Yok cnm gelmedi ama dùn iki üç damla kahve rengi leke geldi baska da hic bisey yok butun gece hic bisey gelmedi bugunde yok ilk defa boyle bisey goruyorun şaşırmış durumdayìmHayır canım heyecanla bekliyorum :) senin geldi mi
Yok cnm gelmedi ama dùn iki üç damla kahve rengi leke geldi baska da hic bisey yok butun gece hic bisey gelmedi bugunde yok ilk defa boyle bisey goruyorun şaşırmış durumdayìm
Cnm sen tekrar test falan yaptinmi 10 gun oldu heralde dimi kan testi yaptigin belki sonra artmißtir beta hcgYerleşme kanamasıdır inşallah canım :) bende kimyasal olmasından korkuyorum ya
Yok canım yapmadım korkuyorum yapmaya ya. YapmycamCnm sen tekrar test falan yaptinmi 10 gun oldu heralde dimi kan testi yaptigin belki sonra artmißtir beta hcg
Malesef dün adet oldum kizlar canim yapsana test belkide hemen gurursun o iki cizgiyiHayır canım heyecanla bekliyorum :) senin geldi mi
Canim benim ya üzülme lütfenMalesef dün adet oldum kizlar canim yapsana test belkide hemen gurursun o iki cizgiyiOrdinary Personn
Inslh iiii olur hersey cnm bnmBaşladım canım çok tebrik ediyorum seni tekrar :) bende 20 yaşındayım bir yıllık evliyim hiç korunmadık biz
Çok sağol canım benim amin. Ben ve isteyen herkese inşallah.Inslh iiii olur hersey cnm bnm
Eşim 1 den sonra geliyor işten. Test istedim getirecek bana. Uyumuş olur musunuz bilmem ama yapar yapmaz pozitif ya da negatif yazacağım. Uyumuş olursanız da sabah okursunuz ballarım :)Yap kuzum ya eger cikarsa acabalardan kurtulursun... eger cikmazsada bir kac gun daha beklersin gelmezse bu sefer kan testi yaptirirsin guzel haberlerini beklicem
Çok sağol canım benim amin. Ben ve isteyen herkese inşallah.
Inslhhhhcnm bnm sen at biz bakatiz
Eşim 1 den sonra geliyor işten. Test istedim getirecek bana. Uyumuş olur musunuz bilmem ama yapar yapmaz pozitif ya da negatif yazacağım. Uyumuş olursanız da sabah okursunuz ballarım :)
Tm canım hatırlattığın iyi oldu. Aklıma gelmemişti.Ordinary Personn Yaz canim benim yaz bugun cumartesi erken uyumak yok beklicem ozaman ayyyy insallah pozitif cikar insallah, biri hamile olunca oyle seviniyorum ki anlatamam
Idrarini 1 e kadar tut canim 4 saat falan en azindan daha kesin sonuc cikar diye dusunuyorum
Bu sabah ilk idrarla da yaptım yine negatif.Canim üzüldüm ya ama adet olmadiysan bi umut var demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?