla özellikle popular için sabah akşam aç karnına adet bitiminin 2.gününde diyordu Saraçoğlu benimki c.tesi bitti p.tesi başladım inşallah faydasını görürüzArkadaşlar ben ayın 27 si gibi adet oluyorum bu soğan kürünü ne zaman içmem lazım bügün nir deneme yapsammıkı
hiç bilmiyorum ki arkadaşım.. ben 2.5 yıldır kendimdeki her anormal durumu hamileliğe bağlayıp sonrasında çok büyük hayal kırıklıkları yaşadığımdan kendimi daha fazla üzmemek yıpratmamak adına düşünmemeye çalışıyorum.. sen de öyle yap yaşın kaç bu aradaInsallh canim ya. Benim de kafam cok karisik. Diyorum hamile olsam o kadr qecikmede qorunurdu. Deilsem adetim qelirdi. Adet sokturucu iqne wurulduqm halde ne qeln war ne qiden. Sizce qebelik olabilir mi ki
Walla canim aslinda benmibde ole de. Pazartsi qunu bi dha test yapcm baklm. Yasim 21 canim 4 senelik ewliyim. 1 bucuk sender de cocuk icin tedawi qoruyrz cnm sen.hiç bilmiyorum ki arkadaşım.. ben 2.5 yıldır kendimdeki her anormal durumu hamileliğe bağlayıp sonrasında çok büyük hayal kırıklıkları yaşadığımdan kendimi daha fazla üzmemek yıpratmamak adına düşünmemeye çalışıyorum.. sen de öyle yap yaşın kaç bu arada
çok erken evlenmişsinWalla canim aslinda benmibde ole de. Pazartsi qunu bi dha test yapcm baklm. Yasim 21 canim 4 senelik ewliyim. 1 bucuk sender de cocuk icin tedawi qoruyrz cnm sen.
Ole oldu canim biraz. Biz anlasiyorduk ztn. Esimin ailesi istemeye qelmisti babmlar da hem yasim kucuk diye hemde baskasina wermk istiyolrdi. Bizde kacark ewlendik. Allha cok sukurr cokk mutluyum bide bu cocuk isi olsa cok dha iyi olcak ama nasip iste canim. Soqan suyunu ben 2 ay once denemistm cnm bnde pek bi ise yaramdi cnm. Adetimi de qeciktrmisti. Insallh sebde yaramistr cnmçok erken evlenmişsinben senden tam 10 yaş büyüğüm çok fazla yaşı geçirmeden anne olmak istiyorum senin için çok da geçmiş kalmışlık söz konusu değil ne güzel.. aslında erken de değil mi ?? soğan kürü yaptım geçen ay adetim 24-25-26-27. günlerde geliyordu bugün 25. günümdeyim beklemedeyim bakalım önümüzdeki haftaya kadar yolu var.. denemiş miydin
soğanı eşine içirme.amacı rahmi temizlemek.eşin keçiboynuzu pekmezi içebilir.arkadaşlar merhaba. soğan kürü hamile kalmak için mi yoksa kist için miyapılıyor bende kist yok hamile kalmak istiyorum. bir de eşime de içiriyorum doğru mu yapıyoruz?
ayrıca soğanı her seferinde taze taze mi yapmak gerekir mesela dünkü yaptığım bitmedi bugün sabah kalanı içtik öyle olur mu
Sen devam et canım adet düzenleyici etkisi var zaten çatladı yumurtan 14 güne kadar bebek yoksa olursun ovulasyon testin hala negatif mi çiftten sonra negatif görmüştün yanılmıyorsam youtube dan saracoplunun videolarını izle ben öyle yaptım soğan küründen ilgili olmadı mailde atabilirsin6 gūn oldu soğan kūrūnū uygukuyorum lakin kafam çok karıştı devam etsemmi bıraksammı diye..Çoğunun adeti kurla gecikmiş ee benimkizaten 2 aydır gelmiyor.neyapsam?
Amin canim amin. Allahım isteyen hic kimsenin kucaqini bos birakmasinnmuhtemelen benim de adetimi geciktirdiinşallah yan etki yapmasın da ne yapalım geciksin varsın inşallah rabbim tez zamanda sana da bana da bekleyen herkese de müjdeli haberi versin.. dua edelim birbirimize
Amin hayırlısıAmin canim amin. Allahım isteyen hic kimsenin kucaqini bos birakmasinn
Bu belirsizlik ne kadar kotu bisey kizlarrr yaaaAmin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?