Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım durumunu paylaşırken beni de etiketle olur mu? bu ay ben de deneyeceğim bakalım hepimiz için hayırlısı.

insallah pozitif cikar canim insallah bunu icten soyluyorum insallah Rbbim isteyen herkeze nasip eder

Allahima nekadar sukretsem azdir benim bir oglusum var 4.bucuk yasinda cok kardes istiyor bende cok istiyorum bir cocugum daha olsun o duyguyu birdaha yasamak ama olmuyor benim kardesim yok cok kotu boyle yalniz olmak onunda benim gibi olmasini istemiyorum insallah Rabbim once olmayanlara nasip eder sonrada banada nasip eder insallah insallah insallah amin

Bu arada kizlar benim adetim duzensizdir ilac icmeden duzenli gelmiyor 9 agustos ilac alam gerekiyor almiycam sogan suyu acaba adetimi nasil etkileyecek acaba adet olucami

Canım eşinde senin soğan kürünü içtiğin günlermi içti günde kaç kere ve kaç gün içmesi lazım?

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısını da akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca her gün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Koyu yerlerdeki yazan şekliyle yapmaya çalıştık canım. Benim soğan kürünü başlattığım zaman o da keçiboynuzu içmeye başladı. Onun sadece bir hafta sabah akşam içeçeği günlerde sabah aç karna benimle beraber içti. Akşam da yatarken içti. Bir hafta sonra sadece akşama devam ettik. Bir aya tamamladık, benim adet günüme kadar içti.

Bunun yanında eşim 3 ay filan her gün %80 kakao oranında bitter çikolata yedi. Sık sık nohut yemeği,nohut haşlama suyundan çorba,nohut salatası yaptım. Spermler için faydalı olduğunu duymuştum. Ben de yumurtalama dönemlerimde muz,bir avuç kabak çekirdeği yedim.

Teşekkür ederim canım bende yarın başlıcam soğan kürüne eşimede keçiboynuzu kürünü yapacam inşallah faydasını görürüz

Ayy allah bağışlasın inşallah alırsın kucağına bende şuan sogan kürü yapıyorum bugun 3. Gun ve hayıt hapida içiyorum agnus castus varya ondan. İnşallah bende bu ay guzel sonuclar alırım dua et hamilenin duasi kabul olur

Ayy canım ya hayırlı olsunnnn :) ben de bu ay deneyeceğim soğan kürünü ve şu an inanılmaz sabırsızım hamile haberleri aldıkça :)))

bugün regl günüm bu arada. 3-4 gündür kahverengi akıntım var. Eli kulağaındadır bekliyorum bakalım.

Ayy beceremedim Allah gonlunuze gore versin.tez zamanda mujdenizi alirsiniz insallah. Ben hayiti kaynatip da iciyodum ilkinde de kullanmistim cok ise yariyor her ikisi de eminim. Her hangi bi problemimiz olmamasina ragmen kac aydir olmuyordu sogan kurunu bi hafta kullanmam yetti Allahin izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…