canım durum ne ? hamişmisin inşallahSabah test yaptım negatif canm ama lekelenmem var şuan adet günümle birlikte lekelenmem başladı bazen pembe bazen kahverengi.bir de kürün ortalarında hafif pembe akıntım oldu bi kere
Çok saol canm düşündüğün için.adet olmadım henüz akıntım normale döndü dün akşam sağ kasığımda batma var ara ara bi de acıkınca mide bulantısı oluyo ama dünkü testte çıkmayınca ümitlerimi bayağ yitirdimcanım durum ne ? hamişmisin inşallah
vardır herşeyde bir hayır. inanmazssan kalamazsın , ümidini yitirme.. bu ay olmadı belki ama gelecek ay olur inşallah.belkide hamilesindir. bi kaç gün daha bekle . ağır birşey kaldırma .bazen idrar testinde çıkmıyor çünkü.Çok saol canm düşündüğün için.adet olmadım henüz akıntım normale döndü dün akşam sağ kasığımda batma var ara ara bi de acıkınca mide bulantısı oluyo ama dünkü testte çıkmayınca ümitlerimi bayağ yitirdim
Doğru söylüyorsun canm ama o kadar çok düşünüyorumki.bir yılı geçti bebek istemeye başlayalı.çok daha fazla bekleyenler var tabiki.ama çevremdeki arkadaşlarmın hepsi hamile kaldı ister istemez insan etkileniyovardır herşeyde bir hayır. inanmazssan kalamazsın , ümidini yitirme.. bu ay olmadı belki ama gelecek ay olur inşallah.belkide hamilesindir. bi kaç gün daha bekle . ağır birşey kaldırma .bazen idrar testinde çıkmıyor çünkü.
tabiki insan ister istemez üzülüyor. bide bağıra bağıra ilan eden insanlar var . sırf kıskandırmak için.kötü niyetli insanlar çok maalesefDoğru söylüyorsun canm ama o kadar çok düşünüyorumki.bir yılı geçti bebek istemeye başlayalı.çok daha fazla bekleyenler var tabiki.ama çevremdeki arkadaşlarmın hepsi hamile kaldı ister istemez insan etkileniyo
Keşke bırakmasaydın canm ya başta ben de dedim içemicem heralde ama zorladım kendimi ve ılıktan daha sıcak içince daha iyi.şifa niyetiyle içecez mecburBen bıraktım 3 gun dayanabildim o tada o kokuya
canm inan çok zorlandım eşimde öğürdüğümü falan görünce bıraktırdı ama ona keçiboynuzu kürünü yapmaya devammKeşke bırakmasaydın canm ya başta ben de dedim içemicem heralde ama zorladım kendimi ve ılıktan daha sıcak içince daha iyi.şifa niyetiyle içecez mecbur
Hmmm anlıyorum canm hayırlısı inşallah yacanm inan çok zorlandım eşimde öğürdüğümü falan görünce bıraktırdı ama ona keçiboynuzu kürünü yapmaya devamm
Kullandığınız ay mi hamile kaldınız diğer ay mikızlar soğan kürü adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor ve 15 gün uygulayıp bırakıyosunuz. tabi ben bilmiyordum o an adetimin bittince ertesi gün uygulamaya başladım ve 15 gün uygulayı bıraktım hem kistim geçti hemde hamile olduğumu öğrendim
canımm regl oldun mu?Adetim bir hafta gecikti ama hala adet olmadım.üç gün önce idrar testi yapmıştım ama negatifti.acaba ne zaman gelir adetim.soğan küründen sonra gecikme yaşayanlar kaç gün gecikme olmuştu
Yok canm henüz olmadım en son beş gün önce test yaptım negatifti hiç bi belirti de yokcanımm regl oldun mu?
Canım kürü kullandığın ay mi hamile kaldın.. küre ne zaman başladın ne zaman bitti .. yum tarihine gelirse sıkıntı olmuyor muMerhaba kızlar bende sizlerce bişey paylaşmak istedim 3 senelik evliyim bende bi sene önce hamile kaldım ama 6 haftalik iken kalp atışı olmadı ve kürtaj oldum çok üzülmüştüm sonrasında 6 ay korundum tekrar başladık ama olmadı doktora gitmeyi karar verdik ve bende rahim filmi istedi ben tabi çok korktum ağrılı bi işlem denildi neyse adet doneminden sonra çekilmesi gerekiyordu ve ben eve geldikten sonra İnternetten okudum ve soğan kürü ne başladım ve ilk 15 gün içtim ama tiksinmeden şifa niyetine bu arada soğan hiç yemem ve sevmem daha sonrasonda adetim 10 gün gecikti 1 2 aydında adet düzensizliğim vardı ben test yapmicaktim ama eşimin ısrarıyaa test yaptım ve pozitif çıktı ama daha doktora gitmedim yarın gideceğim çokta sevinemedik aslında başında kötü bi sonuç olunca şimdi inşallah aksaklık olmadan bebeğim almak nasip olur kucağıma sizlere anlatmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?