Yukselicek inşallah cnm dualarimiz seninle daha adet gunune var zaten dimiEvet cnm kullandigim ay hamile kaldim 5 aydir deniyorduk oldu sonunda Allaha sukurler olsun simdi kan testi yaptirdim daha cok erken oldugu icin 56 kusurlerde cikti 3 gun sonra yine yaptircam eger yukselirse saglikli bebek olcak inslh dua edin lutfen yukselsin.s
Evet cnm 13 une gunum ama inslh yukselir degerler duaniza muhtacimYukselicek inşallah cnm dualarimiz seninle daha adet gunune var zaten dimi
Kan verdim sonucu
1 bucukta alcam cnm hadi bakalim hayirlisi dua edin lutfen
Saol hayatim inslhhh seninde hamilelik haberni alrm cnmin ici ben simdi yemek yapcam tlden yazcam tmm mi kuzumKnk gözün Aydın darısı başıma :)
Sana dedim olur die
Inslhhhh canim bnm inslhhhhh
Cok Sevindim canım tebrik ederim bence yükselir daha gününe varmış. Canım bide bi sorunun var mıydı soğan suyunu nasıl kullandin[/QUOTE]OTE="123mine, post: 46443621, member: 733430"]Evet cnm 13 une gunum ama inslh yukselir degerler duaniza muhtacim
Inslh yukselir cnm bnm adet olmustum gecen ay bittikten 2 3 gun sonra basladim 15 gun ictim sabah aksam ac karnina[/QUOTE]Sagol canim,Kafanı sisirdim ama kaç günde bir adet oluyordun"123mine, post: 46451668, member: 733430"]Cok Sevindim canım tebrik ederim bence yükselir daha gününe varmış. Canım bide bi sorunun var mıydı soğan suyunu nasıl kullandin
Canim bu sogan kurunu sabah ve aksam kullandin dimi ve kabuklarini soyupta mi kaynattin yemeklerden oncemi olmali tam olarak anlatirsan cok sevinirimKan verdim sonucu
1 bucukta alcam cnm hadi bakalim hayirlisi dua edin lutfen
Evet cnm. Ben oglen aksam ictim ac karnina yemeklerden 5 dk once 10 dk once en ust kabugunu soydum hepsini degil dorde boldum cezveye 1 bucuk bu bardagi su koydum kaynattim sonra dordeboldugum soganlaro ekledim 5 dk oyle kaynattim 10 15 dk dinlendirdim sonra iliyinca 1 seferde nefesimi tutum ictim kuzum bana yaradi inslh sanada yarar cnm bnmCanim bu sogan kurunu sabah ve aksam kullandin dimi ve kabuklarini soyupta mi kaynattin yemeklerden oncemi olmali tam olarak anlatirsan cok sevinirim
DerkenMerhabalar, bu soğan kuru ile ilgili o kadar cok bilgi kirliligi
o mesaj yanlislikla olmus asıl mesaji arkasindan yazdim. heryerde farkli bisey yaziyor sogan kuru ile ilgili kafam karıştıDerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?