- 2 Kasım 2014
- 407
- 246
- 133
- 37
Ezranaz canım sana tavsiyem saraçoğlunun mailine değerlerinizi göndermeniz eşin ve senin kilo problemin varsa onun için rejimde başlarsın saraçoğlunun illaki bitkisel kür tavsiyesi oluyormuş bende düşünüyorum soğann kürü bitsin inşallah tekrar baktırcam değerlerime inşallah hamile kalırım gerek kalmaz da saraçoğluna mail atcam bakalım birde hayit tohumunu öneririm 2aydır içiyorum tiroidlerim çok şükür dengeye girdi sadece D vitamini desteğim kaldı onuda hallederim inşallahCanim bir yıldırmı cocuk isteginiz vardı?
Bende 9 gundur sogan kurunu uyguluyorum ama suana kadar akintim hicbirseyim yok.vede bende hep intihap var ve kist..
SūperSogan kuru nasil gidiyo ezra
Ben uyguluyrm 4 gunum yarin bitti inslh olacak bu ay 5 aydir deniyrz olmuyo.s.s.s.sSelam
Bende bugun aksam baslicam insallah.yapmak isteyen arkadaslar varsa beraber yoldas olalim.birbirimize destek olalim.baska bi topik acmayi dusundum ama bircok tecrube var burada devam etmesi gerektiğini dusundum.bende pco var esimdede sayi dusuk.
ilişkiye devam ediyosun onunla alakası yok cnm rahmi temizleyip hazırladığı için bu ay abarmadan tabiSogan kuru kullanirken iliskide bulunuyormuyuz canim bnm nasil olacak biri bana anlatsin lutfen yardim edin.s.s.s.
Anladim cnm bnm benim sogani kullanmam buvunle 5 olacak kacinci gunu iliskide bulunalimilişkiye devam ediyosun onunla alakası yok cnm rahmi temizleyip hazırladığı için bu ay abarmadan tabidaha çok çalışmak gerekiyo
Merhaba canim inşallah faydasini gorursun ben adetim biteli 15.gunum ama adet oldum benim sogan suyu onumuzdeki aya kaldiBen uyguluyrm 4 gunum yarin bitti inslh olacak bu ay 5 aydir deniyrz olmuyo.s.s.s.s
5 derken 5. gün galiba soğan küründe kaçıncı günü yok cnm normal şartlar ne ise onu değerlendirin adetin düzenliyse yumurtlama gününü hesapla o günleri boş geçirmemeye çalış hergün değil ama 2 günde bir deneyebilirsiniz bu şekilde ihtimal yükselirAnladim cnm bnm benim sogani kullanmam buvunle 5 olacak kacinci gunu iliskide bulunalim
Haber vermeyi unutma bakalim nolmus
soğan kürünü kullanıyorsan bırakDoktora kontrole gittim gene bugun... Yumurtalarim buyumeye baslamis. Ama rahim duvarim cok inceymis ;((( birini hallederken digeri basliyo... Neyse ignelere basladik bugun bir kac gun sonra tekrar gidicem. Herseyin hayirlisi. Yumurtalarim toplanicak 1 haftaya kadar ama ben nedense hic umutlu degilim.
soğan kürünü kullanıyorsan bırak
Aynen benim durumumda oyle ben pco esim sayisi dusuk keciboynuzu kuru yap esine ben oyle yapiyorumSelam
Bende bugun aksam baslicam insallah.yapmak isteyen arkadaslar varsa beraber yoldas olalim.birbirimize destek olalim.baska bi topik acmayi dusundum ama bircok tecrube var burada devam etmesi gerektiğini dusundum.bende pco var esimdede sayi dusuk.
Umutlu ol hepimizde neler var benimde rahim duvarim kalin pco var esimde sayi dusuk napalim umut etmemiz lazim :)Doktora kontrole gittim gene bugun... Yumurtalarim buyumeye baslamis. Ama rahim duvarim cok inceymis ;((( birini hallederken digeri basliyo... Neyse ignelere basladik bugun bir kac gun sonra tekrar gidicem. Herseyin hayirlisi. Yumurtalarim toplanicak 1 haftaya kadar ama ben nedense hic umutlu degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?