Canım hamile de kalmadım eşimde de sorun var mı bilmiyorum. Ben sana yardımcı olamayacağım :/Merhaba canım. Ben gecen ay 15 gün kullandm sabah akşam düznlı. 28 gbde bır adet oluyoken 30 günde oldum çok alırı bi değişklk olmadı. Buay adetıme 7 gün kala başladım yıne. Ama eşimde problem var merk edıyorm eşnde problem oldgu halde hamıle kalnlar var mı dıyee
Olsun canım saol yınede ılgın içinnCanım hamile de kalmadım eşimde de sorun var mı bilmiyorum. Ben sana yardımcı olamayacağım :/
Rica ederim canim :)Olsun canım saol yınede ılgın içinn
eşinizde problem varsa olmaz tabiki ama size tavsiyem kendiniz soğan kürü yaparken eşinizede ki boynuzu kürü yapmanız keçi boynuzu sperm kalitesini ve sayısını artırıyorKızlar merhabaa. Bu soğan kürü acaba eşinde problem olanlardada hamılelıkle sonçlanablıyomu? Hıc oyle olan bırını duydunuz mu??
canım eve gelir gelmez yap , bide uyurken yap . aradan 5 saat geçmesi gerekiyor ben öyle biliyorummerhaba kılzar size bi sorum olacak benım bugun adetim bitti ve soğan kürüne basladım fakat sabah erkenden işe kalktıgım ıcın sabah hazırlayamıorm hazırlasam bile sıcacık oluo aksamdan yapsam faydasını görür müyüm sizce ? bide 14. gün yumurtlama gunum kür 15 gün içilio nasıl oluyo benı aydınlatırsanız cok sewıncem...
eşine keçi boynuzu kürü yap canım spermi kaliteli yapıyorOlsun canım saol yınede ılgın içinn
canm benm doktorum bunun göreceli değil hatta bir insanda varsa hep var olduğunu söledi. pko kısaca fazla yumurtanın olması bu yumurtaların hepsinin aynı anda büyümeye çalışıp sıkışıp olgunluğa erişemeyip çatlayamaması gibi bişi. kiminde kalan yumurtalar kist olur polikistik over kisti denir. kiminde yumurtalar her ay atılır yumurtlama işlemi her ay tekrarlanır yani kist oluşmaz buna da sendrom denir :) benm bildiklerim bu. sendrom olanı yanikist olmayanı bazı doktorlar pko olarak değerlendirmior olabilir. bu da benm fikrim.Arkadaşlar merhaba.ben de bu ay soğan kürü yaptım yarın 15. Gün olacak.6 ay önce pko teşhisi koymuştu doktorum. Geçen ay ve bu ay farklı doktorlara da görüneyim dedim.her iki doktor da pko görünmüyor dedi. Ben pkonun geçmeyen bişe olduğunu biliyordum ama doktor göreceli bir şey olduğunu söyledi.sizin bu konuda bilginiz varmı pko geçebilir mi
Canm cevabın için teşekkürler.önceki doktorum da bana aynı dediklerini söylüyordu.dediğin gibi sendrom değildir geçmiştir inşallahcanm benm doktorum bunun göreceli değil hatta bir insanda varsa hep var olduğunu söledi. pko kısaca fazla yumurtanın olması bu yumurtaların hepsinin aynı anda büyümeye çalışıp sıkışıp olgunluğa erişemeyip çatlayamaması gibi bişi. kiminde kalan yumurtalar kist olur polikistik over kisti denir. kiminde yumurtalar her ay atılır yumurtlama işlemi her ay tekrarlanır yani kist oluşmaz buna da sendrom denir :) benm bildiklerim bu. sendrom olanı yanikist olmayanı bazı doktorlar pko olarak değerlendirmior olabilir. bu da benm fikrim.
henüz bende bitirmedim şuan 9. günümdeyim.ay canım belki hamilesindir :) güzel haberini alırız inşallahhhhhhhhhhhhh . bu arada sen içtiğinde kanaman oldumu canım?Arkadaşlar Dün soğan kürünü bitirdim.bugün 32. Gün.bikaç aydır düzenli adet oluyordum ama bu ay gecikti.soğan suyu gecikme yapar mı.sizce ne zaman test yapmalıyım
Sabah test yaptım negatif canm ama lekelenmem var şuan adet günümle birlikte lekelenmem başladı bazen pembe bazen kahverengi.bir de kürün ortalarında hafif pembe akıntım oldu bi kerehenüz bende bitirmedim şuan 9. günümdeyim.ay canım belki hamilesindir :) güzel haberini alırız inşallahhhhhhhhhhhhh . bu arada sen içtiğinde kanaman oldumu canım?
ayy canım inşallah yaaa. ama kusmamak için zor tutuyorum kendimi. sende de oluyomu. hatta son yudumu öğürerek cıkardım yaniiHa şunu da unuttum ılık olacak Can'ım sıcak olmayacak . Tadı önce farklı gelebilir ama alışıyorsun . Güzel tadı kötü değil , Kötü değil iyi güzel Tiksindirme kendini , hem bu kürle çok hamile kalanlar var Hemde ilk denemede .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?