Olablr cnm bnm dun esim parfum sıkmisti yanima yaklastrmadim sonra kokusu cok kotu yapti beni kustum ama bugun oglen midem bulandi kusacak gbi oldum ama kusmadim suan iyiyimCan'ım benimde üçüncü günüm daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum iki gündür midem kötü bu sabah az kalsın kusuyordum ağzımın tadı yok galiba soğan duyuyla alakalı Bi durum
Canim birde benim sogan kullanmam coktan bitti midem bulantim 3 gundur suruyo adete de 3 4 gun varOlablr cnm bnm dun esim parfum sıkmisti yanima yaklastrmadim sonra kokusu cok kotu yapti beni kustum ama bugun oglen midem bulandi kusacak gbi oldum ama kusmadim suan iyiyim
Adete daha 3 4 gun var cnm bnm ama suan iyiyim esime dyrm acaba midemimi usuttum falan ama bilmyrm kii neden oluyo parfum kokusu beni cok kotu yapti kustum dun aksam zaten ilk midem bulandgnda arabadan indikten sonra oldu ddm araba tuttu dedim ondan sonraki gun yine midem bulandi camasir suyundan ddm bugun yine oglen bulandi tam kusacakken gecti yani anlamadim bseCanim bence bi kan testi yap
Normal yemege dogranan soganlara diyorlar. Yeşil sogan degil amaKızlar merhaba
Soğan kürüne başladım lakin etrafta kahverengi kabuklu soğan bulamıyorum bütün soğanlar ince kabuklu mevsimden dolayı yeni çıkan soğanlar var her yere yani bu kahverengi soğan'ların ilk çıkan zamankileri bilmem anlatabildim mi napsam ki
Evet tatlım hayırlı olsun:) yarın hemen kan vermeye git soğan cücüğümüz oldu desene Rabbim tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin inş dua et canımEki Görüntüle 1830113 test bu kizlar pozitif dmiii
Canim bunada bi bakarmisin 2 testi yaptim rengi gidik biraz ama erken elime aldimEvet tatlım hayırlı olsun:) yarın hemen kan vermeye git soğan cücüğümüz oldu desene Rabbim tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin inş dua et canım
Hamilesin, tebriklerrrr cok mutlu oluyoruz hamile kalanlar icinde..Canim bunada bi bakarmisin 2 testi yaptim rengi gidik biraz ama erken elime aldim Eki Görüntüle 1830218
Canim senin yerine biz heyecanlaniyoruz valla tebrik ediyorum canim hemen bir kan testi yap bize haber verCanim bunada bi bakarmisin 2 testi yaptim rengi gidik biraz ama erken elime aldim Eki Görüntüle 1830218
Allah razi olsun cnm darisi sizlere inslh dua etcem tum isteyen herkeseHamilesin, tebriklerrrr cok mutlu oluyoruz hamile kalanlar icinde..
Darisi size inslh tum isteyenlereCanim senin yerine biz heyecanlaniyoruz valla tebrik ediyorum canim hemen bir kan testi yap bize haber ver
Can'ım var gibi ama emin olmak için bekleme git Bi kan ver bizi de haberdar etCanim bunada bi bakarmisin 2 testi yaptim rengi gidik biraz ama erken elime aldim Eki Görüntüle 1830218
Süper. Pozitif gözüküyorEki Görüntüle 1830113 test bu kizlar pozitif dmiii
Verdim cnm sonuc 1 bucukta alcam hadi bakalim dua edin lutfen i slh sonuc pozitifdirCan'ım var gibi ama emin olmak için bekleme git Bi kan ver bizi de haberdar et
1 bucukta alcam cnm hadi bakalim hayirlisi dua edin lutfenSüper. Pozitif gözüküyor
Ayyy cok guzel hayirli olsun demekki o yuzden mideniz bulanmis :) :) size bisey sormak istiyorum sogan kürune basladiginiz ilk aymi hamile kaldiniz ve ne kadar suredir bebek istiyodunuz ?? Cvp larsaniz cok sevinirim tekrar hayirli olsun size :)Eki Görüntüle 1830113 test bu kizlar pozitif dmiii
Evet cnm kullandigim ay hamile kaldim 5 aydir deniyorduk oldu sonunda Allaha sukurler olsun simdi kan testi yaptirdim daha cok erken oldugu icin 56 kusurlerde cikti 3 gun sonra yine yaptircam eger yukselirse saglikli bebek olcak inslh dua edin lutfen yukselsin.sAyyy cok guzel hayirli olsun demekki o yuzden mideniz bulanmis :) :) size bisey sormak istiyorum sogan kürune basladiginiz ilk aymi hamile kaldiniz ve ne kadar suredir bebek istiyodunuz ?? Cvp larsaniz cok sevinirim tekrar hayirli olsun size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?