Canim sonuc neCanim benim son 4 gunum kaldi akintim cogaldi inslh ise yarar
çok tşk ederim tatlımmmmm evet sn sölemiştin Allah razı olsun banada dualarla hayıt suyu vesile oldu şükürler olsun sn nasılsın nasıl gidiyo bebiş nasılçok sevindim canm hayırlı olsun hayıt suyunu ben söylemiştim vesile olmuş sana da
Kullanmaya ne zaman başladın canım. Adetten önceki sonra mı
ne kadarlık hamilesin benim 14. hafta çok şükür benim 2. ayım cok zor gecti mide bulantısı vardı
Kullanimi nasil yapcam yarin sogan suyum bitiyo ertesi gunumu yapayim nasil yapayim yardimci olurmusun
Tebriklerrr canım çok mutlu oluyoruz böyle haberlerle..Kaç sene bir cocuk denemen olmustu?
açıkçası bn çok ilaçtan yana değilim hatta bu adet söktürücüye bile karşıyım bnm arkadaş 3 yıl bekliyordu çocuk için 2 ay geçti adet söktürücü kullanacaktı eşi izin vermedi bşraz daha durdu sonrasında öğrendi hamileNormalde 4 aydır hapını kullanıyorum Agnucaston bionorica..Ama bugūn tūrk bakkalında hayıt tohumu diye tohum satılıyordu..
aminnn cnm sağol darısı sizin tüm isteyenlerin başına inş hayırlısıylaİnsana umut oluyo insallah bizimde olur yazariz hamileym diyeAllah saglik sihat versin bebegine sana nazarlardan korusun
ben de hem dua etmiştim hem de suyu içtim çok şükür Allahıma. Mide bulantılarım arada oluyor ama zor olmuyor şükür bebişim iyi şükür haftaya kontrole gitcez nasip olursa hareketli biraz kıpırdıyorçok tşk ederim tatlımmmmm evet sn sölemiştin Allah razı olsun banada dualarla hayıt suyu vesile oldu şükürler olsun sn nasılsın nasıl gidiyo bebiş nasıl
ben de hem dua etmiştim hem de suyu içtim çok şükür Allahıma. Mide bulantılarım arada oluyor ama zor olmuyor şükür bebişim iyi şükür haftaya kontrole gitcez nasip olursa hareketli biraz kıpırdıyor[/QUOTE
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. senin sorunun neydi? sen sadece hayıt suyunu mu içtin, yoksa öncesinde soğan suyu içtinmi sende
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. senin sorunun neydi? sen sadece hayıt suyunu mu içtin, yoksa öncesinde soğan suyu içtinmi sendeben de hem dua etmiştim hem de suyu içtim çok şükür Allahıma. Mide bulantılarım arada oluyor ama zor olmuyor şükür bebişim iyi şükür haftaya kontrole gitcez nasip olursa hareketli biraz kıpırdıyor
amin inşAllah canm. benim doktorların söylediğine göre bir sorunum yoktu sebepsiz olmuyordu bir yerden hayıt suyunu duydum başladığım ay hamile oldum şükür. bir önceki ay soğan suyu yaptım ama 10 gün içmiştim vesile bunlar işte...Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. senin sorunun neydi? sen sadece hayıt suyunu mu içtin, yoksa öncesinde soğan suyu içtinmi sende
hayıt suyuna istenildiği zaman başlanılabilirMerhaba kizlar ben sogan suyu 15 gun yaptim bitti sukur bugun yarin hayit suyu alsam baslassam olurmu sizce napayim yoksa adetime daha 10 gun var
maşaAllah ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkesede versin aminben de hem dua etmiştim hem de suyu içtim çok şükür Allahıma. Mide bulantılarım arada oluyor ama zor olmuyor şükür bebişim iyi şükür haftaya kontrole gitcez nasip olursa hareketli biraz kıpırdıyor
canım bnde tek çizgi görmekten korktuğum için defalarca evde kendi araştırdığım yöntemler denedim kk da gördüm bu yöntemi snde bi dene istersenkızlar merhaba ben yeni katılıyorum aranıza 3 yıllık evliyim yaklaşık bir yıldır korunmuyoruz ve çok akıntım oluyordu doktora gttiğimde iltihap var denildi ilaç verdi ilaçlar bitene kadar kullandım tekrar gitmedim. netten çok araştırıyordm bu konuları ve gecen ay bi arkadaşım sogan kürünü söledi martın25inde adet oldum ve bittikten sonra başladım nisanda adet görmedim hafif adet olacağım gibi ağrılarım var ama olmuyrum vücudum aşırı yorgun ve adetimi 9 gun gecti test yapmaya da korkuyorum çıkmıcak diye ve birde karnımda sanki agır bişi varmış gibi hissediyorum ya sürekli tuvalet olayları da basladı normalde çok su içen bi insanım ama artık içemiyorum ya o suyu içtiğim anda lavaboya gtmk gelio direk ve aşırı bel agrım var kaldırmıyo ayağa sizce hamilemiyimdir.böle olan arkadaşlar oldu mu
Eger suan hamilelik varsa tabi bilinmiyorsa bir zarari olurmuhayıt suyuna istenildiği zaman başlanılabilir
Eger suan hamilelik varsa tabi bilinmiyorsa bir zarari olurmu
bana bir zararı olmadı zararı yok diye biliyorumEger suan hamilelik varsa tabi bilinmiyorsa bir zarari olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?