Canim bende 6 gün hasta oldum bitti hastaligin 2 gün bekledim sonra başladım 15 gün kullandım ben sabah bitane büyük soğanı ni 2 şu bardagiyla kaynatiyordum 5 dakika sadice kaynat suz iki bardak yapiyo zaten aç karna sabah bi bardağini iç akşam yemekten yarım saat öncede öbür bi bardağı iç ama çok soğukta icmiycen çok sicakta normal olucak yudum yudum icicen bianda değil ben 5 ay çocuk istedik olmadı sağan suyu içtiğim ay oldu canım Allah sanada nasip eder insallahYa kızlar benim adetin 2. Günü bugün bende 7.günü başlıcam inşallah ama mesela sabah kaynatiyoruz ya akşam da onu icmiyomuyuz yok sa akşam da mı kaynaticaz o zaman günde 2 soğanın suyunu mu içmiş olucaz bile arkadaşlar bir el ativerin
Çok saol canım benim 4 yıldır olmuyo bi deneyim bakiyim inşallah bu vesile olurCanim bende 6 gün hasta oldum bitti hastaligin 2 gün bekledim sonra başladım 15 gün kullandım ben sabah bitane büyük soğanı ni 2 şu bardagiyla kaynatiyordum 5 dakika sadice kaynat suz iki bardak yapiyo zaten aç karna sabah bi bardağini iç akşam yemekten yarım saat öncede öbür bi bardağı iç ama çok soğukta icmiycen çok sicakta normal olucak yudum yudum icicen bianda değil ben 5 ay çocuk istedik olmadı sağan suyu içtiğim ay oldu canım Allah sanada nasip eder insallah
Sen ve kocan bütün testleri yaptırın. Belki kocandan kaynaklı bir durum varÇok saol canım benim 4 yıldır olmuyo bi deneyim bakiyim inşallah bu vesile olur
İki kere aşılama yaptırdım canım araştırma hastanesinde bütün testlerini normal çıktıSen ve kocan bütün testleri yaptırın. Belki kocandan kaynaklı bir durum var
Sebep ne diyor doktorİki kere aşılama yaptırdım canım araştırma hastanesinde bütün testlerini normal çıktı
Problem yoksa olur. Denemeye devam edinProblem yokki Dr da öyle soyluyor
cnm yanlış bilgilendirmek istemem ama her ikisinde taze yap beklemiş soğanlı salatayı bile yemeyin diyo sarçoğlu soğan fermente özellikli ve bekleyince yaa etkisini kaybediyo yaa farklı tesir ediyo iyi araştır tüm kürler hiç bekletilmiyo hep taze yapılması gerekiyo dikkat ettiysen en fazla 2 günlük felanÇok saol canım benim 4 yıldır olmuyo bi deneyim bakiyim inşallah bu vesile olur
cnm çok şükür problem yoksa sn sadece sıkıntı etmeyeceksin ve bolca dua edeceksin Hz. ibrahimin evlat sahibi olmask için ettiği dua topiği var oraya katılProblem yoksa olur. Denemeye devam edin
çok şükür kistim yoktu ama hiç zamanında adet olmadım ilaçlar dışında hep 1.5-2 ayda bir bazen 3-4 ay olmazdım 9 aylık evliyim 7-7.5 aydır mücizemizi bekliyorduk normal denedik olmadı sonra araştırmaya başladım her gittiğim dr bişey dedi ama ortak olan tek şey yumurtalıklarımın tembel olmasıydı rahimde çöküntü var dediler perde olabilir dediler rahim duvarın kalın dediler vs. şubatta 15 gün ama arada kaçırdıklarım oldum soğan kürü kullandım sadece 1 kutu inofolik 1 kutu da cyclo progynova ama bu adet düzenlemek içindi o ay çok ümitlenmiştim belirti arıyordum soğan kürü topiğinde okuduklarım inandırmıştı tabi ilaç içince adet oldum ama hala inanmıyor aceba üstünemi oluyorum diyordum kendime itiraf edemiyordum tam o ara o topikte ilk ay soğan kürü sonra hayıt suyu içip hamile kalan biri sevincini paylaştı ona sordum nasıl ney diye sağolsun anlattı bnde bulunduğum yer çok küçük bi ilin ilçesi olduğu için bulma şansımın hiç olmadığını düşünürken aktara söledim o da sipariş olarak toptancısından sadece bana getirdi 20-25 gün onu kullandım meğer geçen ayın sonunda hamileymişim sonra izne gittik geldik onu içmeyide bıraktım unuttum izinde 3 ayrı yere gidip muayene oldum her seferinde alttan hepsi farklı şeyler söledi karar verdim son çare rahim filmiydi o da evleneli 1 yıl olmayınca çekilmiyo ama söylenene göre ortada sıkıntı var ama beklemek gerek bizim resmi nikahta martta 1 yıl olduğu için oldu diyip bu adetten sonra kesinlikle çekilecektim ki ve adet olacağım diye bekliyorken olamıyo olduğum için sadece bn gidecem kan tahlili yapacak sonra yine negatif bana adet söktürücü yazacak derken masaya uzandım ultrason için pko varmı dedi bn duraksadım yani aşırı tüylenme felan yok ama hep geçikiyorum dedi jel sürüp cihazı tutmasıyla sana hamilesin desem dedi yok artık ciddi misiniz dedim yani direk keseciğimi gördüm şükürler olsun
Süper. Tam bir mucize.çok şükür kistim yoktu ama hiç zamanında adet olmadım ilaçlar dışında hep 1.5-2 ayda bir bazen 3-4 ay olmazdım 9 aylık evliyim 7-7.5 aydır mücizemizi bekliyorduk normal denedik olmadı sonra araştırmaya başladım her gittiğim dr bişey dedi ama ortak olan tek şey yumurtalıklarımın tembel olmasıydı rahimde çöküntü var dediler perde olabilir dediler rahim duvarın kalın dediler vs. şubatta 15 gün ama arada kaçırdıklarım oldum soğan kürü kullandım sadece 1 kutu inofolik 1 kutu da cyclo progynova ama bu adet düzenlemek içindi o ay çok ümitlenmiştim belirti arıyordum soğan kürü topiğinde okuduklarım inandırmıştı tabi ilaç içince adet oldum ama hala inanmıyor aceba üstünemi oluyorum diyordum kendime itiraf edemiyordum tam o ara o topikte ilk ay soğan kürü sonra hayıt suyu içip hamile kalan biri sevincini paylaştı ona sordum nasıl ney diye sağolsun anlattı bnde bulunduğum yer çok küçük bi ilin ilçesi olduğu için bulma şansımın hiç olmadığını düşünürken aktara söledim o da sipariş olarak toptancısından sadece bana getirdi 20-25 gün onu kullandım meğer geçen ayın sonunda hamileymişim sonra izne gittik geldik onu içmeyide bıraktım unuttum izinde 3 ayrı yere gidip muayene oldum her seferinde alttan hepsi farklı şeyler söledi karar verdim son çare rahim filmiydi o da evleneli 1 yıl olmayınca çekilmiyo ama söylenene göre ortada sıkıntı var ama beklemek gerek bizim resmi nikahta martta 1 yıl olduğu için oldu diyip bu adetten sonra kesinlikle çekilecektim ki ve adet olacağım diye bekliyorken olamıyo olduğum için sadece bn gidecem kan tahlili yapacak sonra yine negatif bana adet söktürücü yazacak derken masaya uzandım ultrason için pko varmı dedi bn duraksadım yani aşırı tüylenme felan yok ama hep geçikiyorum dedi jel sürüp cihazı tutmasıyla sana hamilesin desem dedi yok artık ciddi misiniz dedim yani direk keseciğimi gördüm şükürler olsun
aynen cnm darısı sana ve tüm isteyen herkese olsun inşSüper. Tam bir mucize.
Fiyatı ne kadarkızlar aldığım hayıt suyu bu 1 lt 2-3 çay kaşığı hayıt suyunu kahve fincanına koyup üzerine su ekleyip içtim
ben 20 tl ye aldım cnmFiyatı ne kadar
Canim benim son 4 gunum kaldi akintim cogaldi i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?