Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar aldığım hayıt suyu bu 1 lt 2-3 çay kaşığı hayıt suyunu kahve fincanına koyup üzerine su ekleyip içtim

merhaba canım, hamileliğin hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. problemimiz hemen hemen aynı. hayıt suyunu günde kaç defa içtin. aç mı tok mu kullandın ve ne kadar süre içtin. yazarsan çok sevinirim canım

Valla tohumu falanda varmis mine onun pco olanlar kisti olanlar iste bebegi olmayanlar iciyor genelde bende tanistim birkac kisiyle ise yaramis ama cok sac dokuyormus killari falanda dokuyomus kas oyuzddn cok uzun sure ve miktarindan fazla kullanmamal lazim mesela sogan suyuda cok ay kullanilirsa rahim duvarini inceltiyomus benim
Kalin ve pco var iciyorm oyuzden hem inceltsin hem kistler yok olsun diyorm yarin kandil dualar edelim

çok tşk ederim cnm amin darısı isteyenlerin başına günde 3 defa aç yani yemekten hemen önce tabi arada unutup sonrasında içtiğim oldu ama nadir dikkat etmek gerek 20-25 gün kadar kullandım hiç bir sıkıntı da vermedi şükürler olsun tohumu felan var ama onu ezmek gerekiyormuş bn hem bulamam diye hemde uğraşmak istemediğimden direk suyunu aldım normalde çay bardağına 1/4 hayıt suyu üzerine su ekleyip içiliyo yazıyo kullanma talimatında ama bnm burdan sorduğum kişi yarım kahve fincanı suya 1 çay kaşığı kullanıyormuş ilk 1-2 hafta öyle yaptım sonra tadına alışınca 2-3 çay kaşığı hayıt suyuna fincanı doldurana kadar su ekleyim o şekilde içtim

Hayit suyu ne ise yariyo
cnm adet düzensizliğine ve lh tsh progesteron felan hormon oynamasına bağlıda gebelik olmuyo yaa onları düzenliyo diye duydum yani çocuk isteyen kimseler kullanıyormuş bnde denemekten zarar gelmez diye kullandım tabi kendimi takip ettim hiç bir yan etkisi olumsuz yanı olmadı şükürler olsun bana kalırsa tabi Allah ın izniyle hayıt suyu vesile oldu

çok sevindim canm hayırlı olsun hayıt suyunu ben söylemiştim vesile olmuş sana da

Kullanmaya ne zaman başladın canım. Adetten önceki sonra mı

ne kadarlık hamilesin benim 14. hafta çok şükür benim 2. ayım cok zor gecti mide bulantısı vardı

Canim ben bebek istyrm soganim yarin son ama napcam sonrasnda bilmyrm yardimci olursan sevnrm .s.s s

Kullanimi nasil yapcam yarin sogan suyum bitiyo ertesi gunumu yapayim nasil yapayim yardimci olurmusun

Arkadaslar adetim 3 ay gecikti doktor bunun ūzerine hap verdi söktūrūcū 12 gūn kullan dedi 14 gūn oldu hala yok gelmiyor..Çok kötū hissediyorum kendimi, çocuk nasıl olcak bu şekilde

Tebriklerrr canım çok mutlu oluyoruz böyle haberlerle..Kaç sene bir cocuk denemen olmustu?

Burda yazılıymış okudum guzelim..

Birde sunu danışmak istiyorum, burda hayıt tohumu var onu kaynatıp su niyetine icsek olurmiki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…