Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar ben soğan kürünü yaparken ayni zamanda inofolik birde adacayi ictim fazlami abarttim acaba sizce adacayini biraktim ama adet bitince digerlerine devam ettim ama erken yumurtladim birde bu ay hic yasamadigim seyler yasiyorum ovulasyondan sonra gögus hassasiyetim basladi adete 2 gün var dahada artti agrisi normalde 1 hafta kala başlar 1, 2 gün kala azalirdi atesim hala düsmedi adet öncesi akintimda 3 gün önce baslardi simdi oda yok kendimi ümitlendirmek istemiyorum ayin 1 inde adet olmam lazim ve biz tatilde olucaz insallah insallah olmam olmak istemiyorum anne olmak istiyorum artik

V verazynp Ordinary Personn kızlar ya ben sabah idrariyla test yaptim cok az ikinci cizgi gozukuyo sonra gittim pahali testlerden aldim oda oyle oldu ama cok belli degil camın yaninda gorebiliyorum ikinci cizgileri Adetimede daha 5 gun var şimdiye kadarki aylarda okadar test yaptim hic boyle cikmamişti insallah vardir ya bakalim carsamba tekrar yapicam

Selam kizlar ben ocak ayinda denedim sogan kurunu ama Adet duzensizligm vardi ve cocuk istiodm adetm duzeldi ama 5 ay gcti cocuk yok bu ayda 40.gnde adet oldm bu ay yine iccem rabbim hepimize saglikli hayirli evlat nasip etsin

Selam kizlar ben ocak ayinda denedim sogan kurunu ama Adet duzensizligm vardi ve cocuk istiodm adetm duzeldi ama 5 ay gcti cocuk yok bu ayda 40.gnde adet oldm bu ay yine iccem rabbim hepimize saglikli hayirli evlat nasip etsin
Ne kadar süre denedin canım? 1 kere 15 gün mü? İncir kürü ve havuc kurunu de denemeni tavsiye ederim.. Rahmini temizledikten sonra yumurtalarin verimini yukseltiyormus..

Ne kadar süre denedin canım? 1 kere 15 gün mü? İncir kürü ve havuc kurunu de denemeni tavsiye ederim.. Rahmini temizledikten sonra yumurtalarin verimini yukseltiyormus..
15 gun denedim canim inciri denemeye hic kismet olmadi hep niyet edym snra bsy ckio sen denedn mi

Canim bir test yapmış olsan yanlıştır dicem ama iki tane yapmışsın :) belki gebeliğin çok erken dönemi olduğu için silik çıkmıştır :) bence kan testi yap kendini strese sokma :) hadi inşallah bebiş geliyordur :)

Kizlar merhaba. Bendede pko var. Adetim düzensizdi 15 gunluk gecikmeden sonra soğan suyuna basladim ve baslamamin 4. Gunu adet oldum. Bugun sogan suyunda 8.gunum adet oldum diye birakmadim devam ettim. 15 gunu doldurmayi düsünüyorum. InsAllah guzel sonuclar alirim. Bebek istiyoruz 9 aydır. Ayni zamanda ovülasyon testiyle takip yapicam adetimin bitmesini bekliyorum.

Canim bence birak sogan kurunu, adet bitiminden 3/4 gun sonra 15 gun yap.. Sogan kurunu yaparkende incir kurunu ve havuc kurunu yap.. İnternette saracoglunun tariflerinden ogrenebilirsin bu kurleri de.. Boylelikle hem kistleri yok edip, hem yumurtalarinin buyumesine ve catlamasina destek olmus olacaksin. Ayrica ates olcumunu de yap bence.. Ates olcumu konusundan daha fazla bilgilenebilirsin. Ben de ayni senin durumundaydim, 5 gun sogan kurunu yaptim, adetim sokuldu. Yani 45. gün adet oldum bende.. Suan dediklerimi yapacagim. Baya arastirdim da.. Adetken sogan kurunun bi sakincasi yok ama etkisi acisindan dedigiim
Gibi yapmani oneriyorlar.. Ates olcumuyle de yumurtlama donemini tespit edebiliyormussun.. Asagi yukari ovulasyon zamanlarinda da testi yapar kesinlestirirsin.. Allah yar ve yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…