İlk iki gün bende de oldu yudum yudum iç acele etme canım sonradan alışıyorsun soğan suyu çok faydalıdır gastrit in yoksa mideni delmiyor canımBugn adetm bitimimin 7. Gunu sogan kürunu ictim simdi. Midem kalkti. Bi yudm icsem kusacaktm. Siz de oldu mu oyle bi durum midemi delmesinde :)
hadi insallah hamisindir canim insallahhhistemiyorum sogan kurune
Yok canım daha yapmadım yarın sabah yaparım sizlerinde bilgilendiririm fena heyecanlıyım
Teşekür ederim canım inşallah isteyen herkez hamile olurhadi insallah hamisindir canim insallahhh
İlk iki gün bende de oldu yudum yudum iç acele etme canım sonradan alışıyorsun soğan suyu çok faydalıdır gastrit in yoksa mideni delmiyor canım
İlk iki gün bende de oldu yudum yudum iç acele etme canım sonradan alışıyorsun soğan suyu çok faydalıdır gastrit in yoksa mideni delmiyor canım
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim gelsin bebiş ler inşallahBENİM DE SOĞAN KÜRÜNDE 4. GÜNÜM
İNŞ.HAYIRLISI CANIM BENİM 2 SENEYİ GEÇTİ BEBEĞİM OLMADI NASİP İLK KEZ DENİYORUM BEN DE BİR TÜRLÜ NASİP OLMAMIŞTI BAKALIM NE OLACAKHadi bakalım hayırlısı olsun canım benim gelsin bebiş ler inşallah
Canım benim ya çok içten dileklerimle söylüyorum Rabbim inşallah sana anne olmayı nasip etsin çok beklemişsin soğan suyu denemen iyi olmuş inşallah canım sonucu seni çok mutlu etsinİNŞ.HAYIRLISI CANIM BENİM 2 SENEYİ GEÇTİ BEBEĞİM OLMADI NASİP İLK KEZ DENİYORUM BEN DE BİR TÜRLÜ NASİP OLMAMIŞTI BAKALIM NE OLACAK
Telefnm kafayi yedi ayni seyi paylasip durmus:) benim ulserim war aslnda riskli benim icin bu kur ama denemek istedmİlk iki gün bende de oldu yudum yudum iç acele etme canım sonradan alışıyorsun soğan suyu çok faydalıdır gastrit in yoksa mideni delmiyor canım
Geçmiş olsun canım benim. İnşallah bir sıkıntı olmaz araştır internetten istersen soğan suyunu ülser olan içebilir mi diyeTelefnm kafayi yedi ayni seyi paylasip durmus:) benim ulserim war aslnda riskli benim icin bu kur ama denemek istedm
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..Canım benim ya çok içten dileklerimle söylüyorum Rabbim inşallah sana anne olmayı nasip etsin çok beklemişsin soğan suyu denemen iyi olmuş inşallah canım sonucu seni çok mutlu etsin
Eğer ağrı varsa içini temizliyor olabilir canım şifa olsun Rabbim sonunu hayır eylesinALLAH RAZI OLSUN CANIM..
evet bayağı uzun zaman oldu ama elden gelen bir şey olmuyor soğan kürü içinde zaman bu zamanmış inş hayırlısıyl şifa olur kasık ağrım var soğan kürüne başlayalı özellikle de sol kasığımda
inş temizler canım şifa olur çok teşekkür ederim siz ne kadar kullandınız hamileler çok oldu mu kullanıp daEğer ağrı varsa içini temizliyor olabilir canım şifa olsun Rabbim sonunu hayır eylesin
Ben bu ay ilk defa kullandım 15 gün içtim sonucu bekliyorum canım adetime son 2 günüm inşallah hamileyimdir. Soğan kürü kullanıp hamile kalanlar çok var canım inşallah onlardan biride ben ve sizler olursunuz inşallah..inş temizler canım şifa olur çok teşekkür ederim siz ne kadar kullandınız hamileler çok oldu mu kullanıp da
Kızlar bugün idrar testi yaptım negatif çıktı tek çizgi uyku sersemi moralim bozuldu ama durmak yok incir kürüne başlıcamAy hadi inşallah yaa senin ilk ayınmı soğan küründe birde yaşın kaç canım ?
Canım daha adetini geçmedin ama sanırım bakarsın olmassın bellimi olur ama olursanda aynen dediğin gibi devam etKızlar bugün idrar testi yaptım negatif çıktı tek çizgi uyku sersemi moralim bozuldu ama durmak yok incir kürüne başlıcam
Evet canım adetimi geçmedi daha 1 gün kaldı ne diyim arkadaşım kısmetimde ne varsa onu görücez dediğim gibi hastalanırsam incir kürü ne başlıcam ama bundan sonra stres yapmıcam bence en büyük etken stres kafama takımicamCanım daha adetini geçmedin ama sanırım bakarsın olmassın bellimi olur ama olursanda aynen dediğin gibi devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?