- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Hayır canım yapma. Ben çok araştırdım bu ay soğan kürü yaptım. Bende yapacaktım ama bisürü şey okudum. Ve yapmadım. Benim fikrimce yapma.. Eğer bu ay da gebelik olmazsa sıra incir küründe. Havuçla beraber :)Sogan kuruyle beraber incir kuru de yapayim mi yoksa bitince mi yapayim canim
Hadi inşallah gerek kalmaz kuzum yaBiliyorummmm minnosumm ama doktor rahim duvarin kalin dedi oyuzden incelsin biraz iceyim bu ayda son olur bakalimmm temmuzda asilama yaptircam hayirlisiyla
Aynen canım. Hayırlısı ne ise o olsun. Benim bir yıl oldu.Keske esra okadar isterim ki dogal dogal olsun ama 4yillik evliyim artik cok istiyorum annemlerde istiyor herkes soruyo bu yuzden asilama yaptircam oda tutmazsa tup bebek artik carem kalmadi ama allah cok buyuk gundogmadan neler dogar:)) senin kacinci ayin bu ay
Bi yil bisey degill stres yapma sakin minnosum sonucta doktorlar bile bir sene sonra tedaviye basliyolar kafan rahat olsun 1 yil hicbisey degl allahn izniyle olacak hepimizinAynen canım. Hayırlısı ne ise o olsun. Benim bir yıl oldu.
İnşallah canımBi yil bisey degill stres yapma sakin minnosum sonucta doktorlar bile bir sene sonra tedaviye basliyolar kafan rahat olsun 1 yil hicbisey degl allahn izniyle olacak hepimizin
Ben de cok arastirdim da,Hayır canım yapma. Ben çok araştırdım bu ay soğan kürü yaptım. Bende yapacaktım ama bisürü şey okudum. Ve yapmadım. Benim fikrimce yapma.. Eğer bu ay da gebelik olmazsa sıra incir küründe. Havuçla beraber :)
Tamam canim benim cok tesekkür ederim:)Hayır canım yapma. Ben çok araştırdım bu ay soğan kürü yaptım. Bende yapacaktım ama bisürü şey okudum. Ve yapmadım. Benim fikrimce yapma.. Eğer bu ay da gebelik olmazsa sıra incir küründe. Havuçla beraber :)
Aynen canım inşallah gerek kalmaz da ben pek sevmiyorum soğan sumak :/Ben de cok arastirdim da,
Sogan ve sumak da diyo not olarakBende ayni durumdayim.. Reglimin 5. Günü basladm incir kurune.. İki gundur iciyorum, havucla beraber
Rica tatlım :)Tamam canim benim cok tesekkür ederim:)
ben de ilk çocugumda soğan kürüyle hamile kalmıştım eşime de keçiboynuzu kürü yapmıştım pcosluyum. bir oğlum var merak ettiğim şey soğan kürüyle hamile kalanların oğlu mu oluyor acaba bir tanıdığım daha aynı şekilde oğlu var ?Rica tatlım :)
Yok canım daha neler :))))ben de ilk çocugumda soğan kürüyle hamile kalmıştım eşime de keçiboynuzu kürü yapmıştım pcosluyum. bir oğlum var merak ettiğim şey soğan kürüyle hamile kalanların oğlu mu oluyor acaba bir tanıdığım daha aynı şekilde oğlu var ?
Yok canım daha neler :))))
Darisi basimiza.ben de ilk çocugumda soğan kürüyle hamile kalmıştım eşime de keçiboynuzu kürü yapmıştım pcosluyum. bir oğlum var merak ettiğim şey soğan kürüyle hamile kalanların oğlu mu oluyor acaba bir tanıdığım daha aynı şekilde oğlu var ?
Ben düşünmemiştim bunu. Daha yapmadım ya. Evet bilen varsa yazarsa iyi olur.Kizlar incir kurunu 2 gun kullanabiliyorux ya her hazirlanista.. Dolapta mi muhafaza ediyorsunuz ikinci gunun kürünü
Darisi basimiza.
Hayır canım heyecanla bekliyorum :) senin geldi miOrdinary Personn naaptin cnm geldimi adetin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?