Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bugn adetm bitimimin 7. Gunu sogan kürunu ictim simdi. Midem kalkti. Bi yudm icsem kusacaktm. Siz de oldu mu oyle bi durum midemi delmesinde :)

Bugn adetm bitimimin 7. Gunu sogan kürunu ictim simdi. Midem kalkti. Bi yudm icsem kusacaktm. Siz de oldu mu oyle bi durum midemi delmesinde :)
İlk iki gün bende de oldu yudum yudum iç acele etme canım sonradan alışıyorsun soğan suyu çok faydalıdır gastrit in yoksa mideni delmiyor canım

İlk iki gün bende de oldu yudum yudum iç acele etme canım sonradan alışıyorsun soğan suyu çok faydalıdır gastrit in yoksa mideni delmiyor canım

İNŞ.HAYIRLISI CANIM BENİM 2 SENEYİ GEÇTİ BEBEĞİM OLMADI NASİP İLK KEZ DENİYORUM BEN DE BİR TÜRLÜ NASİP OLMAMIŞTI BAKALIM NE OLACAK
Canım benim ya çok içten dileklerimle söylüyorum Rabbim inşallah sana anne olmayı nasip etsin çok beklemişsin soğan suyu denemen iyi olmuş inşallah canım sonucu seni çok mutlu etsin

Telefnm kafayi yedi ayni seyi paylasip durmus:) benim ulserim war aslnda riskli benim icin bu kur ama denemek istedm

Canım benim ya çok içten dileklerimle söylüyorum Rabbim inşallah sana anne olmayı nasip etsin çok beklemişsin soğan suyu denemen iyi olmuş inşallah canım sonucu seni çok mutlu etsin
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..
evet bayağı uzun zaman oldu ama elden gelen bir şey olmuyor soğan kürü içinde zaman bu zamanmış inş hayırlısıyl şifa olur kasık ağrım var soğan kürüne başlayalı özellikle de sol kasığımda

Eğer ağrı varsa içini temizliyor olabilir canım şifa olsun Rabbim sonunu hayır eylesin

inş temizler canım şifa olur çok teşekkür ederim siz ne kadar kullandınız hamileler çok oldu mu kullanıp da
Ben bu ay ilk defa kullandım 15 gün içtim sonucu bekliyorum canım adetime son 2 günüm inşallah hamileyimdir. Soğan kürü kullanıp hamile kalanlar çok var canım inşallah onlardan biride ben ve sizler olursunuz inşallah..

Kızlar bugün idrar testi yaptım negatif çıktı tek çizgi uyku sersemi moralim bozuldu ama durmak yok incir kürüne başlıcam
Canım daha adetini geçmedin ama sanırım bakarsın olmassın bellimi olur ama olursanda aynen dediğin gibi devam et

Canım daha adetini geçmedin ama sanırım bakarsın olmassın bellimi olur ama olursanda aynen dediğin gibi devam et
Evet canım adetimi geçmedi daha 1 gün kaldı ne diyim arkadaşım kısmetimde ne varsa onu görücez dediğim gibi hastalanırsam incir kürü ne başlıcam ama bundan sonra stres yapmıcam bence en büyük etken stres kafama takımicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…