Saol cnm bnm. Amin inslhhh. 2 yillik evliyim 20 yasindayim cnm bnm ama sogana kesin basla derim cnm bnm ben kullandgm ay hamile kaldim adete 3 ggun kala kan verdim 56.81 cikti dun yine kan verdim 365.4 cikti adetim 2 gun gecmisti cnm bnm carsamba falan yine baktrcam inslh daha da yukselir
Cnm bende basladim 4. Gunüm bugun insallah bizde hamiş oluruz bu ay
Ohhh masallah bak nasilda yukselmiş bebişin tutunmuş sana allah kucagina almayi nasip etsin cnm... bende basladim sogan kürüne 4.gunum bakalim cnm dualariniza ihtiyacim var, insallah olsun bu aySaol cnm bnm. Amin inslhhh. 2 yillik evliyim 20 yasindayim cnm bnm ama sogana kesin basla derim cnm bnm ben kullandgm ay hamile kaldim adete 3 ggun kala kan verdim 56.81 cikti dun yine kan verdim 365.4 cikti adetim 2 gun gecmisti cnm bnm carsamba falan yine baktrcam inslh daha da yukselir
Olur cnm m.etme bende 5 ay denedim olmadi ama sogan kuru kullandigim ay hamilebkaldim yani kesin tutunmusmudur cnm ya cunku adetim 2 gun gectiOhhh masallah bak nasilda yukselmiş bebişin tutunmuş sana allah kucagina almayi nasip etsin cnm... bende basladim sogan kürüne 4.gunum bakalim cnm dualariniza ihtiyacim var, insallah olsun bu ay
Cnm bence tutunmuş cok guzel yukselmis beta hcgOlur cnm m.etme bende 5 ay denedim olmadi ama sogan kuru kullandigim ay hamilebkaldim yani kesin tutunmusmudur cnm ya cunku adetim 2 gun gecti
Başladım canım çok tebrik ediyorum seni tekrar :) bende 20 yaşındayım bir yıllık evliyim hiç korunmadık bizSaol cnm bnm. Amin inslhhh. 2 yillik evliyim 20 yasindayim cnm bnm ama sogana kesin basla derim cnm bnm ben kullandgm ay hamile kaldim adete 3 ggun kala kan verdim 56.81 cikti dun yine kan verdim 365.4 cikti adetim 2 gun gecmisti cnm bnm carsamba falan yine baktrcam inslh daha da yukselir
Hadi inşallah canım :)Cnm bende basladim 4. Gunüm bugun insallah bizde hamiş oluruz bu ay
cnm madem formalite yapacaksın bnce hiç tereddüt etmeden içini ferah tut kimsenin ne dediğine bakma duana da devam et tevekkül ol saraçoğlundan araştır orda söylediği gibi aynen 15 gün uygula fazlası rahmi inceltiyo sn fazla yapmazsın zaten ilk ay yap dene bence inş kavuşursun bebişine en kısa sürede aminvalla kafam karman corman oldu yaaakimi bisey olmaz yap diyo kimi zarar verir diyo işin kötüsü bende cikolata kisti var ameliyatlik değil henüz ama hamile kalmama engel ilacla tedaviside yok tek umut sogan kuru aşılama ile bile doktor bana %6 ihtimal tutar dedi temmuzda tüp bebek denicez mayis - haziran bi deniyeyim demistim sogan kurunu. artik cok caresiz hissediyorun
çok sagol cnm :) zaten bugün kontrolum vardi hersey yolunda rahmimde gayet güzel kalinlasmis. yani sogan kurunun 12. gunundeyim suana kadar rahmi inceltme gibi bi etkisi olmamis. tam aşılamanin ertesi gün bitcek soğan suyu..şifa olur insallahcnm madem formalite yapacaksın bnce hiç tereddüt etmeden içini ferah tut kimsenin ne dediğine bakma duana da devam et tevekkül ol saraçoğlundan araştır orda söylediği gibi aynen 15 gün uygula fazlası rahmi inceltiyo sn fazla yapmazsın zaten ilk ay yap dene bence inş kavuşursun bebişine en kısa sürede amin
Insallah cnm insallah şifa olur hepomize bende 6. Gundeyim bugun soğan kürü yapiyorum... haber ver bize cnm insallah tutsun bebişler bu ayçok sagol cnm :) zaten bugün kontrolum vardi hersey yolunda rahmimde gayet güzel kalinlasmis. yani sogan kurunun 12. gunundeyim suana kadar rahmi inceltme gibi bi etkisi olmamis. tam aşılamanin ertesi gün bitcek soğan suyu..şifa olur insallah
Cnn sen hamilesin sanirim oncellikle allah kucagina almayi nasip etsin bebişini.. sende kullandinmi sogan kürü ve o aymi hamile kaldin cnm cevaplarsan cok sevinirim..cnm madem formalite yapacaksın bnce hiç tereddüt etmeden içini ferah tut kimsenin ne dediğine bakma duana da devam et tevekkül ol saraçoğlundan araştır orda söylediği gibi aynen 15 gün uygula fazlası rahmi inceltiyo sn fazla yapmazsın zaten ilk ay yap dene bence inş kavuşursun bebişine en kısa sürede amin
tabiki de. guzel haberler veririm insallah :)Insallah cnm insallah şifa olur hepomize bende 6. Gundeyim bugun soğan kürü yapiyorum... haber ver bize cnm insallah tutsun bebişler bu ay
evet canım çok şükür bebişim benimle aminnnnn cnm Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inş evet kullandım 15 gün o ay adet oldum sonraki ay hayıt otu suyu var 1 lt şeklinde ondan kullandım 20-25 gün şükür o ay hamile kaldım darısı size tüm isteyenlere inşAllah AMİNNNNCnn sen hamilesin sanirim oncellikle allah kucagina almayi nasip etsin bebişini.. sende kullandinmi sogan kürü ve o aymi hamile kaldin cnm cevaplarsan cok sevinirim..
Maşallah cnm Allah kucagina almayi nasip etsin... nasil hamile kaldin cnm sogan kürü kullandınmı? Kullandiysan ne kadar sonra hamile kaldin...bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızım geliyor Allah nasip ederse
amin canm sağ ol darısı başına inşAllah. ben ilk ay soğan kürü kullandım 10 gün kadar içtim bırakmıştım o ay adet oldum sonraki ay ise hayıt suyu içtim ve bir daha adet olmadım Allaha çok şükür hamileyim.Maşallah cnm Allah kucagina almayi nasip etsin... nasil hamile kaldin cnm sogan kürü kullandınmı? Kullandiysan ne kadar sonra hamile kaldin...
Hayıt suyunun markası var mı acaba? Tam ismini yazar mısınız?evet canım çok şükür bebişim benimle aminnnnn cnm Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inş evet kullandım 15 gün o ay adet oldum sonraki ay hayıt otu suyu var 1 lt şeklinde ondan kullandım 20-25 gün şükür o ay hamile kaldım darısı size tüm isteyenlere inşAllah AMİNNNN
Biz kasımda evlendik yani 7 aydır evliyiz ama yaşımız 40:) lise rakadaşıyız aslında ama tekrar buluşup birleşmemiz yirmi yılımızı aldı :) ilk günden beri doktora gittiğimde, hiç beklemeyelim benim yumurtalarım azalıyor dediysem de en azından 6 ay bekleyelim dedi hrr doktor. Yeni gittiğim doktor da pat diye hiç debelenme, direkt tüp bebeğe başvurun demez mi!! Geçen ay ilk defa klomen kullandım ve 3 yumurtam olıştu, biri 16 mm, yumurtlama günü mü de değerlendirdik, ama nasıll bir kaşıntı başladı ben de, beyaz, sarı kokulu akıntı, kaşıntıdan ölücem.6 gün gecikmeyle adet oldum. Bu ayda da, doktor tüp deyince ben gittim yine klomen aldım, bu arada da tarçın bal çörekotu ve iki gündür de soğan kürünü ypamaya başladım. İncire de bşalayacaktım ama prolaktini yükseltiyor dediler, korktum yapmadım. Bana da dua edin, inşallah çok geç olmadan evlat sevgisini, anneliği ben de yaşayayım. Her ay umutlanıp sonra kırmızıları görünce ikimizin de morali düşüyor. Allahım hepimize yardım etsin, ol der oluverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?