Canim bak bende sogan kuru kullandim hamile kaldim i an ise yariyor denemende fazda vat zatar yoko mesaj yanlislikla olmus asıl mesaji arkasindan yazdim. heryerde farkli bisey yaziyor sogan kuru ile ilgili kafam karıştı
Evet canım bende googleden baktım demin, klomen oluyormuş..Ama bazi yazılarda 5 gūn Ictikten sonra dr.catlama ignesi vuruyorlarmis..Ben 6.7 gun kullancam sonra 30 gun baska hap kullancam sonra dr.gitcem.igne falanda yok.niye boyle anlamadim.Canim ben almanyadn değilim sictikten sonin dediğin clomifen yanılmıyorsam klomen yumurta geliştirici progestan da düşük ilacı galiba tutunsun diye
Clomifen den sonra sana çatlama iğnesi yapilmali. Doktor yapmiyorsa yumurtaların acaba kendiliğinden catliyormu bunu denemek için vermemiş. Ama bu durum riskli. Cünkü eğer yumurtaların catlamasa kist olur haberin olsun riskli bur durum buEvet canım bende googleden baktım demin, klomen oluyormuş..Ama bazi yazılarda 5 gūn Ictikten sonra dr.catlama ignesi vuruyorlarmis..Ben 6.7 gun kullancam sonra 30 gun baska hap kullancam sonra dr.gitcem.igne falanda yok.niye boyle anlamadim.
Progestan vermiş. Spermlerin icerde tutunmasi icin verilir yada eger tüp bebek yapılacaksa rahim güçlensin düşük olmasın diye verilir. Ama bence catlatma ignesi şart. Yoksa kist olurClomfinden sonra bir hap daha verdi 30 gun inu kullancaksın dedi..iğne yapmiycak.
Sakın denemeYa kızlar bu hapları kullanırken soğan suyunada tekrar başlasam sizce olurmu?
Sen doktorun verdigi ilaçlarla hamile kalirsan sogan suyu rahmi incelttigi için tutacağı varsa da tutmaz.Niye canım?
Tabiki . Ikiz bile doğuran var.Kalanlar varmı acaba bu haplarla?
Birde ben guatr hapı alıyorum..
Bu ilaçlar bende kist yapmıştı.Kalanlar varmı acaba bu haplarla?
Birde ben guatr hapı alıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?