- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
İnşallah canımAyyy sogan kurumun ikinci ayiydi adet oldum iki aydir duzeldi ama hamilelik olmadi insallah oda olur pco gider artik basimdan:)))
Tekrar test yaptim hic bisey yokCanım ne oldu haber vermedin
Ay canım benim de 30. günüm ve bugün adet olmam gerekiyor normal şartlarda. İnşallah olmayız yaa.. ben adete 5 kala dayanamadım gittim kan testi yaptım. NegatifTekrar test yaptim hic bisey yokbugun adet gunum 30.gün yani günüm gecerse tekrar yapicam simdilik adet olmadim daha korkuyorum artik yapmaya 1 hafta gecikirse ozaman yapicam cnm boyle insan cok stres yapiyo ... sen naaptin test falan yaptinmi Ordinary Personn
AynenPsikolojim alt üst oldu
Oluyor sağ tarafta. aniden şiddetli olabiliyor çok seyrek. Ama genel olarak sürekli bir sancı var sağ tarafımdaAynenadet gelene kadar bi ümit yinede diyor insan..
Kasık agrilarin oluyomu cnm senin bende cok oluyor siddetli olmasada
Yok kızlar bende olmadım ama adet sancıları başladı gibi. Bende çok ümitsizimBesuchencoffee Olmadim cnm ama dün idrar testi yaptim hic bisey cikmadi hamilelik yok diye duşünüyorum olsaydi cikardi bence
Ordinary Personn sen adet oldunmu cnm?
Canım yapabilirsen iftar ve sahurdan önce birer bardak iç.Kızlar lütfen yardimci olurmusunuz
Evet fazlası rahim duvarını inceltiyormuş bence de artık yapma. Hayıt suyunu dene bakalım. İnşallah o iyi gelir :)Olmasin altust allah bizede nasip etcek insallahh:)))bende 40. Gunumde oldum adet bi gun oncesi kan testi yaptirdim bigun sonra adet oldum:)))simdi adetim bitsin 3. Ayim olcak sogan kurunde 4 aydan fazla yapmayin diyolar hayit suyu alcam bu ay bulursam. Bakalim nolcak
Sogan kuruyle beraber incir kuru de yapayim mi yoksa bitince mi yapayim canim
Biliyorummmm minnosumm ama doktor rahim duvarin kalin dedi oyuzden incelsin biraz iceyim bu ayda son olur bakalimmm temmuzda asilama yaptircam hayirlisiylaEvet fazlası rahim duvarını inceltiyormuş bence de artık yapma. Hayıt suyunu dene bakalım. İnşallah o iyi gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?