Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ay canım benim de 30. günüm ve bugün adet olmam gerekiyor normal şartlarda. İnşallah olmayız yaa.. ben adete 5 kala dayanamadım gittim kan testi yaptım. Negatif ama nedense içimde bir ümit var hala. Bir yandan da yine olmycak diyorum. Offf

Olmasin altust allah bizede nasip etcek insallahh:)))bende 40. Gunumde oldum adet bi gun oncesi kan testi yaptirdim bigun sonra adet oldum:)))simdi adetim bitsin 3. Ayim olcak sogan kurunde 4 aydan fazla yapmayin diyolar hayit suyu alcam bu ay bulursam. Bakalim nolcak

Evet fazlası rahim duvarını inceltiyormuş bence de artık yapma. Hayıt suyunu dene bakalım. İnşallah o iyi gelir :)

Sogan kuruyle beraber incir kuru de yapayim mi yoksa bitince mi yapayim canim

Canim net bi cevap bulamadim ben de bu soruya, yalniz incir kurunu pkolu biri yapiyorsa, diyorlar ki haftada 4x orta boy sogani yemekten 10-15 dk once sumak dokerek uzerine yememiz gerekiyormus. Sogan suyuyla ayni gorevi goruyor.. Fakat haftada 4x. Istersen haftada 4x sogan kuru yap?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…