Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hastalığın bitince 7 günü başlanıyor 20 gün yapacaksın canım

Canım test yaptınmı inşallah hamilesindir

Canım test yaptınmı inşallah hamilesindir
Canım birçok site araştırdım ve hepsi yazıyor adet gününüz geçince yapın diyor erken test yalnış sonuç verebilirmisin o yüzden bende yapmadım zaten bugünle birlikte adetime 3 gün kaldı beklemeye karar verdim 3 gün sonra size sonucu bildiricem heyecanlıyım ama bir yandan sonuç negatif çıkacak endişesi var ama herşeyin hayırlısı canım eğer hamilelik varsa soğan suyu içen bütün bebiş isteyen herkeze umut ışığı olur insallah

Benim bugün 5. Günüm canım iyi gidiyor daha 10 günüm var eşimede günde iki kez keçiboynuzu suyu veriyorum inşAllah faydasını görürüz
İnşallah faydasını görürsün canım benim benim eşim keçiboynuzu suyu içmiyor malesef olduğu kadar artık hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bebiş imiz gelir bugün de bitti 2 gün kaldı bende heyecan dorukta

Hadi inşallah bebiş geliyordur canım değilsende üzülme herşeyin vakti saati var Rabbim hepimize anne olmayı en kısa zamanda nasip etsin

Hadi inşallah bebiş geliyordur canım değilsende üzülme herşeyin vakti saati var Rabbim hepimize anne olmayı en kısa zamanda nasip etsin
Canım çok acayip birşey oldu ve bugün başladı ıdrarımı yaparken bıçak gibi batma oluyor ve 5 sn kadar sürüyor bende merak ettim internetten araştırdım rahim genişlemesi diyorlar hamileler yaşıyormuş tabiki yinede kısmet olmazsa da üzülmemeye çalışıcam canimmm

Ay hadi inşallah yaa senin ilk ayınmı soğan küründe birde yaşın kaç canım ?

sen daha idrar testi yapmadinmi canim adeten 2 3 gun oncede gosteriyo silik cizgide olsa cikiyor yap canim bizlerede haber ver cok merak ediyorum insallah .....

off benden hayir gelmez kizlar 3 agustos sogan kurune baslamistim 2 gun ictim ve 3.gun unutum ve biraktim bu gun ilac kullanmam gerekiyor adet olmam icin eger ilac alirsam 17 agustos adet olucam ama ilac kullanmak istemiyorum sogan kurune hemen yarin baslasam adet nezaman olurum bilgisi olana lutfen yardimci olabilirmi simdiden tsk.:*

Bende devam ediyorum bırakmadım 9 gun oldu daha 6 gun var ben gec yunurtladigim için çarşamba dan itibaren olur inşallah ilk zamanlarda akıntı oldu simdi az oluyor ve 2 gun once de yumurta akina benzer akinti oldu ama yumurtlama zamaninda normalde daha çok olurdu daha vakti gelmedi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…