Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sitres yapmamak cok zor bunu cok iyi bilirim nekadar düşümeyim desemde düşünüyorum malesef keske elimde olsada rahat olsam düşünmesem

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bana soğan kürü nasıl uygulanıyor kısaca anlatırmısınız?
Bende Aralık ayından beri korunmuyorum ve hala hamile değilim bende soğan kürünü denemek istiyorum.

Selam arkadaşlar bana soğan kürü nasıl uygulanıyor kısaca anlatırmısınız?
Bende Aralık ayından beri korunmuyorum ve hala hamile değilim bende soğan kürünü denemek istiyorum.
Selam canım, ben de ocak'tan beri korunmuyorum.

1. Orta boy yemeklik soğanın ilk ince kabuğunu soyuyoruz, 4'e boluyoruz.
2. 1,5-2 bardak su kaynadiktan sonra icine atiyoruz.
3. Agzi kapali olarak 5 dk kayniyor.
4. Ac karnina gunde iki kez iciyoruz.
5. Her defasinda taze yapiyoruz.
6. Adet bittikten 2 gun sonra basliyoruz.
7. 15 gun uyguluyoruz.

15 gün uygulayınca benim yumurtlama zamanlarımı çoktan geçmiş oluyoruz. rahmi temizleme özelliği olduğu için bebeğin tutunmasında zararı olur mu bilemedim. Daha önce hiç yapmadım, bu ay yapamyı düşünüyorum ama 15 gün değil sanırım 7 gün yapacağım. Yumurtlamamdan önce bitirmiş olursam sıkıntı olmaz herhalde.

Arkadaşlar bende 3 aydır bebek istiyorum ama olmadı bu ay soğan kürünü yaptım 15 gün içtim dün bitti şimdi bekliyorum inşallah bebiş olur dualarınızı eksik etmeyin çok istiyorum:) bir bebiş im olmasını Rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin inşallah

canım 15 gün yapınca yumurtlama günlerine denk gelmedi mi? sanki o günlere gelince eğer yumurta döllenmişse bebeğin tutunmasını engeller gibi geldi bana. Sen yaptın mı bu konuda bir araştırma? Ben de bu ay deneyeceğim ama kafamda sorular var.

Önceki yorumları okudum sorun olmuyormuş döllenme dönemine geldiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…