- 2 Mart 2011
- 649
- 947
- 103
Belki erken yumurtlama olabilir ama soğan dan dolayi akintida olabilir benimde cunki akintim var yoğun ama yunurtlama için hesaba gore haftaya hafta sonu denk geliyor bende değerlendirelim her iki gune bi falan yinede inşallah hayırlısı olsun. Bebislerimizi en kisa zamanda aliriz sağlıklıca kucağımizaçok teşekkür ederim canım benim.aynı zamanda başlamışız seninle.benim adetim 26 günde bir oluyor.bugün biraz akıntım var ama yumurtlama için çok erken değil mi ya ? aklım karıştı.daha adetin 11.günündeyim.inşallah bitanem ya inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay.her ay aynı şeyi düşünmekten yoruldum.isyan etmiyorum Rabbime tabi ki çok şükür ama bu süreçleri atlatmak çok zor.inşallah bir adet gecikmesi falan yaşamayız canım dediğin gibi şifa olur.yaşayacağımız adet gecikmeleri bebeklerimizi getirir bize inşallah...
Adetiniz çok gecikmiş test yapın benceSizce ise yarar mı artık umutsuzum bir defa doktora gittim igne verdi çok masraflı oldu benim için 600 TL ye patladı ama olumsuz gene olmadı
bu gun 4.ama bugunde icemedim malesef cok yogun bir gundu tamamen aklimdan gittiCanım bence devam et bugün kaçıncı günün ?
bence bir jgebelik testi yap eger hamile degilsen hemen baslayabilirsinMerhaba ben de adet düzensizliği var aletimin ne zaman olacağını bilmiyorum 14 aylık evliyim ve hiç korunmadik hamile kalamadım ben de soğan kürü denemek istiyorum ne zman başlamam gerekiyor bayanlar aletimi en son 15 haziranda olmuştum
canim sogan suyunu nezamandir iciyosun hamilede olabilirsin adete olabilirsin istersen idrar testi yap hamileysen cok silikte olsa cikabilirArkadaşlar biliyorsunuz ki ben soğan suyu içip bekleyen biriyim adetime 4 gün kaldı daha ortada birşey yok ama 8 gündür gögüslerimde ağrı ve dolgunluk var ( ben bu hissi normalde adetime 3 gün kala hissederim hep ) kasıklarımda ağrı var ve karnim da sislik ve sertlik var halsizlik ara sira yaşıyorum fakat midem bulanmıyor iştahım yerinde benim merk ettiğim hamileliğinizi öğrenmeden önce bunları yaşayan var mı hamile olabilirmiyim acaba
Soğan suyunu bu ay 15 gün sabah akşam aç karnına içtim idrar testi yapıcam ama zamani var diye belki çıkmaz diye yapmadım canım benim durum %50 %50 galiba herşey olabilircanim sogan suyunu nezamandir iciyosun hamilede olabilirsin adete olabilirsin istersen idrar testi yap hamileysen cok silikte olsa cikabilir
İki aydır adetime 3 gün kala hep yapıyordum tabi hayal kırıklığı yaşadım şimdide korkuyorum canım benim ama güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah Rabbim isteyen herkeze versin bebişinsallah hamilesindir sabirli biriysen bekle derim ama sabirsizsan benim gibihemen yarin sabah ilk idrarla yap derim ben olsam hemen simdi yapardim canim
Yaptım cnm yok birşey başladım dün akşam bakalım nasıl sonuç verecek adet olsam bile benim için iyibence bir jgebelik testi yap eger hamile degilsen hemen baslayabilirsin
insallah Rabbim dogru zamanda hayirlisiyla nasip eder isteyen herkezeİki aydır adetime 3 gün kala hep yapıyordum tabi hayal kırıklığı yaşadım şimdide korkuyorum canım benim ama güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah Rabbim isteyen herkeze versin bebiş
insallah hayirlisi neyse o olur canim senin icinYaptım cnm yok birşey başladım dün akşam bakalım nasıl sonuç verecek adet olsam bile benim için iyi
İnşallah canım benim amin inşallahinsallah Rabbim dogru zamanda hayirlisiyla nasip eder isteyen herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?