Erkeklik hormonun sınırda. Yani normalin biraz üstünde. Östrojen hormonu düşük gibi. Kadınlık hormonu dedigi bu .benim anladığım böyle. Tsh orani yüksek gibi. Kanda yaglanma var sanki. Doktorun dedigi gibi zayıflama lazımBir dr.hormonlarinda kadin sale hormonları iyi degil degil dedi...digeri de hersey yolunda dedi.
Erkeklik hormonun sınırda. Yani normalin biraz üstünde. Östrojen hormonu düşük gibi. Kadınlık hormonu dedigi bu .benim anladığım böyle. Tsh orani yüksek gibi. Kanda yaglanma var sanki. Doktorun dedigi gibi zayıflama lazım
Rica ederim önemli değilEvet canım tesekkur ederim. Erkeklik hormonu nda bir sorun yok dedi.valla bi dr.hersey2iyi dedi digeri ise kotu dedi..
Canim nasıl uyguladin[/QUOTE]E="suhayalim, post: 46128269, member: 754148"]ilk burda soğan kürünü okuduğumda olabilir m diye düşünmüştüm geçen ay adetden iki gün sonra kürü yapmaya başladım on üç gün yapabilmiştim bu ayda hamile olduğumu öğrendim :)ve burda paylaşcam eğer hamile olursam demiştim kızlar hepinize tavsiye ederim en azından içimizi de temizliyo...
Ayy canım cook sevindim senin adına Allahım tamamına erdirsin..KaçSene denemeden sonrahamile kaldın?ilk burda soğan kürünü okuduğumda olabilir m diye düşünmüştüm geçen ay adetden iki gün sonra kürü yapmaya başladım on üç gün yapabilmiştim bu ayda hamile olduğumu öğrendim :)ve burda paylaşcam eğer hamile olursam demiştim kızlar hepinize tavsiye ederim en azından içimizi de temizliyo...
Ayy canım cook sevindim senin adına Allahım tamamına erdirsin..KaçSene denemeden sonrahamile kaldın?
Canin Soğan kürünü kaç ay kullandinbir senelik evliyim ama i,ltihap vardı bende hep ilaç kullanıyodum o konudada faydasını gördüm
Ben 15 gün yaptım sağda ve solda çikolata kistim vardı. Akıntı falan da olmadı adetime 3 gün var gebelik testim pozitif çıktı gittim hastaneye solda 2 cm kistim artık yok. Sağda 5 cm kistim 2 cm artık.keainlikle düzenli yapın. Allah nasip ederse olmayacak şey yokCanim bir yıldırmı cocuk isteginiz vardı?
Bende 9 gundur sogan kurunu uyguluyorum ama suana kadar akintim hicbirseyim yok.vede bende hep intihap var ve kist..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?