- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Yikandiktan iki gün sonra başlayıp 15 gün boyunca içilirKızlar hamile kalmak için soğan kürüne adetin kaçıncı günü başlıyoruz?kist miyom pko gibi herhangi bi sorun yok çok şükür..
Döngüm 29 gün..bugün 16 gündeyim yumurtlama dönemim bitti
Yurt dışındaysan latince adını eczaneye söyle ordan sipariş verHayit suyu yalnizca aktarlarda mi satiliyo markette olur mu bn yurt disindayim da aktar yok
Cnm adetime 6 gun var ama ben sogan suyu kullandigimdan beri bende kahverengi akintim oluyo neden acaba bir bilgin varmibana bir zararı olmadı zararı yok diye biliyorum
Test yap sabah ilk ıdrarla . Ya gebelik var sende yada iceriyi temizledigi icin akıntı varCnm adetime 6 gun var ama ben sogan suyu kullandigimdan beri bende kahverengi akintim oluyo neden acaba bir bilgin varmi
Inslh gebeliktir ama ben test yapmaktan korkuyrm .s s sTest yap sabah ilk ıdrarla . Ya gebelik var sende yada iceriyi temizledigi icin akıntı var
Test yap emin olInslh gebeliktir ama ben test yapmaktan korkuyrm .s s s
Sogan suyu bitti zaten cnm benim cok korkyrm ama sanmyrm bebek yoktur bence yaaa .s.s s s s s sTest yap emin ol
Eger gebelik varsa sogan suyu düşürür
Valla canim tam bilgim yok ama ben sogan kuru kullandim bitti 15 gun kullanmistim eger hamile kalmazsam hayit suyna basliycamArkadaslar Hayır suyunu soğan kürüyle birlikte mi İçcez yoksa soğan kuru bitince hayitamı başlıcaz anlamadım yardım edin
hayıt suyu soğan kürüne bağlı bir şey değil hayıt suyuna istenildiği zaman başlanabilirArkadaslar Hayır suyunu soğan kürüyle birlikte mi İçcez yoksa soğan kuru bitince hayitamı başlıcaz anlamadım yardım edin
Ayy sorma ya o dert bende de var soğanlar yeni çıkmış hep taze kabukları yok :)))) mecbur ondan da kaynattım inşallah faydası olurKızlar merhaba
Soğan kürüne başladım lakin etrafta kahverengi kabuklu soğan bulamıyorum bütün soğanlar ince kabuklu mevsimden dolayı yeni çıkan soğanlar var her yere yani bu kahverengi soğan'ların ilk çıkan zamankileri bilmem anlatabildim mi napsam ki
Canim inşallah hamilesindr o konuda bilgim yokta sana tavsiyem çamaşır suyunu kullanmaMerhaba kizlar sogan suyu kullankistim ben suan adetime 4 gun var ama dun mide bulantisi yasadim araba tuttu dedim bugun ogleb yine midem bulanfi camasir suyundan ddm sizce neden olablr bir bilginis varmi
Inslh cnm bnm inslh tmm cnm benim dikkat etmeye caliscam inslhCanim inşallah hamilesindr o konuda bilgim yokta sana tavsiyem çamaşır suyunu kullanma
Merhaba cnm birsey sorcam sogan kuru kullandim 3 gundur mide bulantisi yasyrm biraz once yine kusacak gibi oldum gveti hamilelikte boyle mi oluyo yoksa midemi falanmi usuttum acaba dun bi kustum onu. Hrcnde bulanyo ama kusamyrmşuan ki kabuksuz olan zaten turuncu kabuklunun kabuksuzhali oluyo galiba içide beyaz nasılsa çillenmemiş olsun yeter şifa olur inş kızlar
Canim bence bi kan testi yapMerhaba cnm birsey sorcam sogan kuru kullandim 3 gundur mide bulantisi yasyrm biraz once yine kusacak gibi oldum gveti hamilelikte boyle mi oluyo yoksa midemi falanmi usuttum acaba dun bi kustum onu. Hrcnde bulanyo ama kusamyrm
Can'ım benimde üçüncü günüm daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum iki gündür midem kötü bu sabah az kalsın kusuyordum ağzımın tadı yok galiba soğan duyuyla alakalı Bi durumMerhaba cnm birsey sorcam sogan kuru kullandim 3 gundur mide bulantisi yasyrm biraz once yine kusacak gibi oldum gveti hamilelikte boyle mi oluyo yoksa midemi falanmi usuttum acaba dun bi kustum onu. Hrcnde bulanyo ama kusamyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?