Nar suyu ic. Nar bulmak biraz zorSogan kurunu biraktim 5 gun oldu birakali. Sanirim o inceltti bu ay. Normalde her kontrolumde gayet guzel cikardi rahim duvari... Insallah ilaclarla kalinlasir...
Canim peki faydasi olcakmi birde hani ne zman iliskiye girmem lazimMerhaba canim inşallah faydasini gorursun ben adetim biteli 15.gunum ama adet oldum benim sogan suyu onumuzdeki aya kaldi
ne kadar ve nasıl yaptın daha öncede yapmışmıydın hemen inceltmez öle bnde 15 gün sabah akşam içtim hatta bekarken hiç aralıksız 1 aya yakın içtim hiçte öyle olmadı şuan rahim duvarın çokkalın diyorlar tabi perdede olabilir diyorlar herkes bişey diyo bakalım inş. rahim filmi çektirmek istiyorum bu yüzden geçikmiş adetimi bekliyorumSogan kurunu biraktim 5 gun oldu birakali. Sanirim o inceltti bu ay. Normalde her kontrolumde gayet guzel cikardi rahim duvari... Insallah ilaclarla kalinlasir...
Evet nar suyu rahmi kalinlastiriyorNar suyu ic. Nar bulmak biraz zor
Meyve suları da olur. Rahmi kalinlastirir
incelmesi icin en az 4 5 ay icmek lazim 15gunden fazlada icmiceksin inceltiyormus sogan suyu benimde rahim duvarim kalin ayrica pco var ve tup filmi cektirdim biri kapali :)rahim filmi cektirceksen kendini kasma cunku kasmadan dolayi spazm olusup kapali gorunebiliyormus ben cok kasmistim biri kapali cikmisti sonrakinde acik cikti ama her kafadan bir ses cikiyo kime inancamizi sasirdik allaha dua edio biraktim benne kadar ve nasıl yaptın daha öncede yapmışmıydın hemen inceltmez öle bnde 15 gün sabah akşam içtim hatta bekarken hiç aralıksız 1 aya yakın içtim hiçte öyle olmadı şuan rahim duvarın çokkalın diyorlar tabi perdede olabilir diyorlar herkes bişey diyo bakalım inş. rahim filmi çektirmek istiyorum bu yüzden geçikmiş adetimi bekliyorum
aynen cnm herkes bişeyler söylüyo peki zor oluyorrmu film kısa sürüyormuş galiba bn küçük bi ilin ilçesindeyim arkadaşım dr a sormuş burda anestezili yapıyoruz demiş şayet ki adet olursam gidip konuşup çektirmek istiyorumInc
incelmesi icin en az 4 5 ay icmek lazim 15gunden fazlada icmiceksin inceltiyormus sogan suyu benimde rahim duvarim kalin ayrica pco var ve tup filmi cektirdim biri kapali :)rahim filmi cektirceksen kendini kasma cunku kasmadan dolayi spazm olusup kapali gorunebiliyormus ben cok kasmistim biri kapali cikmisti sonrakinde acik cikti ama her kafadan bir ses cikiyo kime inancamizi sasirdik allaha dua edio biraktim ben
ne kadar ve nasıl yaptın daha öncede yapmışmıydın hemen inceltmez öle bnde 15 gün sabah akşam içtim hatta bekarken hiç aralıksız 1 aya yakın içtim hiçte öyle olmadı şuan rahim duvarın çokkalın diyorlar tabi perdede olabilir diyorlar herkes bişey diyo bakalım inş. rahim filmi çektirmek istiyorum bu yüzden geçikmiş adetimi bekliyorum
Nar suyu ic kalınlasir11 gun yaptim adet olunca biraktim. Sabah aksam duzenli taze yapip ictim. Yumurtalarim 14 mm.e ulasti. Bi kac gun sonra yumurta toplama gidicem. Rahim filmi cektirdim ben bi sorun cikmadi. Doktor belki vucut bu ay oyle yapmistir. Yumurtalarini dondururuz. Oteki aylarda rahmin kalinlasirsa transfer yapariz dedi. Bi kac gune kalinlasir mi ki rahim duvari?
Süper. Demekki yumurtlamana yardımcı olmuşKızlar ben bugün bitirdim çok şükür ne akıntı oldu ne başka bişey pko var bende şunu farkettim ovulasyon testinde 12.günde çift çizgiyi gördüm son zamanlarda 40güne yaklaşıyordu regl olmam inşallah faydası oldu en azından ovulasyon testim çift çizgi oldu
En son yaptigin hormon testi sonuçları nasıl. ?Merhabalarr..Saracogluna mail attım lakin yanıt alamadım..Fsh 7 kötū bir değermi? Erken menepoz olmuyor bu değerde dimi?
7 cok güzel bir rakam. 15 in üzerine cikarsa kritikMerhabalarr..Saracogluna mail attım lakin yanıt alamadım..Fsh 7 kötū bir değermi? Erken menepoz olmuyor bu değerde dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?