Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sogan kuruyle beraber incir kuru de yapayim mi yoksa bitince mi yapayim canim
Hayır canım yapma. Ben çok araştırdım bu ay soğan kürü yaptım. Bende yapacaktım ama bisürü şey okudum. Ve yapmadım. Benim fikrimce yapma.. Eğer bu ay da gebelik olmazsa sıra incir küründe. Havuçla beraber :)

Keske esra okadar isterim ki dogal dogal olsun ama 4yillik evliyim artik cok istiyorum annemlerde istiyor herkes soruyo bu yuzden asilama yaptircam oda tutmazsa tup bebek artik carem kalmadi ama allah cok buyuk gundogmadan neler dogar:)) senin kacinci ayin bu ay

Aynen canım. Hayırlısı ne ise o olsun. Benim bir yıl oldu.

Ben de cok arastirdim da,
Sogan ve sumak da diyo not olarakBende ayni durumdayim.. Reglimin 5. Günü basladm incir kurune.. İki gundur iciyorum, havucla beraber

ben de ilk çocugumda soğan kürüyle hamile kalmıştım eşime de keçiboynuzu kürü yapmıştım pcosluyum. bir oğlum var merak ettiğim şey soğan kürüyle hamile kalanların oğlu mu oluyor acaba bir tanıdığım daha aynı şekilde oğlu var ?

Yok canım daha neler :))))

Kizlar incir kurunu 2 gun kullanabiliyorux ya her hazirlanista.. Dolapta mi muhafaza ediyorsunuz ikinci gunun kürünü

amin Allah gönlünüze göre versin ama polikistik over seniz mutlaka deneyin derim umarım vesile olur sizede Allah da nasip ederse tabi inşaallah ama eşime de aynı anda krçi boynuzu kürü yapmıştım bir sorun yoktu onda ama zararo uokki Allah hakeden ve isteyen herkese nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…