Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

C

Canım kürü kullandığın ay mi hamile kaldın.. küre ne zaman başladın ne zaman bitti .. yum tarihine gelirse sıkıntı olmuyor mu
Adetim bitince 7 gün sonra başladım ve 15 gün her sabah aç karnına içtim ve o ay hamile kaldım eğer kalmasaydı rahim filmi çekilecekti

Canim bende çalışıyorum çalıştığım yerde yaptım ama ben her sabah aç karnına içtim günde bir kere ve o ay hamile kaldım inşallah sahada faydası olur

Canim bende çalışıyorum çalıştığım yerde yaptım ama ben her sabah aç karnına içtim günde bir kere ve o ay hamile kaldım inşallah sahada faydası olur
Cok sagol canim ya. Saracoglu 2 kez diyor ama 1 kerenin de faydasi oluyor demek ki.

Adetim bitince 7 gün sonra başladım ve 15 gün her sabah aç karnına içtim ve o ay hamile kaldım eğer kalmasaydı rahim filmi çekilecekti
Canım yani adet bittikten sonra 7 gün sonra mı adetin başlangıç tarihinden itibaren sayilan 7. Günde mi basladin. . Peki herhangi kanama Vs oldu mu .. kullandığın ay hamile kaldiysan gebeliğe zararı olmadı mi

Arkadaşlar Dün soğan kürünü bitirdim.bugün 32. Gün.bikaç aydır düzenli adet oluyordum ama bu ay gecikti.soğan suyu gecikme yapar mı.sizce ne zaman test yapmalıyım

Adetim bir hafta gecikti ama hala adet olmadım.üç gün önce idrar testi yapmıştım ama negatifti.acaba ne zaman gelir adetim.soğan küründen sonra gecikme yaşayanlar kaç gün gecikme olmuştu

Evet kızlar herkese merhaba. Soğan kürünü deneyimlemiş biri olarak sizlerle yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Daha önceki yazışmaları okuduysanız biliyorsunuzdur zaten. Neyse. Şimdi şöyle söylemek istiyorum en başta sana sevgili arkadaşım soğan kürü gecikme yapar. Hemde birgün değil 20 gün yapar ve 20 gün sonunda bile gelmezse ilaçlarla zorla getirilir. Bizzat ben yaşadım geçen ay. Ben derim ki bu soğan kürünü öyle herkes kafasına göre yapmamalı bence. Çok olumsuz sonuçlar aldım. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor maalesef. Ama yine de siz bilirsiniz..

Evet canm okumuştum senin yazdıklarını.insan yine de bi ümit arıyo işte. Saol cevap verdiğin için

Evet canm okumuştum senin yazdıklarını.insan yine de bi ümit arıyo işte. Saol cevap verdiğin için
Soğan kürü 3 ay kullanılıyor 1 ay adetin 7. Günü başlanıyor 15 gün içiliyor .2 .ayda 7. Günü başlanıyor 10 gün içiliyor. 3. Ayda 7. Günü başlanıyor 5 gün içiliyor.Sonra icilmiyor .Zararı olabilir

Evet canım ben bir kere yaptım bir defa daha yapıcam inşallah adete 10 gün kala

Bende bu ay sogan kürü uyguladım ama malesef adet oldum evet geciktiriyor bende 4 gün sonra adet oldum
Bende kullandıgım aybirkaç gün gecikmiştim nekadarlık evlisin canım nezamandır cocuk istiyorsunuz sorununuz nedir benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama hala hamile kalamadım malesef

Bende kullandıgım aybirkaç gün gecikmiştim nekadarlık evlisin canım nezamandır cocuk istiyorsunuz sorununuz nedir benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama hala hamile kalamadım malesef
ben canım yaklaşık 2 senelik evliyim 1 buçuk seneden Berri istiyoruz bende hormonlarım az çalışıyor THS degerim yüksek hap alıyorum eşimde bi sorun yok sanirim benim bide süt hormonu yüksek

ben canım yaklaşık 2 senelik evliyim 1 buçuk seneden Berri istiyoruz bende hormonlarım az çalışıyor THS degerim yüksek hap alıyorum eşimde bi sorun yok sanirim benim bide süt hormonu yüksek
Allah hepimizin yüzünü güldürür insallah benimde çok umutsuzluga düştüğüm zamanlar oldu sitres cok yaptığım ama malesef bunlar yetmiyor anne olmak için Allah nasip edecekki olsun hiç düşüğün flan oldumu bende düşükte olmdı hiç tüplerimede baktırmadım aslında cok kararsızım baktırsammı diye iki ay klomen kullandım hormonlarım ne durumda hiç bilmiyorum ama klomenden önce iyiydi normaldi

yok canım hiç hamile kalmadım hayırlısı canım aslında baktırnak lazım bende düşünüyorum bakalım hayırlısı inş Rabbim bizim yüzümüzü de güldürür anne olmayı nasip eder ins evet stress en büyük rol düsünmemek lazım ama maalesef olmuyor

Günaydın kizlar bişey sorcam azonce soğan suyunu yaptım içtim ama 1 bucuk bardak kaynamis suya attım soğanı 5 dakika kapali bi sekilde kisik ateste kaynattim normalde azalmazmi 1 bardağa ama yine 1 bucuk bardak cikti bende ictim hepsini acaba dogrumu dogru degilse 1 bardak suya yapicam aksama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…