Petumutu
İnşallah hamilesindir merak ettim sonucu yazarsın
amin canım ins olur sıkma canını olur insArkadaşlar bende 3 aydır bebek istiyorum ama olmadı bu ay soğan kürünü yaptım 15 gün içtim dün bitti şimdi bekliyorum inşallah bebiş olur dualarınızı eksik etmeyin çok istiyorum:) bir bebiş im olmasını Rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Canım benimki yumurtlama dönemine denk geldicanım 15 gün yapınca yumurtlama günlerine denk gelmedi mi? sanki o günlere gelince eğer yumurta döllenmişse bebeğin tutunmasını engeller gibi geldi bana. Sen yaptın mı bu konuda bir araştırma? Ben de bu ay deneyeceğim ama kafamda sorular var.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim inşallahamin canım ins olur sıkma canını olur ins
Hafi bakalım canım inşallah olur benim soğan suyu bitti beklemedeyim inşallah güzel haberler alırızBenimde soğan suyunda 4. günüm burda güzel haberlerinizi paylaşın da bize de umut olsun arkadaşlar
Bugün hemen başla canimkizlar bende sogan kurune baslamak istiyorum ama adetin 7. gunumu yoksa adeten 7.gun cecincemi anayamadim benim bu gun 8.gunum adet oldum ve biti yardim ederseniz sevinirim
Bugün başlaman lazım canım 15 gün sabah akşam aç karnına inşallah olurBugün hemen başla canim
ayy insallah olur canim bugun 8.gunum ama olsun yinede yapicam insallah hepimiz icin hayirlisi olurBugün başlaman lazım canım 15 gün sabah akşam aç karnına inşallah olur
AMIN AMIN AMIN kardesimBen de soğan kürünü kullandığım ay hamile kaldım. Adetimden 7 gün sonra yaptım. 15 gün sabah akşam kullandım. Eşime de keçiboynuzu kürünü kullandı.
İnşaAllah Rabbim tm isteyen kullarına sağlıkla,sıhhatle tez vakitte hamile kalmayı nasip etsin, öyle güzel,sağlıklı,hayırlı hamilelik dönemi yaşatsın ki şükür etmekten kendimizi alamayalım. Vakti saati gelince de hayırlısıyla,sağlıkla,ağrısız,bir avazda doğumumuzu gerçekleştirip hayırlı, salih saliha evlatlarımızın ailesi olalım. Bebeğimize kardeş istediğimiz zaman da Allah'ım aratmadan versin inşaAllah. Amiiin.
AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnBen de soğan kürünü kullandığım ay hamile kaldım. Adetimden 7 gün sonra yaptım. 15 gün sabah akşam kullandım. Eşime de keçiboynuzu kürünü kullandı.
İnşaAllah Rabbim tm isteyen kullarına sağlıkla,sıhhatle tez vakitte hamile kalmayı nasip etsin, öyle güzel,sağlıklı,hayırlı hamilelik dönemi yaşatsın ki şükür etmekten kendimizi alamayalım. Vakti saati gelince de hayırlısıyla,sağlıkla,ağrısız,bir avazda doğumumuzu gerçekleştirip hayırlı, salih saliha evlatlarımızın ailesi olalım. Bebeğimize kardeş istediğimiz zaman da Allah'ım aratmadan versin inşaAllah. Amiiin.
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkeze bebiş nasip etsin ben soğan kürü mü 15 gün içtim şimdi beklemedeyim eğer sonuç pozitif çıkarsa sizede umut ışığı olur insallahayy insallah olur canim bugun 8.gunum ama olsun yinede yapicam insallah hepimiz icin hayirlisi olur
ben de denemk istemistim canim ama kist yaptigini soyluyorlar o yuzden denemedim sana hic faydasi oldumu pekiBende yumurta tembelliği de vardı bal tarçın fındık karışımı yapıp yediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?