Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sabah test yaptım negatif canm ama lekelenmem var şuan adet günümle birlikte lekelenmem başladı bazen pembe bazen kahverengi.bir de kürün ortalarında hafif pembe akıntım oldu bi kere
canım durum ne ? hamişmisin inşallah

canım durum ne ? hamişmisin inşallah
Çok saol canm düşündüğün için.adet olmadım henüz akıntım normale döndü dün akşam sağ kasığımda batma var ara ara bi de acıkınca mide bulantısı oluyo ama dünkü testte çıkmayınca ümitlerimi bayağ yitirdim

vardır herşeyde bir hayır. inanmazssan kalamazsın , ümidini yitirme.. bu ay olmadı belki ama gelecek ay olur inşallah.belkide hamilesindir. bi kaç gün daha bekle . ağır birşey kaldırma .bazen idrar testinde çıkmıyor çünkü.

Doğru söylüyorsun canm ama o kadar çok düşünüyorumki.bir yılı geçti bebek istemeye başlayalı.çok daha fazla bekleyenler var tabiki.ama çevremdeki arkadaşlarmın hepsi hamile kaldı ister istemez insan etkileniyo

tabiki insan ister istemez üzülüyor. bide bağıra bağıra ilan eden insanlar var . sırf kıskandırmak için.kötü niyetli insanlar çok maalesef

Keşke bırakmasaydın canm ya başta ben de dedim içemicem heralde ama zorladım kendimi ve ılıktan daha sıcak içince daha iyi.şifa niyetiyle içecez mecbur
canm inan çok zorlandım eşimde öğürdüğümü falan görünce bıraktırdı ama ona keçiboynuzu kürünü yapmaya devamm

Adetim bir hafta gecikti ama hala adet olmadım.üç gün önce idrar testi yapmıştım ama negatifti.acaba ne zaman gelir adetim.soğan küründen sonra gecikme yaşayanlar kaç gün gecikme olmuştu

Kullandığınız ay mi hamile kaldınız diğer ay mi

C
Canım kürü kullandığın ay mi hamile kaldın.. küre ne zaman başladın ne zaman bitti .. yum tarihine gelirse sıkıntı olmuyor mu

İnşallah gebesindir Can'ım haber ver mutlaka heyecanla bekliyorum

Soğan kürü kullanan arkadaşlar hangi durumlarda işe yarıyor acaba açıklarmısınız eşinizdemi sorun var sizdemi benim eşimin hareketi düşük biraz işe yararmı acaba klomen ve catlama iğnesi kullandım buay iie yaramadı malesef

canım polikistik over, yumurta tembelliği için kullandım ben . keçi boynuzu eşine kaynat içir canım . o hareketlendiriyor

Kizlar merhaba. Bat 3 agustos. Bu ay hamile kalmazsam sogan kurunu deneyecegim. Bu ay 6.denememiz olacak. Esimde de bende de bir sorun yok. Daha once niye yapmadim diye kiziyorum kendime.

Simdi;

1. Sogani soyuyoruz, 4'e boluyoruz.
2. 1,5-2 bardak su kaynadiktan sonra icine atiyoruz.
3. Agzi kapali olarak 5 dk kayniyor.
4. Ac karnina gunde iki kez iciyoruz.
5. Her defasinda taze yapiyoruz.
6. Adet bittikten 2 gun sonra, yani benim icin, 7.gun basliyoruz.
7. 15 gun uyguluyoruz.

Buraya kadar bir sıkıntı var mi? Atladigim veya eksik bir sey?

Bir de ben calisiyorum. Sadece sabah ac karna ve aksam ac karna yapabilme imkanim var. Bir yerde oglen ve aksam diyordu. Hangisi dogru?
Ayrıca 15 gun yapinca adet baslangicindan sayarsak 21-22.gunlere denk geliyor. Yani benim yumurtlama vs.gunlerim gecmis oluyor. Rahmi temizleme ozelligi oldugu icin bebegin tutunmasinda bir zarari olur mu?

Yardimci olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…