Cok sac dokuyomus dikkat edin burdan bi arkadasla sohbet etmistm o soylemisti ama bide hamile kalanlarda varFiyatı ne kadar
kızlar aldığım hayıt suyu bu 1 lt 2-3 çay kaşığı hayıt suyunu kahve fincanına koyup üzerine su ekleyip içtim
Canim soganimin yarin bitiyo bilmyrm ne yapcagimi ne diyecegimi sasirdim daha calismalara devam edyruz bakalim nolcak peki ya senden nbr naptinBenim de son 4gunum kaldi mine noldu adet mi bekliyosun bebek mi smdi:))
Hayit suyu ne ise yariyokızlar aldığım hayıt suyu bu 1 lt 2-3 çay kaşığı hayıt suyunu kahve fincanına koyup üzerine su ekleyip içtim
çok şükür bn hiç sıkıntısını görmedim cnm tabi abartmamak gerek herşeyde olduğu gibiCok sac dokuyomus dikkat edin burdan bi arkadasla sohbet etmistm o soylemisti ama bide hamile kalanlarda var
çok tşk ederim cnm amin darısı isteyenlerin başına günde 3 defa aç yani yemekten hemen önce tabi arada unutup sonrasında içtiğim oldu ama nadir dikkat etmek gerek 20-25 gün kadar kullandım hiç bir sıkıntı da vermedi şükürler olsun tohumu felan var ama onu ezmek gerekiyormuş bn hem bulamam diye hemde uğraşmak istemediğimden direk suyunu aldım normalde çay bardağına 1/4 hayıt suyu üzerine su ekleyip içiliyo yazıyo kullanma talimatında ama bnm burdan sorduğum kişi yarım kahve fincanı suya 1 çay kaşığı kullanıyormuş ilk 1-2 hafta öyle yaptım sonra tadına alışınca 2-3 çay kaşığı hayıt suyuna fincanı doldurana kadar su ekleyim o şekilde içtimmerhaba canım, hamileliğin hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. problemimiz hemen hemen aynı. hayıt suyunu günde kaç defa içtin. aç mı tok mu kullandın ve ne kadar süre içtin. yazarsan çok sevinirim canım
cnm adet düzensizliğine ve lh tsh progesteron felan hormon oynamasına bağlıda gebelik olmuyo yaa onları düzenliyo diye duydum yani çocuk isteyen kimseler kullanıyormuş bnde denemekten zarar gelmez diye kullandım tabi kendimi takip ettim hiç bir yan etkisi olumsuz yanı olmadı şükürler olsun bana kalırsa tabi Allah ın izniyle hayıt suyu vesile olduHayit suyu ne ise yariyo
çok sevindim canm hayırlı olsun hayıt suyunu ben söylemiştim vesile olmuş sana daçok şükür kistim yoktu ama hiç zamanında adet olmadım ilaçlar dışında hep 1.5-2 ayda bir bazen 3-4 ay olmazdım 9 aylık evliyim 7-7.5 aydır mücizemizi bekliyorduk normal denedik olmadı sonra araştırmaya başladım her gittiğim dr bişey dedi ama ortak olan tek şey yumurtalıklarımın tembel olmasıydı rahimde çöküntü var dediler perde olabilir dediler rahim duvarın kalın dediler vs. şubatta 15 gün ama arada kaçırdıklarım oldum soğan kürü kullandım sadece 1 kutu inofolik 1 kutu da cyclo progynova ama bu adet düzenlemek içindi o ay çok ümitlenmiştim belirti arıyordum soğan kürü topiğinde okuduklarım inandırmıştı tabi ilaç içince adet oldum ama hala inanmıyor aceba üstünemi oluyorum diyordum kendime itiraf edemiyordum tam o ara o topikte ilk ay soğan kürü sonra hayıt suyu içip hamile kalan biri sevincini paylaştı ona sordum nasıl ney diye sağolsun anlattı bnde bulunduğum yer çok küçük bi ilin ilçesi olduğu için bulma şansımın hiç olmadığını düşünürken aktara söledim o da sipariş olarak toptancısından sadece bana getirdi 20-25 gün onu kullandım meğer geçen ayın sonunda hamileymişim sonra izne gittik geldik onu içmeyide bıraktım unuttum izinde 3 ayrı yere gidip muayene oldum her seferinde alttan hepsi farklı şeyler söledi karar verdim son çare rahim filmiydi o da evleneli 1 yıl olmayınca çekilmiyo ama söylenene göre ortada sıkıntı var ama beklemek gerek bizim resmi nikahta martta 1 yıl olduğu için oldu diyip bu adetten sonra kesinlikle çekilecektim ki ve adet olacağım diye bekliyorken olamıyo olduğum için sadece bn gidecem kan tahlili yapacak sonra yine negatif bana adet söktürücü yazacak derken masaya uzandım ultrason için pko varmı dedi bn duraksadım yani aşırı tüylenme felan yok ama hep geçikiyorum dedi jel sürüp cihazı tutmasıyla sana hamilesin desem dedi yok artık ciddi misiniz dedim yani direk keseciğimi gördüm şükürler olsun
Kullanmaya ne zaman başladın canım. Adetten önceki sonra mıçok tşk ederim cnm amin darısı isteyenlerin başına günde 3 defa aç yani yemekten hemen önce tabi arada unutup sonrasında içtiğim oldu ama nadir dikkat etmek gerek 20-25 gün kadar kullandım hiç bir sıkıntı da vermedi şükürler olsun tohumu felan var ama onu ezmek gerekiyormuş bn hem bulamam diye hemde uğraşmak istemediğimden direk suyunu aldım normalde çay bardağına 1/4 hayıt suyu üzerine su ekleyip içiliyo yazıyo kullanma talimatında ama bnm burdan sorduğum kişi yarım kahve fincanı suya 1 çay kaşığı kullanıyormuş ilk 1-2 hafta öyle yaptım sonra tadına alışınca 2-3 çay kaşığı hayıt suyuna fincanı doldurana kadar su ekleyim o şekilde içtim
ne kadarlık hamilesin benim 14. hafta çok şükür benim 2. ayım cok zor gecti mide bulantısı vardıcnm adet düzensizliğine ve lh tsh progesteron felan hormon oynamasına bağlıda gebelik olmuyo yaa onları düzenliyo diye duydum yani çocuk isteyen kimseler kullanıyormuş bnde denemekten zarar gelmez diye kullandım tabi kendimi takip ettim hiç bir yan etkisi olumsuz yanı olmadı şükürler olsun bana kalırsa tabi Allah ın izniyle hayıt suyu vesile oldu
Canim ben bebek istyrm soganim yarin son ama napcam sonrasnda bilmyrm yardimci olursan sevnrm .s.s sValla tohumu falanda varmis mine onun pco olanlar kisti olanlar iste bebegi olmayanlar iciyor genelde bende tanistim birkac kisiyle ise yaramis ama cok sac dokuyormus killari falanda dokuyomus kas oyuzddn cok uzun sure ve miktarindan fazla kullanmamal lazim mesela sogan suyuda cok ay kullanilirsa rahim duvarini inceltiyomus benim
Kalin ve pco var iciyorm oyuzden hem inceltsin hem kistler yok olsun diyorm yarin kandil dualar edelim
Kullanimi nasil yapcam yarin sogan suyum bitiyo ertesi gunumu yapayim nasil yapayim yardimci olurmusuncnm adet düzensizliğine ve lh tsh progesteron felan hormon oynamasına bağlıda gebelik olmuyo yaa onları düzenliyo diye duydum yani çocuk isteyen kimseler kullanıyormuş bnde denemekten zarar gelmez diye kullandım tabi kendimi takip ettim hiç bir yan etkisi olumsuz yanı olmadı şükürler olsun bana kalırsa tabi Allah ın izniyle hayıt suyu vesile oldu
Tebriklerrr canım çok mutlu oluyoruz böyle haberlerle..Kaç sene bir cocuk denemen olmustu?kızzzzzlllllaaaaaaaaaaarrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMşükürler olsun dr a gittim tahlil bile değil ultrasonda gözüktü 8 mm kesecik olmuş bile (maşaAllah) Rabbim herkese nasip eder inşAllah çok bekletmeden o kadar şey yazmak istiyorum ki ama uzun olup sizleri sıkmak istemiyorum canım @SEMA GUZEL bize vesile olduğun için Allah senden razı olsun @ya se min tatlım herşeyi en ince ayrıntısına kadar paylaşacam inş yaptıklarımı Allah herkese nasip etsin kimseyi bekletmesin inş. dünden beri fırsat bulamadım ama çatladım resmen şükürler olsun ki buraya banada yazmayı nasip etti Rabbim dilerim herkese nasip etsin şimdi sağlıcakla kavuşmayı beklemekte sıra o da olur inş amin
Hz. İbrahim sayfasında paylaştı :)
Burda yazılıymış okudum guzelim..çok şükür kistim yoktu ama hiç zamanında adet olmadım ilaçlar dışında hep 1.5-2 ayda bir bazen 3-4 ay olmazdım 9 aylık evliyim 7-7.5 aydır mücizemizi bekliyorduk normal denedik olmadı sonra araştırmaya başladım her gittiğim dr bişey dedi ama ortak olan tek şey yumurtalıklarımın tembel olmasıydı rahimde çöküntü var dediler perde olabilir dediler rahim duvarın kalın dediler vs. şubatta 15 gün ama arada kaçırdıklarım oldum soğan kürü kullandım sadece 1 kutu inofolik 1 kutu da cyclo progynova ama bu adet düzenlemek içindi o ay çok ümitlenmiştim belirti arıyordum soğan kürü topiğinde okuduklarım inandırmıştı tabi ilaç içince adet oldum ama hala inanmıyor aceba üstünemi oluyorum diyordum kendime itiraf edemiyordum tam o ara o topikte ilk ay soğan kürü sonra hayıt suyu içip hamile kalan biri sevincini paylaştı ona sordum nasıl ney diye sağolsun anlattı bnde bulunduğum yer çok küçük bi ilin ilçesi olduğu için bulma şansımın hiç olmadığını düşünürken aktara söledim o da sipariş olarak toptancısından sadece bana getirdi 20-25 gün onu kullandım meğer geçen ayın sonunda hamileymişim sonra izne gittik geldik onu içmeyide bıraktım unuttum izinde 3 ayrı yere gidip muayene oldum her seferinde alttan hepsi farklı şeyler söledi karar verdim son çare rahim filmiydi o da evleneli 1 yıl olmayınca çekilmiyo ama söylenene göre ortada sıkıntı var ama beklemek gerek bizim resmi nikahta martta 1 yıl olduğu için oldu diyip bu adetten sonra kesinlikle çekilecektim ki ve adet olacağım diye bekliyorken olamıyo olduğum için sadece bn gidecem kan tahlili yapacak sonra yine negatif bana adet söktürücü yazacak derken masaya uzandım ultrason için pko varmı dedi bn duraksadım yani aşırı tüylenme felan yok ama hep geçikiyorum dedi jel sürüp cihazı tutmasıyla sana hamilesin desem dedi yok artık ciddi misiniz dedim yani direk keseciğimi gördüm şükürler olsun
Almanyadaki ismi ne Hayıt tohumunun?Birde sunu danışmak istiyorum, burda hayıt tohumu var onu kaynatıp su niyetine icsek olurmiki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?