Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yok engel olmaz yunurtlama ya denk gelmesi daha iyi bence hem kaliteli yumurta oluşur hemde zaten tertemiz dollenir oyle geliyor aklima bende 2. Gun bugun sogan kürünun inşallah hamile kalırız.

amin canım ins olur sıkma canını olur ins

Canım benimki yumurtlama dönemine denk geldi
amin canım ins olur sıkma canını olur ins
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim inşallah

Benimde adetim yarın bitiyor bende denicem 15 gün içecem inşallah olur dua edin

kizlar bende sogan kurune baslamak istiyorum ama adetin 7. gunumu yoksa adeten 7.gun cecincemi anayamadim benim bu gun 8.gunum adet oldum ve biti yardim ederseniz sevinirim

Ben de soğan kürünü kullandığım ay hamile kaldım. Adetimden 7 gün sonra yaptım. 15 gün sabah akşam kullandım. Eşime de keçiboynuzu kürünü kullandı.

İnşaAllah Rabbim tm isteyen kullarına sağlıkla,sıhhatle tez vakitte hamile kalmayı nasip etsin, öyle güzel,sağlıklı,hayırlı hamilelik dönemi yaşatsın ki şükür etmekten kendimizi alamayalım. Vakti saati gelince de hayırlısıyla,sağlıkla,ağrısız,bir avazda doğumumuzu gerçekleştirip hayırlı, salih saliha evlatlarımızın ailesi olalım. Bebeğimize kardeş istediğimiz zaman da Allah'ım aratmadan versin inşaAllah. Amiiin.

AMIN AMIN AMIN kardesim

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

ayy insallah olur canim bugun 8.gunum ama olsun yinede yapicam insallah hepimiz icin hayirlisi olur
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkeze bebiş nasip etsin ben soğan kürü mü 15 gün içtim şimdi beklemedeyim eğer sonuç pozitif çıkarsa sizede umut ışığı olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…