Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar varmi benim gibi adet gününü bekleyen 3-4 hazirani bekliyorum bu ay sogan kürüde yapiyorum ve son 2 günüm kaldi insallah bu ay allah nasip eder hamile arkadaslar dua edin nolur... sizinde Allah kucaginiza almayi nasip etsin..
Olmayanlarada en yakinda nasip et Allahım ❤❤❤

Evet bende bekliyorum ama benim bat 12 gün sonra :) hadi hayırlısı inşallah. Bende soğan kürü yapıyorum.

bende aranıza katılmış bulunmaktayımm :) 9 aydr bizde bebek istiyorz ama sonç alamadk henüz bendesoğan kürüne başşladm inş 10. günndeym hadi bakalm gelişmeleri yazalm buraya rabbim isteyenlere en kısa zamanda nasip etsn...

Benimde sogan kuru 2 gun once bitti bakalim adet gunumu bekliyorum cnm insallah sevincli haberler veririz... bat 4 haziran ☺☺

Hoşgeldin canım :) inşallah :)

Slm kızlar bende soğan kürü yapıyorum 4 bardaktan sonra kahverengi akıntı gelmeye basladı iki gundur de devam ediyor.böyle kahverengi leke gelipte o ay hamile kalan var mı?

Hoşgeldin canım :) inşallah :)

hoşbulduk canm:) sende yapıyosn sanrm ne durumdasn?

Slm kızlar bende soğan kürü yapıyorum 4 bardaktan sonra kahverengi akıntı gelmeye basladı iki gundur de devam ediyor.böyle kahverengi leke gelipte o ay hamile kalan var mı?

bende kullandıktn iki gün sonra akıntm oldu ama kahverengi değildi onun için bilemiycm ki zatn o tür lekeler adet sonrası görülür diye biliyorm adetine kaç gün var senin ?

mrb kızlar bende yeniyim bnm sorunum tüp tıkanıklığı iki tüpümdede var tıkanıklık adetimi 4 gün geçtim uygulasam işe yarar mı bide öbür ay laparoskopi ameliyatım olcak

Evet ben yaptım bitirdim bekliyorum heyecanla. Bakalım neler olacak

Bende klomen kullandığım aydaki gibi belirtiler oldu. Belim kasıklarım ağrıyor. Akıntı hep var zaten.
Benimde akşam o kadar siddetli kasık aģrilarim olduki hastaneye gidicektik nerdeyse bugunde devam ediyo ve dün oyle bi akinti geldiki adet oldum sandim acaba bunlar sogan yuzundenmi yoksa hamilelik belirtisimi

Benimde akşam o kadar siddetli kasık aģrilarim olduki hastaneye gidicektik nerdeyse bugunde devam ediyo ve dün oyle bi akinti geldiki adet oldum sandim acaba bunlar sogan yuzundenmi yoksa hamilelik belirtisimi
Soğan yüzünden bence. Hamilelik belirtileri de böyle sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…