Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhabalar... Size bir sorum olacak kizlar benimle ayni durumda olan varsa aydinlatirsa sevinirim. Tup bebek tedavisine baslicaz ama bende yumurta yok denecek kadar az. Amh degerim 0.08. Gecen ay adetimin 2. Gunu doktora gittim yumurta varsa tedaviye baslicaktik ama yumurta yoktu onun yerine kocaman bir folikul kisti var dedi. Bunu eritmeden zaten baslayamayiz dedi. Biesteron verdi.son adetim 31 mart. Sogan kurune 7 nisanda basladim. Bugun 11. Gun duzenli ictim. Bi kac gun oncesinden kahverengi akintilar basladi. Bugun de adet olur gibi kanama geldi. Ama ne sancim var. Ne bisey. Regli kanamasi gibi degil yani. Ustelik reglime daha cok var yaklasik 10 12gun sonra olmam gerekirdi. Simdi bu kanama nerden cikti anlamadim. Acaba o kistim mi eridi... Asil reglimi gene 10 12 gun sonra mi olcam?? Adetin 2. Gunu doktora gitmem lazim cunku yumurta var mi yokmu diye. Simdi bu benim gercek adetim mi yoksa 12 gun sonra mi gercek adetimi olcam. Kizlar beni aydinlatirsaniz cok sevinirim

Merhaba kizlar bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor sogan kurunu deniycem nasil yapcam anlatrmisiniz

Canım bildiğim kadarıyla kist varsa ara kanamalar oluyormuş bu iyi birşey kistin eridiğini gösterir bi kaç gün daha devam ederse yada devam ediyorsa doktora git görün için rahatlasın

Merhaba kizlar bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor sogan kurunu deniycem nasil yapcam anlatrmisiniz
Bir buçuk bardak klorsuz suya kaynadıkdan sonra orta büyüklükte kahverengi kabuklu soğanı sadece en dısında kabuğunu soyarak dörde bölüp suyun içinde kaynatıyosun 5dk kaynat sabah akşam aç karnına iç

Sogumadan ic ama olur mu eger cok miden bulanirsa bi iki damla limon damlat

Merhaba arkadaslar, bugūn dr.kadınlık hormonun iyi değil dedi , kadınlık hormonları iyi olmayan arkadaslar varmi buna ragmen cocuk sahibi olan..Lutfen cevap

[QUOTE="melekler kadınlık hormonu? Birtane degilki? Nasıl düzelir diye sorsaydin? Düzelmeden hamile kalinmazki[/QUOTE]
Hangisi olduğunu söylemedi..zayıflaman gerek dedi..metepolisman Iyi değil dedi.

[QUOTE="melekler kadınlık hormonu? Birtane degilki? Nasıl düzelir diye sorsaydin? Düzelmeden hamile kalinmazki
Hangisi olduğunu söylemedi..zayıflaman gerek dedi..metepolisman Iyi değil dedi.[/QUOTE]
Sonucun kagittaki dökümünü iste. Ona göre çaresi var. Bitkisel kürler var. Ama hangi hormonu bilmeden sakın kür uygulama

Birde adet sökturucu verdi 12 gūn kullancakmış
Hangisi olduğunu söylemedi..zayıflaman gerek dedi..metepolisman Iyi değil dedi.
Sonucun kagittaki dökümünü iste. Ona göre çaresi var. Bitkisel kürler var. Ama hangi hormonu bilmeden sakın kür uygulama[/QUOTE]
Yarın fotokopisini istiycem..yazarım burdan..canım ya moralim bozuldu cook..burda sizlerle moral buluyorum Allah razi olsun sizlerden.

Sonucun kagittaki dökümünü iste. Ona göre çaresi var. Bitkisel kürler var. Ama hangi hormonu bilmeden sakın kür uygulama
Yarın fotokopisini istiycem..yazarım burdan..canım ya moralim bozuldu cook..burda sizlerle moral buluyorum Allah razi olsun sizlerden.[/QUOTE]
Adet söktürücünün adı ne

Yarın fotokopisini istiycem..yazarım burdan..canım ya moralim bozuldu cook..burda sizlerle moral buluyorum Allah razi olsun sizlerden.[/QUOTE]
Adet söktürücünün adı ne

Bir dr.hormonlarinda kadin sale hormonları iyi degil degil dedi...digeri de hersey yolunda dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…