Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim bir yıldırmı cocuk isteginiz vardı?
Bende 9 gundur sogan kurunu uyguluyorum ama suana kadar akintim hicbirseyim yok.vede bende hep intihap var ve kist..
Ezranaz canım sana tavsiyem saraçoğlunun mailine değerlerinizi göndermeniz eşin ve senin kilo problemin varsa onun için rejimde başlarsın saraçoğlunun illaki bitkisel kür tavsiyesi oluyormuş bende düşünüyorum soğann kürü bitsin inşallah tekrar baktırcam değerlerime inşallah hamile kalırım gerek kalmaz da saraçoğluna mail atcam bakalım birde hayit tohumunu öneririm 2aydır içiyorum tiroidlerim çok şükür dengeye girdi sadece D vitamini desteğim kaldı onuda hallederim inşallah

TE="crescent2425, post: 46131492, member: 635020"]Ezranaz canım sana tavsiyem saraçoğlunun mailine değerlerinizi göndermeniz eşin ve senin kilo problemin varsa onun için rejimde başlarsın saraçoğlunun illaki bitkisel kür tavsiyesi oluyormuş bende düşünüyorum soğann kürü bitsin inşallah tekrar baktırcam değerlerime inşallah hamile kalırım gerek kalmaz da saraçoğluna mail atcam bakalım birde hayit tohumunu öneririm 2aydır içiyorum tiroidlerim çok şükür dengeye girdi sadece D vitamini desteğim kaldı onuda hallederim inşallah[/QUOTE]
Tesettur
tesekkur ederim canım. .Bende 3 aydir hayit hapi kullaniyorum.Saracogluna degerleri yollayayim..ya kizlar bazi cok kilolu bayanlarda hamile kaliyor onlari etkilemiyormu bu kilo..ilginc

Kizlar ben gittim doktora normal adet kanamammis. Sadece cok erken oldum. Ultrasonla bakti bi demesin mi bi sagda bi solda yumurtan var diyeeeeee.... Cok sasirdim ve mutlu oldum. Cunku gecen ay hic yumurtam yoktu kocaman kistim vardi. Zaten AMH degerim de 0.08 yani cok dusuk. Yumurtalar biraz kucuk ama buyuturuz dedi doktor. Tedaviye basladik. Sogan kuru kisti eritti sanirim. Ise yaradi ))

Buarada sogan suyunu icemeyenlere bi tavsiye vereyim.oyle icince hic mideniz bulanmiyo. Ben sogan suyunu ilidiktan sonra ictim hemen arkasindan hic nefes vermeden cilekli veya muzlu sut yudumladim. Sogan kokosu yerine cilek yada muz kokusu geliyo mideniz bulanmiyo...

Indallah yumurtalarim olgunlasir ve icleri bos cikmaz...cumartesi gene gidicem doktora haber veririm gelismeleri

Sogan kuru kullanirken iliskide bulunuyormuyuz canim bnm nasil olacak biri bana anlatsin lutfen yardim edin.s.s.s.

Selam
Bende bugun aksam baslicam insallah.yapmak isteyen arkadaslar varsa beraber yoldas olalim.birbirimize destek olalim.baska bi topik acmayi dusundum ama bircok tecrube var burada devam etmesi gerektiğini dusundum.bende pco var esimdede sayi dusuk.

Ben uyguluyrm 4 gunum yarin bitti inslh olacak bu ay 5 aydir deniyrz olmuyo.s.s.s.s

Sogan kuru kullanirken iliskide bulunuyormuyuz canim bnm nasil olacak biri bana anlatsin lutfen yardim edin.s.s.s.
ilişkiye devam ediyosun onunla alakası yok cnm rahmi temizleyip hazırladığı için bu ay abarmadan tabi daha çok çalışmak gerekiyo

Anladim cnm bnm benim sogani kullanmam buvunle 5 olacak kacinci gunu iliskide bulunalim
5 derken 5. gün galiba soğan küründe kaçıncı günü yok cnm normal şartlar ne ise onu değerlendirin adetin düzenliyse yumurtlama gününü hesapla o günleri boş geçirmemeye çalış hergün değil ama 2 günde bir deneyebilirsiniz bu şekilde ihtimal yükselir

Haber vermeyi unutma bakalim nolmus

Doktora kontrole gittim gene bugun... Yumurtalarim buyumeye baslamis. Ama rahim duvarim cok inceymis ;((( birini hallederken digeri basliyo... Neyse ignelere basladik bugun bir kac gun sonra tekrar gidicem. Herseyin hayirlisi. Yumurtalarim toplanicak 1 haftaya kadar ama ben nedense hic umutlu degilim.

soğan kürünü kullanıyorsan bırak

Aynen benim durumumda oyle ben pco esim sayisi dusuk keciboynuzu kuru yap esine ben oyle yapiyorum

Umutlu ol hepimizde neler var benimde rahim duvarim kalin pco var esimde sayi dusuk napalim umut etmemiz lazim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…