Uzulme denicez vardir bir hayir napalim:) ben 4 yildir bekliyrm
Sağolun kızlar amin. Ama adet olmadım daha. Bakalım...Hayirlisi canim benim uzme kendini insallah en kisa zamanda olucak
Gece acile gideceğim. Normal değil bu kadar geç kalması. Hemde hiç. Acilde kan vereceğim. İkinci Testi yaptım dün sabah ilk idrarla. O da negatif. Bende sorun mu var diye düşünmeye başladım. İnşallah bu soğan kürü yüzünden oluşan bişey değildir...Esra test yaptin mi nolduu napiyosunuz kizlarrrr
Bugün gittim doktora doktor orda değildi. Kan testi yaptık negatif. Hala adet olmadım. 41. günüm. Keşke yapmasaydım bu soğan kürünü...Naaptin cnm insallah kotu bisey yokturOrdinary Personn
Benimde yarin randövüm var konuşucam doktorumla bakalim ne dicek ve kontrol etsin
Bugün gittim doktora doktor orda değildi. Kan testi yaptık negatif. Hala adet olmadım. 41. günüm. Keşke yapmasaydım bu soğan kürünü...
Soğan kürü biteli 21 gün oldu. 13 gün yaptımahhh be cnm nerden bilelim bi umut işte sogan kuru nezaman bitti kac gun oldu cnm bi saysana.. sogan bitince yumurtan catlamistir belki
Canım ovulasyonunu biliyor musun?Bugün gittim doktora doktor orda değildi. Kan testi yaptık negatif. Hala adet olmadım. 41. günüm. Keşke yapmasaydım bu soğan kürünü...
Soğan kürü biteli 21 gün oldu. 13 gün yaptım
Maalesef bilmiyorum canımCanım ovulasyonunu biliyor musun?
İnşallah canımen yakin zamanda gelir insallah cnm epey olmus
Esra canim Dr sana adet söktürücü vermedi mi.bu arada bende bu ay soğan kurunu kullandım 2 gün kaldı adetin ama hiç umudum yok[/QUOTE][QUOTra Ali, post: 46926389, member: 737055"]Bugün gittim doktora doktor orda değildi. Kan testi yaptık negatif. Hala adet olmadım. 41. günüm. Keşke yapmasaydım bu soğan kürünü...
Hayır canım. İlaç kullanıyorum gelmesi için..Ordinary Personn cnmm nasilsin geldimi adetin ??
Hadi gelsinde rahatla insallah cnmHayır canım. İlaç kullanıyorum gelmesi için..
İnşallah..Hadi gelsinde rahatla insallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?