Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Esra test yaptin mi nolduu napiyosunuz kizlarrrr
Gece acile gideceğim. Normal değil bu kadar geç kalması. Hemde hiç. Acilde kan vereceğim. İkinci Testi yaptım dün sabah ilk idrarla. O da negatif. Bende sorun mu var diye düşünmeye başladım. İnşallah bu soğan kürü yüzünden oluşan bişey değildir...

Bugün gittim doktora doktor orda değildi. Kan testi yaptık negatif. Hala adet olmadım. 41. günüm. Keşke yapmasaydım bu soğan kürünü...
ahhh be cnm nerden bilelim bi umut işte sogan kuru nezaman bitti kac gun oldu cnm bi saysana.. sogan bitince yumurtan catlamistir belki

[QUOTra Ali, post: 46926389, member: 737055"]Bugün gittim doktora doktor orda değildi. Kan testi yaptık negatif. Hala adet olmadım. 41. günüm. Keşke yapmasaydım bu soğan kürünü...[/QUOTE]
Esra canim Dr sana adet söktürücü vermedi mi.bu arada bende bu ay soğan kurunu kullandım 2 gün kaldı adetin ama hiç umudum yok

Canım ovulasyonunu biliyor musun?
Maalesef bilmiyorum canım

en yakin zamanda gelir insallah cnm epey olmus
İnşallah canım

[QUOTra Ali, post: 46926389, member: 737055"]Bugün gittim doktora doktor orda değildi. Kan testi yaptık negatif. Hala adet olmadım. 41. günüm. Keşke yapmasaydım bu soğan kürünü...
Esra canim Dr sana adet söktürücü vermedi mi.bu arada bende bu ay soğan kurunu kullandım 2 gün kaldı adetin ama hiç umudum yok[/QUOTE]

Evet bugün gittim verdi

Bende saraçoğlunu dinledim.hatta zahidenin programında tekrar anlatıyordu.adet bitiminden iki gün sonra başlayın demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…