Canım durumunu paylaşırken beni de etiketle olur mu? bu ay ben de deneyeceğim bakalım hepimiz için hayırlısı.İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkeze bebiş nasip etsin ben soğan kürü mü 15 gün içtim şimdi beklemedeyim eğer sonuç pozitif çıkarsa sizede umut ışığı olur insallah
insallah pozitif cikar canim insallah bunu icten soyluyorum insallah Rbbim isteyen herkeze nasip ederİnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkeze bebiş nasip etsin ben soğan kürü mü 15 gün içtim şimdi beklemedeyim eğer sonuç pozitif çıkarsa sizede umut ışığı olur insallah
senin durumun ne canim sende varmi cocukAmin canım inşallah
2 kızım var canım biri 5 diğeri 3.5 yaşında canımsenin durumun ne canim sende varmi cocuk
Ben de soğan kürünü kullandığım ay hamile kaldım. Adetimden 7 gün sonra yaptım. 15 gün sabah akşam kullandım. Eşime de keçiboynuzu kürünü kullandı.
İnşaAllah Rabbim tm isteyen kullarına sağlıkla,sıhhatle tez vakitte hamile kalmayı nasip etsin, öyle güzel,sağlıklı,hayırlı hamilelik dönemi yaşatsın ki şükür etmekten kendimizi alamayalım. Vakti saati gelince de hayırlısıyla,sağlıkla,ağrısız,bir avazda doğumumuzu gerçekleştirip hayırlı, salih saliha evlatlarımızın ailesi olalım. Bebeğimize kardeş istediğimiz zaman da Allah'ım aratmadan versin inşaAllah. Amiiin.
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısını da akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca her gün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
Koyu yerlerdeki yazan şekliyle yapmaya çalıştık canım. Benim soğan kürünü başlattığım zaman o da keçiboynuzu içmeye başladı. Onun sadece bir hafta sabah akşam içeçeği günlerde sabah aç karna benimle beraber içti. Akşam da yatarken içti. Bir hafta sonra sadece akşama devam ettik. Bir aya tamamladık, benim adet günüme kadar içti.
Bunun yanında eşim 3 ay filan her gün %80 kakao oranında bitter çikolata yedi. Sık sık nohut yemeği,nohut haşlama suyundan çorba,nohut salatası yaptım. Spermler için faydalı olduğunu duymuştum. Ben de yumurtalama dönemlerimde muz,bir avuç kabak çekirdeği yedim.
Ayy allah bağışlasın inşallah alırsın kucağına bende şuan sogan kürü yapıyorum bugun 3. Gun ve hayıt hapida içiyorum agnus castus varya ondan. İnşallah bende bu ay guzel sonuclar alırım dua et hamilenin duasi kabul olurSlm kizlar benim de sogan cucugum gelecek kismetse iki uc aydir hayit tohumu iciyodum bu ay dedim ki sogan suyu da iceyim de icim temizlensin daha bi hafta olmustu ki belirtileri hissetmeye basladim ve yanilmamisim cok sukur geldi bebisimiz :) Allah tum dileyenlere nasip etsin
Ayy canım ya hayırlı olsunnnn :) ben de bu ay deneyeceğim soğan kürünü ve şu an inanılmaz sabırsızım hamile haberleri aldıkça :)))Slm kizlar benim de sogan cucugum gelecek kismetse iki uc aydir hayit tohumu iciyodum bu ay dedim ki sogan suyu da iceyim de icim temizlensin daha bi hafta olmustu ki belirtileri hissetmeye basladim ve yanilmamisim cok sukur geldi bebisimiz :) Allah tum dileyenlere nasip etsin
Ayy allah bağışlasın inşallah alırsın kucağına bende şuan sogan kürü yapıyorum bugun 3. Gun ve hayıt hapida içiyorum agnus castus varya ondan. İnşallah bende bu ay guzel sonuclar alırım dua et hamilenin duasi kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?