- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
Cnm benin 8-9 ay oldu sen nezamandan beri istiyosun
Bende 1 yıl oldu canım
Ayy cnm agzindan bal damliyor Allahım hepimizi sevindirsin insallah gelismeleri yazicam senin ne kadar var adetevardr o zmn canm adetinede 5 gün varmş hem daha şimdidn koyu çıkmz az belli bile olsa pozitiftr inşh hamilesndr :)
Ne kadar süre denedin canım? 1 kere 15 gün mü? İncir kürü ve havuc kurunu de denemeni tavsiye ederim.. Rahmini temizledikten sonra yumurtalarin verimini yukseltiyormus..Selam kizlar ben ocak ayinda denedim sogan kurunu ama Adet duzensizligm vardi ve cocuk istiodm adetm duzeldi ama 5 ay gcti cocuk yok bu ayda 40.gnde adet oldm bu ay yine iccem rabbim hepimize saglikli hayirli evlat nasip etsin
15 gun denedim canim inciri denemeye hic kismet olmadi hep niyet edym snra bsy ckio sen denedn miNe kadar süre denedin canım? 1 kere 15 gün mü? İncir kürü ve havuc kurunu de denemeni tavsiye ederim.. Rahmini temizledikten sonra yumurtalarin verimini yukseltiyormus..
Ayy cnm agzindan bal damliyor Allahım hepimizi sevindirsin insallah gelismeleri yazicam senin ne kadar var adete
Canim bir test yapmış olsan yanlıştır dicem ama iki tane yapmışsın :) belki gebeliğin çok erken dönemi olduğu için silik çıkmıştır :) bence kan testi yap kendini strese sokma :) hadi inşallah bebiş geliyordur :)V verazynpOrdinary Personn kızlar ya ben sabah idrariyla test yaptim cok az ikinci cizgi gozukuyo sonra gittim pahali testlerden aldim oda oyle oldu ama cok belli degil camın yaninda gorebiliyorum ikinci cizgileri Adetimede daha 5 gun var şimdiye kadarki aylarda okadar test yaptim hic boyle cikmamişti insallah vardir ya bakalim carsamba tekrar yapicam
Insallah cnm insallah birkac gun gecsin guzel haberler vericem insallahCanim bir test yapmış olsan yanlıştır dicem ama iki tane yapmışsın :) belki gebeliğin çok erken dönemi olduğu için silik çıkmıştır :) bence kan testi yap kendini strese sokma :) hadi inşallah bebiş geliyordur :)
Canim bence birak sogan kurunu, adet bitiminden 3/4 gun sonra 15 gun yap.. Sogan kurunu yaparkende incir kurunu ve havuc kurunu yap.. İnternette saracoglunun tariflerinden ogrenebilirsin bu kurleri de.. Boylelikle hem kistleri yok edip, hem yumurtalarinin buyumesine ve catlamasina destek olmus olacaksin. Ayrica ates olcumunu de yap bence.. Ates olcumu konusundan daha fazla bilgilenebilirsin. Ben de ayni senin durumundaydim, 5 gun sogan kurunu yaptim, adetim sokuldu. Yani 45. gün adet oldum bende.. Suan dediklerimi yapacagim. Baya arastirdim da.. Adetken sogan kurunun bi sakincasi yok ama etkisi acisindan dedigiimKizlar merhaba. Bendede pko var. Adetim düzensizdi 15 gunluk gecikmeden sonra soğan suyuna basladim ve baslamamin 4. Gunu adet oldum. Bugun sogan suyunda 8.gunum adet oldum diye birakmadim devam ettim. 15 gunu doldurmayi düsünüyorum. InsAllah guzel sonuclar alirim. Bebek istiyoruz 9 aydır. Ayni zamanda ovülasyon testiyle takip yapicam adetimin bitmesini bekliyorum.
Canım ne oldu haber vermedinInsallah cnm insallah birkac gun gecsin guzel haberler vericem insallah
Ateş ölçümünde kac olmasi lazim derecemizin hic bu konuyu arastirmadim daha önce de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?