Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Heycanlandım biraz bir umut..
iğnesiz olcak benim ki yinede tutarmı acaba..Dua edin lūtfen arkadaşlar.Austosun ortasında tūrkiyeden randevu aldım tūp bebek konuşması için..Insallah gerek kalmazda bu haplarla hamile kalırım.

canim 3 ay klomen kullandim hep kendiliginden catladi yumurtalarım her zaman kist olmuyor yani

Iyide benim anlamadığım, doktor beni 30 gūn sonra ararsın gelirsin dedi..Peki catlamayı nasıl anliycaz?

zranaz, post: 46468876, member: 752539"]Iyide benim anlamadığım, doktor beni 30 gūn sonra ararsın gelirsin dedi..Peki catlamayı nasıl anliycaz?[/QUOTE]
Canim zaten seni cagirdiginda muayene eder ve catlayip catlamadigini söyler hem çatlamasorunun olsa mutlaka iğne verirbak ben 3 aydır klomen kullanıyorum doktor kendi çatlr ama garanti olsun diye iğne veriyor

Aşılama tedavisine basliycaksan yapm a soğan kürünü.rahmi inceltip tutunmasini engeller
valla kafam karman corman oldu yaaa kimi bisey olmaz yap diyo kimi zarar verir diyo işin kötüsü bende cikolata kisti var ameliyatlik değil henüz ama hamile kalmama engel ilacla tedaviside yok tek umut sogan kuru aşılama ile bile doktor bana %6 ihtimal tutar dedi temmuzda tüp bebek denicez mayis - haziran bi deniyeyim demistim sogan kurunu. artik cok caresiz hissediyorun

Madem tutma ihtimal cok düşük aşılamayi ertele. Iki ay sogan kürü yap sonra tedaviye başla

Madem tutma ihtimal cok düşük aşılamayi ertele. Iki ay sogan kürü yap sonra tedaviye başla
erteleme şansım yok cnm özel okulda öğretmenim yoğun calisiyoruz izin almak zor 2 senedir o kadar cok doktor icin izin aldimki hazir tatilken temmuz da yaptircam tüp bebegi. tüp bebek için de 2. asilamayi yaptirmam lazim. asilama formaliteden zaten yani

Sagol

Bilgi kirliliği derken ozaman sen aydinlatta okuyalim cnm
işte bende aydinlanamadim ondan buraya geldim size soruyorum her yerde farkli bisey yaziyor. kimi diyoki her ay 15 gün kullan kimi diyor 1. ay 15 gün 2. ay 10 gün. kimi diyor bebek varsa düşmesine sebep olur kimi diyo hic bisey olmaz. kimi diyo rahim inceltiyo, kimi kalinlastiriyor diyo
oooofff offf soğan kuru son umudum dogru sekilde yapmak istiyorum kafam karıştı

Aynen cnm sorunum yoktu onun icin ictim yok pazartesi gtcem oste kan verdigimde degerim 56.81 cikti 3 testimde pozifit cikti yani dun yine evde test yaptim
Canim birsey sorcam ben bi kimyasal gebelik yaşadım yani embriyo tutunamadı rahim inceligim yok ama ya soğan suyu inceltip de tekrar tutunamazsa ne yapmalıyım sence yardimci ol lütfen. Benimde eşimin de bi sorunu yok

Canim ben adetimin 7ci günü basladım 15 gün icicem ve 21ci gün bitmiş olucak 28-30 gunler arasi adet oluyorum yani gorucez bakalim Allahım insallah nasip eder bu ay... burda bir arkadas sogani ayni bu şekilde kullanmıs ve hamile kalmiş adet gunü ayın 13 cüydü onun yalniş hatirlamiyosam daha cok yeni yani :) insallah bizede nasip eder allah.... bence sende oyle yap cnm adetinin 7ci gununde basla 21ci gunune kadar öğlen aksam ic zarari oldugunu düşünmüyorum yumurta kalitesini artiriyo, miyom, kist erimesine yardimci oluyo diye biliyorum

Merhaba kızlar bende çok kararsızdım soğan kürünü yapmakta. Ama dün karar verdim ve başladım. Bende yapıyorum bu ay. Bakalım ne olacak. Umarım güzel sonuçlar alırız. 1 123mine arkadaşım seni de tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…