Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yerleşme kanamasıdır inşallah canım :) bende kimyasal olmasından korkuyorum ya
Yok cnm gelmedi ama dùn iki üç damla kahve rengi leke geldi baska da hic bisey yok butun gece hic bisey gelmedi bugunde yok ilk defa boyle bisey goruyorun şaşırmış durumdayìm

="Esra Ali, post: 46871860, member: 737055"] Ela2411 tatlım ne yaptın ben hala adet olmadım testte yapmadım[/QUOTE]
Kizlqr biriniz test yapın sizin yerinize bn meraktan catliyorm

G Gurbet ugurlu
yerim yaa. Hayatımda ilk kez 38. günü görüyorum ve geçmiş zamanda bat gelmeden test yapan ben şimdi yapmamak için direniyorum. Yaparsam kan testi yaparım idrar yapmam. Yarın yapmayı düşünüyorum ama daha tam karar vermedim. Yapar yapmaz yazcam tatlım :)

Ali, post:LH canim6876527, member: 737055"] G Gurbet ugurlu
yerim yaa. Hayatımda ilk kez 38. günü görüyorum ve geçmiş zamanda bat gelmeden test yapan ben şimdi yapmamak için direniyorum. Yaparsam kan testi yaparım idrar yapmam. Yarın yapmayı düşünüyorum ama daha tam karar vermedim. Yapar yapmaz yazcam tatlım :)[/QUOTE]
Hadi insallh

Yap kuzum ya eger cikarsa acabalardan kurtulursun... eger cikmazsada bir kac gun daha beklersin gelmezse bu sefer kan testi yaptirirsin guzel haberlerini beklicem

Inslh iiii olur hersey cnm bnm
Çok sağol canım benim amin. Ben ve isteyen herkese inşallah.
Yap kuzum ya eger cikarsa acabalardan kurtulursun... eger cikmazsada bir kac gun daha beklersin gelmezse bu sefer kan testi yaptirirsin guzel haberlerini beklicem
Eşim 1 den sonra geliyor işten. Test istedim getirecek bana. Uyumuş olur musunuz bilmem ama yapar yapmaz pozitif ya da negatif yazacağım. Uyumuş olursanız da sabah okursunuz ballarım :)

Ordinary Personn Yaz canim benim yaz bugun cumartesi erken uyumak yok beklicem ozaman ayyyy insallah pozitif cikar insallah, biri hamile olunca oyle seviniyorum ki anlatamam
Idrarini 1 e kadar tut canim 4 saat falan en azindan daha kesin sonuc cikar diye dusunuyorum

Tm canım hatırlattığın iyi oldu. Aklıma gelmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…