- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
Tamam canım 2 bardak yazanda olmuş bak vallah oyle okudum bende cok geldi gözüme 1 buçuk yaptim 1 yapiyim bariBenim bildiğim 1 su bardağı soğan suyu
ama günde iki bardak sabah öğlen yada akşamTamam canım 2 bardak yazanda olmuş bak vallah oyle okudum bende cok geldi gözüme 1 buçuk yaptim 1 yapiyim bari
Sitres yapmamak cok zor bunu cok iyi bilirim nekadar düşümeyim desemde düşünüyorum malesef keske elimde olsada rahat olsam düşünmesemyok canım hiç hamile kalmadım hayırlısı canım aslında baktırnak lazım bende düşünüyorum bakalım hayırlısı inş Rabbim bizim yüzümüzü de güldürür anne olmayı nasip eder ins evet stress en büyük rol düsünmemek lazım ama maalesef olmuyor
aynen çok iyi bilirim bende düsümemek elde değilSitres yapmamak cok zor bunu cok iyi bilirim nekadar düşümeyim desemde düşünüyorum malesef keske elimde olsada rahat olsam düşünmesem
ama günde iki bardak sabah öğlen yada akşam
Bu video da 1 buçuk demiş ama ben 1 yapcam ağzı kapalıyken nasil buharlassin ki demi inşallahfaydasını goruruz şifa verir[/
Bu video da 1 buçuk demiş ama ben 1 yapcam ağzı kapalıyken nasil buharlassin ki demi inşallahfaydasını goruruz şifa verir
evet bir buçuk diyor ama bi bardak içiliyor bende öyle yapmıştım ama bu ay malesef olmadı
bişi degil umarm güzel haberler alırsın soğan kürünü yaptıktan sonra bize de unut olurTamam bende oyle yapiyim 1 bardak tesekur ederim canim
Amin Amin inşallah bakalım denemekte yarar var şifa olsun eğer hamile olmasamdabişi degil umarm güzel haberler alırsın soğan kürünü yaptıktan sonra bize de unut olur
Hiç tedavi uyguladınızmı canım klomen falanaynen çok iyi bilirim bende düsümemek elde değil
yok canım hiç kullanmadım klomen duydum ama ne için kullanıldığıni bilmiyorum benim doktorum bana o ilacı vermediHiç tedavi uyguladınızmı canım klomen falan
Peki senin doktorun ne önerdi klomeni bir seeyi askın çkcugu olmayanlara veriyorlar tedaviye baslıyorsun tedavinin ilk asaması klomenyok canım hiç kullanmadım klomen duydum ama ne için kullanıldığıni bilmiyorum benim doktorum bana o ilacı vermedi
yok canım bende daha tedavi uygulamadı bişi önermedi sadece hormon hapimi düzgün almam lazım dedi oruç nedeni ile alamamistimPeki senin doktorun ne önerdi klomeni bir seeyi askın çkcugu olmayanlara veriyorlar tedaviye baslıyorsun tedavinin ilk asaması klomen
Selam canım, ben de ocak'tan beri korunmuyorum.Selam arkadaşlar bana soğan kürü nasıl uygulanıyor kısaca anlatırmısınız?
Bende Aralık ayından beri korunmuyorum ve hala hamile değilim bende soğan kürünü denemek istiyorum.
canım 15 gün yapınca yumurtlama günlerine denk gelmedi mi? sanki o günlere gelince eğer yumurta döllenmişse bebeğin tutunmasını engeller gibi geldi bana. Sen yaptın mı bu konuda bir araştırma? Ben de bu ay deneyeceğim ama kafamda sorular var.Arkadaşlar bende 3 aydır bebek istiyorum ama olmadı bu ay soğan kürünü yaptım 15 gün içtim dün bitti şimdi bekliyorum inşallah bebiş olur dualarınızı eksik etmeyin çok istiyorum:) bir bebiş im olmasını Rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Anladım canım, zaten olsa her yerde blirtilirdi o günlere denk gelmesin diye. Doğru söylüyorsun.Önceki yorumları okudum sorun olmuyormuş döllenme dönemine geldiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?