Yok cnm ben yapmiyorum adetimin 13cü gunundeyim ovulasyon testi kullaniyorum bu ay sogan kurunden korktum acikcasi gecen ay 15 gun yaptim yeterli diye dusunuyorum..Ya kafaya taktikcada gecikiyo sogan kurude geciktiriyo allah yardim etsin bize:)yine yapcak misiniz sogan kuruu ela esra
Sağol cnm ama bende pko yok. Ben öylesine yapmıştım. İlk kez bu kadar gecikti. Normalde hiç böyle olmazdı. Neyse her şeyde bi hayır vardır dicez napalım..Bak bnm burda tanistigimm bi arkadasim var oda pco li 3 4 ayda bir adet oluyomus sonra iki ay sogan suyu yapmis 1 ay hayit suyu kullnamis hamile kaldi :)) allah diyince oluyo yoksa biz napsak bos:)bisey varki kendimizin ve esimizin moralini bozmamak bukadar
Hadi hayırlısıSogan geciktirdi esra gelir endiselenmeBen bu ay icmedim bakalim nolcak iki ay ictm bu ay biraktim zaten allah nasip ederse gelen ay asilama yaptircaz.hayirlisi
Ikinci adete on gun kala canim you tubede ibrahim Saraçoğlu zahide yetiste anlatmis orda var tatlim bakabilirsinArkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben soğan kürünü 15 gün uyguladım bittikten 10 gün sonra regl oldum şuanda regliyim ikinci kürüme regl bittikten sonra tekrar mı başlamam gerekiyor ? Yoksa ikinci adete 10 gün kalamı başlamam lazım bilgisi olan var mı
Tamamm canım cok teşekkürler insallah bu polikistik overden kurtulurumIkinci adete on gun kala canim you tubede ibrahim Saraçoğlu zahide yetiste anlatmis orda var tatlim bakabilirsin
Allah sifani verir inşallah canim bende bu ay sogan kuru denedim hasta oldum bitince adete 10 gun kala besgun daha uygulucamTamamm canım cok teşekkürler insallah bu polikistik overden kurtulurum
Canım sogan kürünün etkisi kişiden kişiye degişiyor ben uyguladıktan bir hafta sonra adet oldum ama senin 2 ay gecikmiş test yaptır istersen normalde böyle 2 ay gecikmelerin oluyosa belki adet döngün o sekildedir ama yinede test yaptırmalısın benceArkadaşlar bnde adet düzensizliģi vardi sogan kurunu onerdiler hamile kalabilmm için sn adetimden snra 15 gün uyguladm ve uyguladktan snra 2 aydr adet görmuyorm hafif baş dnmem ve sirt ağrilarm var sizce hamile olabilirmiyim en sn oldugum adet 4 gn surmuştu
Merhaba canım. Ben gecen ay 15 gün kullandm sabah akşam düznlı. 28 gbde bır adet oluyoken 30 günde oldum çok alırı bi değişklk olmadı. Buay adetıme 7 gün kala başladım yıne. Ama eşimde problem var merk edıyorm eşnde problem oldgu halde hamıle kalnlar var mı dıyeeArkadaşlar ben kullandım zarar gördüm birdaha yapmam. Bu benim tecrübem. Nasıl olumlu yanıt alanlar paylaşıyorsa bende sizle olumsuzu paylaşıyorum ki her şeye hazırlıklı olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?