Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım hamile de kalmadım eşimde de sorun var mı bilmiyorum. Ben sana yardımcı olamayacağım :/

Kızlar merhabaa. Bu soğan kürü acaba eşinde problem olanlardada hamılelıkle sonçlanablıyomu? Hıc oyle olan bırını duydunuz mu??
eşinizde problem varsa olmaz tabiki ama size tavsiyem kendiniz soğan kürü yaparken eşinizede ki boynuzu kürü yapmanız keçi boynuzu sperm kalitesini ve sayısını artırıyor

canım eve gelir gelmez yap , bide uyurken yap . aradan 5 saat geçmesi gerekiyor ben öyle biliyorum

Arkadaşlar merhaba.ben de bu ay soğan kürü yaptım yarın 15. Gün olacak.6 ay önce pko teşhisi koymuştu doktorum. Geçen ay ve bu ay farklı doktorlara da görüneyim dedim.her iki doktor da pko görünmüyor dedi. Ben pkonun geçmeyen bişe olduğunu biliyordum ama doktor göreceli bir şey olduğunu söyledi.sizin bu konuda bilginiz varmı pko geçebilir mi

canm benm doktorum bunun göreceli değil hatta bir insanda varsa hep var olduğunu söledi. pko kısaca fazla yumurtanın olması bu yumurtaların hepsinin aynı anda büyümeye çalışıp sıkışıp olgunluğa erişemeyip çatlayamaması gibi bişi. kiminde kalan yumurtalar kist olur polikistik over kisti denir. kiminde yumurtalar her ay atılır yumurtlama işlemi her ay tekrarlanır yani kist oluşmaz buna da sendrom denir :) benm bildiklerim bu. sendrom olanı yanikist olmayanı bazı doktorlar pko olarak değerlendirmior olabilir. bu da benm fikrim.

Canm cevabın için teşekkürler.önceki doktorum da bana aynı dediklerini söylüyordu.dediğin gibi sendrom değildir geçmiştir inşallah

Arkadaşlar Dün soğan kürünü bitirdim.bugün 32. Gün.bikaç aydır düzenli adet oluyordum ama bu ay gecikti.soğan suyu gecikme yapar mı.sizce ne zaman test yapmalıyım

Arkadaşlar Dün soğan kürünü bitirdim.bugün 32. Gün.bikaç aydır düzenli adet oluyordum ama bu ay gecikti.soğan suyu gecikme yapar mı.sizce ne zaman test yapmalıyım
henüz bende bitirmedim şuan 9. günümdeyim.ay canım belki hamilesindir :) güzel haberini alırız inşallahhhhhhhhhhhhh . bu arada sen içtiğinde kanaman oldumu canım?

kızlar bu soğan küründen memnun kalan hamile kalan yazabilirmi bana. birde tam olarak nasıl yapılıyorr yani sbaha akşam ayrı ayrı kaynatılıyormu yoksa sabah yaptığının yarısınıda akşamamı içiyoruz?

Can'ım adetin bitikten en geç 7 gün başlıyorsun . 3. Gününde başlasan iyi olur . 1,5 su bardağı suyu ocağa koy kaynasın daha sonra orta boy soğan soyup , 4 e böl kaynayan suya koy soğanı.üstünü kapat kabın . Kaynasın bi 5 dk daha sonra altını kapat 2 dk dinlensin suyun içinde . Daha sonra bardağa koy iç Can'ım . Aç karnına sabah akşam içiyorsun (yemeklerden 10 dk, öncede olur ) her zaman taze yapacaksın . Mutlaka 15 gün boyunca içiyorsun Can'ım

Ha şunu da unuttum ılık olacak Can'ım sıcak olmayacak . Tadı önce farklı gelebilir ama alışıyorsun . Güzel tadı kötü değil , Kötü değil iyi güzel Tiksindirme kendini , hem bu kürle çok hamile kalanlar var Hemde ilk denemede .

Merhaba kızlar bende sizlerce bişey paylaşmak istedim 3 senelik evliyim bende bi sene önce hamile kaldım ama 6 haftalik iken kalp atışı olmadı ve kürtaj oldum çok üzülmüştüm sonrasında 6 ay korundum tekrar başladık ama olmadı doktora gitmeyi karar verdik ve bende rahim filmi istedi ben tabi çok korktum ağrılı bi işlem denildi neyse adet doneminden sonra çekilmesi gerekiyordu ve ben eve geldikten sonra İnternetten okudum ve soğan kürü ne başladım ve ilk 15 gün içtim ama tiksinmeden şifa niyetine bu arada soğan hiç yemem ve sevmem daha sonrasonda adetim 10 gün gecikti 1 2 aydında adet düzensizliğim vardı ben test yapmicaktim ama eşimin ısrarıyaa test yaptım ve pozitif çıktı ama daha doktora gitmedim yarın gideceğim çokta sevinemedik aslında başında kötü bi sonuç olunca şimdi inşallah aksaklık olmadan bebeğim almak nasip olur kucağıma sizlere anlatmak istedim..

ahh canım negüzel :) rabbim bizde nasip eder inşallah. allah gönlüne göre versin . çoooook sevindim.

henüz bende bitirmedim şuan 9. günümdeyim.ay canım belki hamilesindir :) güzel haberini alırız inşallahhhhhhhhhhhhh . bu arada sen içtiğinde kanaman oldumu canım?
Sabah test yaptım negatif canm ama lekelenmem var şuan adet günümle birlikte lekelenmem başladı bazen pembe bazen kahverengi.bir de kürün ortalarında hafif pembe akıntım oldu bi kere

ayy canım inşallah yaaa. ama kusmamak için zor tutuyorum kendimi. sende de oluyomu. hatta son yudumu öğürerek cıkardım yanii

canım kendimi hiç tiksindirtmedim . çok sevmesemde içiyorum mecbur. ilk başta bende de oyle oldu zamanla alışırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…