- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
hic uzulme Allahin izniyle onumuzdeki ay olur insallah cnm sadece ssters yapma inanilmaz etkiliyor akisina zamanina brak Rabbim hayirli dgoru zamani bilirKızlar bugün idrar testi yaptım negatif çıktı tek çizgi uyku sersemi moralim bozuldu ama durmak yok incir kürüne başlıcam
İnsanın içinde burukluk oluyor biraz canım ama üzülmedim incir kürü ne başlıcam dediğin gibi stres yapmamak lazım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhic uzulme Allahin izniyle onumuzdeki ay olur insallah cnm sadece ssters yapma inanilmaz etkiliyor akisina zamanina brak Rabbim hayirli dgoru zamani bilir
İnsanın içinde burukluk oluyor biraz canım ama üzülmedim incir kürü ne başlıcam dediğin gibi stres yapmamak lazım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Evet canım adetimi geçmedi daha 1 gün kaldı ne diyim arkadaşım kısmetimde ne varsa onu görücez dediğim gibi hastalanırsam incir kürü ne başlıcam ama bundan sonra stres yapmıcam bence en büyük etken stres kafama takımicam
Evet bugün oldum canım benimAdet oldunmu canım
Seninde cuman mübarek olsun Amin canım Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah...Hayirli cumalar kizlar Rabbim e bol bol dua edicemherkez icin insallah dualarimiz kabul olur amin
İnşallah canım bizide bilgilendirirsin inşallah tutmuştur inşallah bebiş olur hadi bakalım hayırlısı olsunSelam kizlar hayırlı cumalar inşallah hepinize sogan kürünun 12. Gunundeyim ve dun yunurtlama gerçek lesti bugun de kasikta batmalar oluyor goguslerim hassas ama yumurta catladiginda benim belirtilerim simdi tam 2 hafta var adetime insallah hepinizde tutar ve bendede allahim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Amin Amin inşallah canımİnşallah canım bizide bilgilendirirsin inşallah tutmuştur inşallah bebiş olur hadi bakalım hayırlısı olsun
Benimde 1. günüm :)selam kızlar bende bu ay sogan kürüne başladım bugün daha 1.günüm
hepimiz hakkında hayırlısı olur inşallah
Evet canım burdayız. Bebek olana kadar buralarda :) sonra anne adayları topiklerine geçeriz inşallah hep beraber :)Merhabalar canlar benimde soğan kurunde 4. Günüm oldu.Takdir Allahtan vesilesi soğan suyundan olsun inşallah.
@kutuphanekedisi veKontes001 kizlar sizde burdaymissiniz .oyle gezinirken gordum sizleride
İnşallah soğan suyu şifa olur. Gelir bebişin:)Selam kizlar 14 gun yarinda yapinca sogankurumu bitireceğim benim yumurtlama dan sonra tekrar akıntı olmaya başladı bakalım hayirlisi ve arada kasikta batmalar oluyor göğüslerim arada sızlıyor ama daha çok var adet vaktine daha çok 12 var daha. Hayırlısı olsun inşallah
Canım ne yaptın? Nasıl gidiyor merak ettim varmı birşeyler soğan kürün bitti mi?ben 22 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?