Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ya aynen bizim de hiç bir sorunumz yok. Eşim de ben de tüm testleri yaptırdık. 6.denem oldu bu ay. Gerçekten yıpranmaya başladık bu anlamda. Hayır bir neden olsa ona göre çaresine bakarız ama çok şükür ikimzinde bir skntısı yok. Bakalım soğan kürü hayırlı haberler almamıza sebep olacak mı bu ay :) Allah'ın izniye tabi...

Eminim faydasi olacaktir canim sen kalbini ferah tut Allahin bi mucizesi bu her nasip zamanini bekliyor..

Biz geçen sene 8.ayda bebek istedik ocakta hamile kaldim nisanda kurtajla sonuclandi bu yine hamile kaldim buda kimyasaldi. Ve şimdi soğan kürü ve hayıt hapida zaten içiyordum allahın izliyle inşallah bu ay sağlıklıca gelir bebeğim

ayy neguzel insallah bendede ise yarar bende hamile kalirim bende bu gun basladim ilk kez ama benim adetimin 8.gunu 7.gunde baslamak gerekiyomus ama ben bugun basladim insallah faydasini gorurum

ya kizlar ben simdi sogan suyunu 15 icicem 15 gunden sonra adet olmayimi bekliycem heryerde adete 10 kala yaziyor ama ben nerden bilebilirim adetimin nezaman gelecek kafam karisti yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba kızlar..

Ben temmuz ayında 8 temmuz adet oldum. 4. günü soğan suyu içmeye başladım.
Yaklaşık 15 gün içip bıraktım... ve 3 ağustos tarihinde hamile olduğumu öğrendim.

ben 1,5 yıldır evliyim ama 6-7 aydır deniyorduk olmuyordu. Artık bundada olmazsa dr a gidecetik.
Ama çok şükür.

Bilmiyorum tesadüf mü yoksa şifa mı oldu soğan suyu ama denemekten zarar gelmez bence her bayan içmeli mutlaka..
En azından içinin temizlenmesi için içilmeli...

Allah isteyen herkese nasip etsin.

Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin darisi bizim basimiza siz adet bittikten 4 gün sonra mı basladiniz ben adet bittikten 7 gün sonra baslanistim ama şimdi yine adet oldun yani bu ay olmadi

ya kizlar ben simdi sogan suyunu 15 icicem 15 gunden sonra adet olmayimi bekliycem heryerde adete 10 kala yaziyor ama ben nerden bilebilirim adetimin nezaman gelecek kafam karisti yardimci olursaniz sevinirim

Canim adete 10 kala ikinci ayda denemek icin. İlk kez yapmak icin adetinin 7. Gunu baslamalisin ama bence kesin bi tarih yok ben 14. Gunu basladim bi hafta kullandim yetti.yani her halukarda faydasi oluyor diye dusunuyorum hic bisey olmasa sagligimiz icin faydali. Sevgiler..

bayanlar hepinize merhaba,
2 haftadır topiğin gizli takipçisiyim. Mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum. Benim de bugün 8. günüm soğan küründe. Aynı zamanda da ovulasyon testi kullanıyorum. Ancak bugün adetten sonraki 14. gün olmasına rağmen değil ovulasyon çizgisi silik çizgiyi bile görmedim sanırım bu kür adetimi geciktirecek bu ay. Sizlerde de böyle birşey oldu mu acaba?
aydınlatırsanız sevinirim:)

Soğan suyunun adeti geciktirdigini duydum canım eğer olmadıysa incir kuruna başlamanı tavsiye ederim.

Soğan suyunun adeti geciktirdigini duydum canım eğer olmadıysa incir kuruna başlamanı tavsiye ederim.
canım iki kür aynı anda yapmayın diyorlar, bitsin de şu soğan işi ona da bakarız:)
ya bir yandan da diyetim devam ediyor, öyle çok kalorili şeyler yiyip içmek istemiyorum:)

bende bugun 4.gun soganda. geciktirmisti bendede bikere yaptigimda ama yan etkisi olacagini sanmiyorum. bende suan hem diyet hem sogani uyguluyorum. insallah faydasini goruruz hepimizde

canım iki kür aynı anda yapmayın diyorlar, bitsin de şu soğan işi ona da bakarız:)
ya bir yandan da diyetim devam ediyor, öyle çok kalorili şeyler yiyip içmek istemiyorum:)
Evet canım soğan kürü bitince eğer gebe kalmazsan hastalanicaksin bitince incir kürü ne başlayacaksın diyet önemli ama :) 20 gün idare et kardeşim inşallah bebiş in olur inşallah benimde olur benim soğan kürü bitti bekliyorum bakalım ne olacak

ay inşallah canım, dilerim hepimizin güzel haberlerini okuruz buradan. Dualarım asla tek kişilik değil, hepimiz için. Derdimiz bir sonuçta

ay inşallah canım, dilerim hepimizin güzel haberlerini okuruz buradan. Dualarım asla tek kişilik değil, hepimiz için. Derdimiz bir sonuçta
İnşallah Rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin annelik duygusunu tattırsın okadar çok endişeli anne adayları var ki "benim gibi "gözlerinde ki o endişenin yerini gülen yüzler ve parıl parıl parlayan gözler alsın.

Arkadaşlar merhaba hepinize.Benimde nisan ayında bir düşüğüm oldu.sonrasında da rahim duvarı kalınlaşması başladı.bu ay ki dr kontrolümde kalınlaşmanın olmadığı incelmeye başladığını söylediler.bende bu ay soğun kürüne başladım.bugün 5.günümdeyim.adetin 7.günü başladım.bu forumu uzun zamandır takip ediyorum.Kiminde adet gecikmesi falan olmuş.bende biraz tedirgin oldum açıkçası ama kararlıyım yapmaya devam edeceğim.kullanıpta hamile kalanları duyunca ümitleniyorum.İnşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…