Hastalığın bitince 7 günü başlanıyor 20 gün yapacaksın canımMerhaba kızlarr,ben bugün soğan kürüne başladım,önümüzdeki ay incir kürüne başlıcam (inşallah gerek kalmaz :) ) incir kürüne ne zaman ,adetin kaçıncı günü başlamak gerekiyo bi bilginiz var mıı
Teşekkür ederimmmmHastalığın bitince 7 günü başlanıyor 20 gün yapacaksın canım
Canım test yaptınmı inşallah hamilesindirArkadaşlar biliyorsunuz ki ben soğan suyu içip bekleyen biriyim adetime 4 gün kaldı daha ortada birşey yok ama 8 gündür gögüslerimde ağrı ve dolgunluk var ( ben bu hissi normalde adetime 3 gün kala hissederim hep ) kasıklarımda ağrı var ve karnim da sislik ve sertlik var halsizlik ara sira yaşıyorum fakat midem bulanmıyor iştahım yerinde benim merk ettiğim hamileliğinizi öğrenmeden önce bunları yaşayan var mı hamile olabilirmiyim acaba
Canım birçok site araştırdım ve hepsi yazıyor adet gününüz geçince yapın diyor erken test yalnış sonuç verebilirmisin o yüzden bende yapmadım zaten bugünle birlikte adetime 3 gün kaldı beklemeye karar verdim 3 gün sonra size sonucu bildiricem heyecanlıyım ama bir yandan sonuç negatif çıkacak endişesi var ama herşeyin hayırlısı canım eğer hamilelik varsa soğan suyu içen bütün bebiş isteyen herkeze umut ışığı olur insallahCanım test yaptınmı inşallah hamilesindir
Senin soğan suyu nasıl gidiyor kaç gün kaldı bitmesine canimCanım test yaptınmı inşallah hamilesindir
Benim bugün 5. Günüm canım iyi gidiyor daha 10 günüm var eşimede günde iki kez keçiboynuzu suyu veriyorum inşAllah faydasını görürüzSenin soğan suyu nasıl gidiyor kaç gün kaldı bitmesine canim
İnşallah faydasını görürsün canım benim benim eşim keçiboynuzu suyu içmiyor malesefBenim bugün 5. Günüm canım iyi gidiyor daha 10 günüm var eşimede günde iki kez keçiboynuzu suyu veriyorum inşAllah faydasını görürüz
Hadi inşallah bebiş geliyordur canım değilsende üzülme herşeyin vakti saati var Rabbim hepimize anne olmayı en kısa zamanda nasip etsinİnşallah faydasını görürsün canım benim benim eşim keçiboynuzu suyu içmiyor malesefolduğu kadar artık hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bebiş imiz gelir bugün de bitti 2 gün kaldı bende heyecan dorukta
Hadi inşallah bebiş geliyordur canım değilsende üzülme herşeyin vakti saati var Rabbim hepimize anne olmayı en kısa zamanda nasip etsin
Ay hadi inşallah yaa senin ilk ayınmı soğan küründe birde yaşın kaç canım ?Canım çok acayip birşey oldu ve bugün başladı ıdrarımı yaparken bıçak gibi batma oluyor ve 5 sn kadar sürüyor bende merak ettim internetten araştırdım rahim genişlemesi diyorlar hamileler yaşıyormuş tabiki yinede kısmet olmazsa da üzülmemeye çalışıcam canimmm
Biz de aynısını yapıyoruzz :)Benim bugün 5. Günüm canım iyi gidiyor daha 10 günüm var eşimede günde iki kez keçiboynuzu suyu veriyorum inşAllah faydasını görürüz
Evet ilk defa yaptım soğan kürünü 28 yaşındayım canım sen ???Ay hadi inşallah yaa senin ilk ayınmı soğan küründe birde yaşın kaç canım ?
Evet ilk defa yaptım soğan kürünü 28 yaşındayım canım sen ???
Kaçıncı günün seninBiz de aynısını yapıyoruzz :)
sen daha idrar testi yapmadinmi canim adeten 2 3 gun oncede gosteriyo silik cizgide olsa cikiyor yap canim bizlerede haber ver cok merak ediyorum insallahCanım çok acayip birşey oldu ve bugün başladı ıdrarımı yaparken bıçak gibi batma oluyor ve 5 sn kadar sürüyor bende merak ettim internetten araştırdım rahim genişlemesi diyorlar hamileler yaşıyormuş tabiki yinede kısmet olmazsa da üzülmemeye çalışıcam canimmm
Yok canım daha yapmadım yarın sabah yaparım sizlerinde bilgilendiririm fena heyecanlıyımsen daha idrar testi yapmadinmi canim adeten 2 3 gun oncede gosteriyo silik cizgide olsa cikiyor yap canim bizlerede haber ver cok merak ediyorum insallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?