- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Tam olarak bilmiyorum. Ama oluşan yumurtaların bazıları catlamadigi icin galibaNiye bazilerinde kist yapıyor?
bende bu ay aşılama yaptircam cikolata kistim var onun için yapiyorum. döllenme olursa tutunmasini engeller mi sogan kuru?Sen doktorun verdigi ilaçlarla hamile kalirsan sogan suyu rahmi incelttigi için tutacağı varsa da tutmaz.
canim 3 ay klomen kullandim hep kendiliginden catladi yumurtalarımHeycanlandım biraz bir umut..
iğnesiz olcak benim ki yinede tutarmı acaba..Dua edin lūtfen arkadaşlar.Austosun ortasında tūrkiyeden randevu aldım tūp bebek konuşması için..Insallah gerek kalmazda bu haplarla hamile kalırım.
Aşılama tedavisine basliycaksan yapm a soğan kürünü.rahmi inceltip tutunmasini engellerbende bu ay aşılama yaptircam cikolata kistim var onun için yapiyorum. döllenme olursa tutunmasini engeller mi sogan kuru?
valla kafam karman corman oldu yaaaAşılama tedavisine basliycaksan yapm a soğan kürünü.rahmi inceltip tutunmasini engeller
Madem tutma ihtimal cok düşük aşılamayi ertele. Iki ay sogan kürü yap sonra tedaviye başlavalla kafam karman corman oldu yaaakimi bisey olmaz yap diyo kimi zarar verir diyo işin kötüsü bende cikolata kisti var ameliyatlik değil henüz ama hamile kalmama engel ilacla tedaviside yok tek umut sogan kuru aşılama ile bile doktor bana %6 ihtimal tutar dedi temmuzda tüp bebek denicez mayis - haziran bi deniyeyim demistim sogan kurunu. artik cok caresiz hissediyorun
erteleme şansım yok cnmMadem tutma ihtimal cok düşük aşılamayi ertele. Iki ay sogan kürü yap sonra tedaviye başla
Hayırlısı olsunerteleme şansım yok cnmözel okulda öğretmenim yoğun calisiyoruz izin almak zor 2 senedir o kadar cok doktor icin izin aldimki hazir tatilken temmuz da yaptircam tüp bebegi. tüp bebek için de 2. asilamayi yaptirmam lazim. asilama formaliteden zaten yani
Bilgi kirliliği derken ozaman sen aydinlatta okuyalim cnmMerhabalar, bu soğan kuru ile ilgili o kadar cok bilgi kirliligi
Evet cnm. Ben oglen aksam ictim ac karnina yemeklerden 5 dk once 10 dk once en ust kabugunu soydum hepsini degil dorde boldum cezveye 1 bucuk bu bardagi su koydum kaynattim sonra dordeboldugum soganlaro ekledim 5 dk oyle kaynattim 10 15 dk dinlendirdim sonra iliyinca 1 seferde nefesimi tutum ictim kuzum bana yaradi inslh sanada yarar cnm bnm[/QUOT
Sagol cnm benim insallah bizde tuttururuz bu ay senin kist veya baska bi problemin yoktu dimi cnm sadece yumurta kalitesi olsun diye ictin soğan kürünü... sen tekrar kan verdin mi cnm ?
Aynen cnm sorunum yoktu onun icin ictim yok pazartesi gtcem oste kan verdigimde degerim 56.81 cikti 3 testimde pozifit cikti yani dun yine evde test yaptim
Ohh maşallah allah kucagina almayi nasip etsin cnmAynen cnm sorunum yoktu onun icin ictim yok pazartesi gtcem oste kan verdigimde degerim 56.81 cikti 3 testimde pozifit cikti yani dun yine evde test yaptim
işte bende aydinlanamadim ondan buraya geldim size soruyorumBilgi kirliliği derken ozaman sen aydinlatta okuyalim cnm
Canim birsey sorcam ben bi kimyasal gebelik yaşadım yani embriyo tutunamadı rahim inceligim yok ama ya soğan suyu inceltip de tekrar tutunamazsa ne yapmalıyım sence yardimci ol lütfen. Benimde eşimin de bi sorunu yokAynen cnm sorunum yoktu onun icin ictim yok pazartesi gtcem oste kan verdigimde degerim 56.81 cikti 3 testimde pozifit cikti yani dun yine evde test yaptim
Canim ben adetimin 7ci günü basladım 15 gün icicem ve 21ci gün bitmiş olucak 28-30 gunler arasi adet oluyorum yani gorucez bakalim Allahım insallah nasip eder bu ay... burda bir arkadas sogani ayni bu şekilde kullanmıs ve hamile kalmiş adet gunü ayın 13 cüydü onun yalniş hatirlamiyosam daha cok yeni yani :) insallah bizede nasip eder allah.... bence sende oyle yap cnm adetinin 7ci gununde basla 21ci gunune kadar öğlen aksam ic zarari oldugunu düşünmüyorum yumurta kalitesini artiriyo, miyom, kist erimesine yardimci oluyo diye biliyorumişte bende aydinlanamadim ondan buraya geldim size soruyorumher yerde farkli bisey yaziyor. kimi diyoki her ay 15 gün kullan kimi diyor 1. ay 15 gün 2. ay 10 gün. kimi diyor bebek varsa düşmesine sebep olur kimi diyo hic bisey olmaz. kimi diyo rahim inceltiyo, kimi kalinlastiriyor diyo
oooofff offf soğan kuru son umudum dogru sekilde yapmak istiyorum kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?