Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Mutlaka ii gelmistir esra belki bi hormon falan duzenlemistir adet gecikmesini takma kafana bnmde oyle 4 5 ay olmadigim oluyo sogan suyuyla 45 gunde bir oldu:)) pco zor bisey insallah bebeklerimiz olur allah saglikli sihatli evlatlar nasip etsin hepimize

Bak bnm burda tanistigimm bi arkadasim var oda pco li 3 4 ayda bir adet oluyomus sonra iki ay sogan suyu yapmis 1 ay hayit suyu kullnamis hamile kaldi :)) allah diyince oluyo yoksa biz napsak bos:)bisey varki kendimizin ve esimizin moralini bozmamak bukadar

Sağol cnm ama bende pko yok. Ben öylesine yapmıştım. İlk kez bu kadar gecikti. Normalde hiç böyle olmazdı. Neyse her şeyde bi hayır vardır dicez napalım..

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben soğan kürünü 15 gün uyguladım bittikten 10 gün sonra regl oldum şuanda regliyim ikinci kürüme regl bittikten sonra tekrar mı başlamam gerekiyor ? Yoksa ikinci adete 10 gün kalamı başlamam lazım bilgisi olan var mı

Ikinci adete on gun kala canim you tubede ibrahim Saraçoğlu zahide yetiste anlatmis orda var tatlim bakabilirsin

Arkadaşlar bnde adet düzensizliģi vardi sogan kurunu onerdiler hamile kalabilmm için sn adetimden snra 15 gün uyguladm ve uyguladktan snra 2 aydr adet görmuyorm hafif baş dnmem ve sirt ağrilarm var sizce hamile olabilirmiyim en sn oldugum adet 4 gn surmuştu

Canım sogan kürünün etkisi kişiden kişiye degişiyor ben uyguladıktan bir hafta sonra adet oldum ama senin 2 ay gecikmiş test yaptır istersen normalde böyle 2 ay gecikmelerin oluyosa belki adet döngün o sekildedir ama yinede test yaptırmalısın bence

arkadaşlar mrb. bende ondokuz yirmi yaşlarında pko vardı. adetim çok gecikirdi. tabi ozman bekarım çok takmıyordum. doğum kontrol hapı vs gelirdi. sonra ben soğan kürü kullandım dr ye gittim. neden sana bu hapları verdik gayet iyi durumun dedi. demekki iyi gelmişti soğan suyu. sonra zaten son 4 yıldır filan adetinm günü gününe neyse şimdi 4 aylık evliyim. korunmuyorz.dr ye gideyim çalışmalara başlamadan dedim. pco lu bir görünüm var dedi. ama adet düzensizliğim yok. 1 aydır ciddi anlamda çocuk düşünüyoruz ve ilk kez bu ay 3 gün gecikti adetim. kesin hamileyim dedim ama hayal kırıklığı. eski günlere dönerim diye korkuyorum açıkcası ve adet süremde azalmaya başladı.soğan kürüne tekrar başlayayım diyorum ne yapsam bilemedim. Rabbim inşallah tez zamanda yavrumun haberini almayı nasip eder. hepimizinde inşallah. arkadaşlar sizden ricam burdan birbirimizle paylaşımda bulunalım. çünkü çok tecrübesizim bu konuda

bu arada meryem otuna da başladım aynı zamanda duyan var mı deneyen var mı olumlu sonuç alan var mı?

Kızlar merhabaa. Bu soğan kürü acaba eşinde problem olanlardada hamılelıkle sonçlanablıyomu? Hıc oyle olan bırını duydunuz mu??

Arkadaşlar ben kullandım zarar gördüm birdaha yapmam. Bu benim tecrübem. Nasıl olumlu yanıt alanlar paylaşıyorsa bende sizle olumsuzu paylaşıyorum ki her şeye hazırlıklı olun...

Arkadaşlar ben kullandım zarar gördüm birdaha yapmam. Bu benim tecrübem. Nasıl olumlu yanıt alanlar paylaşıyorsa bende sizle olumsuzu paylaşıyorum ki her şeye hazırlıklı olun...
Merhaba canım. Ben gecen ay 15 gün kullandm sabah akşam düznlı. 28 gbde bır adet oluyoken 30 günde oldum çok alırı bi değişklk olmadı. Buay adetıme 7 gün kala başladım yıne. Ama eşimde problem var merk edıyorm eşnde problem oldgu halde hamıle kalnlar var mı dıyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…