Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaslar Hayır suyunu soğan kürüyle birlikte mi İçcez yoksa soğan kuru bitince hayitamı başlıcaz anlamadım yardım edin

Arkadaslar Hayır suyunu soğan kürüyle birlikte mi İçcez yoksa soğan kuru bitince hayitamı başlıcaz anlamadım yardım edin
Valla canim tam bilgim yok ama ben sogan kuru kullandim bitti 15 gun kullanmistim eger hamile kalmazsam hayit suyna basliycam

Kızlar merhaba
Soğan kürüne başladım lakin etrafta kahverengi kabuklu soğan bulamıyorum bütün soğanlar ince kabuklu mevsimden dolayı yeni çıkan soğanlar var her yere yani bu kahverengi soğan'ların ilk çıkan zamankileri bilmem anlatabildim mi napsam ki

Merhaba kizlar sogan suyu kullankistim ben suan adetime 4 gun var ama dun mide bulantisi yasadim araba tuttu dedim bugun ogleb yine midem bulanfi camasir suyundan ddm sizce neden olablr bir bilginis varmi

Ayy sorma ya o dert bende de var soğanlar yeni çıkmış hep taze kabukları yok :)))) mecbur ondan da kaynattım inşallah faydası olur

Merhaba kizlar sogan suyu kullankistim ben suan adetime 4 gun var ama dun mide bulantisi yasadim araba tuttu dedim bugun ogleb yine midem bulanfi camasir suyundan ddm sizce neden olablr bir bilginis varmi
Canim inşallah hamilesindr o konuda bilgim yokta sana tavsiyem çamaşır suyunu kullanma

şuan ki kabuksuz olan zaten turuncu kabuklunun kabuksuzhali oluyo galiba içide beyaz nasılsa çillenmemiş olsun yeter şifa olur inş kızlar

şuan ki kabuksuz olan zaten turuncu kabuklunun kabuksuzhali oluyo galiba içide beyaz nasılsa çillenmemiş olsun yeter şifa olur inş kızlar
Merhaba cnm birsey sorcam sogan kuru kullandim 3 gundur mide bulantisi yasyrm biraz once yine kusacak gibi oldum gveti hamilelikte boyle mi oluyo yoksa midemi falanmi usuttum acaba dun bi kustum onu. Hrcnde bulanyo ama kusamyrm

Merhaba cnm birsey sorcam sogan kuru kullandim 3 gundur mide bulantisi yasyrm biraz once yine kusacak gibi oldum gveti hamilelikte boyle mi oluyo yoksa midemi falanmi usuttum acaba dun bi kustum onu. Hrcnde bulanyo ama kusamyrm
Can'ım benimde üçüncü günüm daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum iki gündür midem kötü bu sabah az kalsın kusuyordum ağzımın tadı yok galiba soğan duyuyla alakalı Bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…