Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yukselicek inşallah cnm dualarimiz seninle daha adet gunune var zaten dimi

OTE="123mine, post: 46443621, member: 733430"]Evet cnm 13 une gunum ama inslh yukselir degerler duaniza muhtacim[/QUOTE]
Cok Sevindim canım tebrik ederim bence yükselir daha gününe varmış. Canım bide bi sorunun var mıydı soğan suyunu nasıl kullandin

Slm kızlar aranıza benide alırmısınız?:)

Benim 2 yaşında bi kızım vr 2 aydır ovulasyon testi ile yumurtamın çatladıgı zamnı bulup deneme yaptık ilk ay ümîtsizdim ama bu ay baya ümitliyim derkennnn îlişkinin üstünden 16 gün geçti kan ve idrar negatif cıktı dha adette olmadım bende pco var ama ciddi derecede değil gel gelim belirtilerine..
İlişkiden sonra adet günüme kadr bel kasık agrısı 3 gündür gögüs agrısı baş agrısı baş dönmesi acayip iştahsızlık kokuya karşı duyarlılık ben hala negatiflere rağmen hamile gibi hissediyorum anlamadım ya yatın tekrar gidicem ama sizce bu belirtiler hamilelik olabilirmi geç döllenme olabilir mi?

OTE="123mine, post: 46443621, member: 733430"]Evet cnm 13 une gunum ama inslh yukselir degerler duaniza muhtacim
Cok Sevindim canım tebrik ederim bence yükselir daha gününe varmış. Canım bide bi sorunun var mıydı soğan suyunu nasıl kullandin[/QUOTE]
Inslh yukselir cnm bnm adet olmustum gecen ay bittikten 2 3 gun sonra basladim 15 gun ictim sabah aksam ac karnina oldu sonunda rabbim benimde yuzumu guldurdu

Sagol canim,Kafanı sisirdim ama kaç günde bir adet oluyordun"123mine, post: 46451668, member: 733430"]Cok Sevindim canım tebrik ederim bence yükselir daha gününe varmış. Canım bide bi sorunun var mıydı soğan suyunu nasıl kullandin[/QUOTE]
Inslh yukselir cnm bnm adet olmustum gecen ay bittikten 2 3 gun sonra basladim 15 gun ictim sabah aksam ac karnina

Inslh yukselir cnm bnm adet olmustum gecen ay bittikten 2 3 gun sonra basladim 15 gun ictim sabah aksam ac karnina[/QUOTE]
Canim meselab13 unden 13 une oluyorum bezen 12 sinden 12 değişiyordu ama hep gunu gunune oluyordum

="123mine, post: 46457164, member: 733430"]Inslh yukselir cnm bnm adet olmustum gecen ay bittikten 2 3 gun sonra basladim 15 gun ictim sabah aksam ac karnina[/QUOTE]
Canim meselab13 unden 13 une oluyorum bezen 12 sinden 12 değişiyordu ama hep gunu gunune oluyordum[/QUOTE]
13 gun mu ben 28 günde bir oluyorum

Canim bu sogan kurunu sabah ve aksam kullandin dimi ve kabuklarini soyupta mi kaynattin yemeklerden oncemi olmali tam olarak anlatirsan cok sevinirim
Evet cnm. Ben oglen aksam ictim ac karnina yemeklerden 5 dk once 10 dk once en ust kabugunu soydum hepsini degil dorde boldum cezveye 1 bucuk bu bardagi su koydum kaynattim sonra dordeboldugum soganlaro ekledim 5 dk oyle kaynattim 10 15 dk dinlendirdim sonra iliyinca 1 seferde nefesimi tutum ictim kuzum bana yaradi inslh sanada yarar cnm bnm

Merhabalar, bu soğan kuru ile ilgili o kadar cok bilgi kirliligi varki kafam karıştı kizlar nolur yardim edin.
Adetin ilk 7 günü baslamak icin uygun illa 7. gün olmasa da olur dediler bende 2.gün başladım, bu ay aşılama yaptircam aşılama sonrasina cok sarkmasın diye erken başladım 8 gündür iciyorum 15 gün yapicam insallah. Ama kafami karistiran diğer ay nasil yapicam. Adete 10 gün kala deniyor ama ben tam adet olcagim günü bilemiyorum ilaclar duzenimi bozdu biraz hem bebek varsa bebege zarar vermezmi o süreçte? Dollenmeden sonra içilen sogan kurunun bebege bi zarari olur mu?
Bi de kac ay yapmak lazim bunu?
Not: bende cikolata kisti (2 cm) var 2 senedir hamile kalamiyorum oyuzden yapiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…