Aynen canim devam ediyorum ben de sogan kuruneMerhabalar canlar benimde soğan kurunde 4. Günüm oldu.Takdir Allahtan vesilesi soğan suyundan olsun inşallah.
@kutuphanekedisi veKontes001 kizlar sizde burdaymissiniz .oyle gezinirken gordum sizleride
Canım ne yaptın? Nasıl gidiyor merak ettim varmı birşeyler soğan kürün bitti mi?[/QUOTE
Yok canım daha bitmedi 5 günüm kaldı bugün 10. Günüm :)
Çok su içmeyide ihmal etme.Sogan kurunde 6. Gunm folik asitte 8. Gunum. Pek bi farklilik olmamakla beraber gecen aydan idrarimda kalan koyulugu ve kokuyu aldi. Sanrm enfeksiyon kapmistim onu temzledi
Tuvalete yatak yapacam az kaldi:) baya su iciyrm ya. Dun ovu testm poztfti degerlndrdm bakalm artk :)Çok su içmeyide ihmal etme.
Hayırlısı olsun inşallah tutar :)Tuvalete yatak yapacam az kaldi:) baya su iciyrm ya. Dun ovu testm poztfti degerlndrdm bakalm artk :)
Rahim kalınlaşmasına bi çözüm var mı yada soğan suyu iyi geliyo mukızlar selam...bende 1 hafta yapıp bıraktım soğan kürünü.tatile çıkmıştık hiç fırsatım olmadı yapmaya.önceki mesajlarımda yazmıştım rahim kalınlaşması var diye.hep sol kasığım ağrıyordu şimdide sağ kasığım ağrımaya başladı.acaba yer değiştirirmi ki ağrılar ?? hamilelik olduğunu sanmıyorum çünkü yumurtlama dönemlerimi hiç bilmiyorum.kürtajdan sonra düzenim değişti farkına varamıyorum.eğer bu ay da bir sonuç alamazsam önümüzdeki ay ovülasyon testlerinden almayı düşünüyorum.
valla benim de haberim yok.bilen varsa da yazarsa çok memnun olurum.bu ay soğan suyunu sadece 1 hafta kullandım adetime daha 1 hafta var ama kasık ağrılarım başladı yine.ben düzenli kullanmadığım için normalde olumlu bir etkisi varsa da bende olmamıştır.Rahim kalınlaşmasına bi çözüm var mı yada soğan suyu iyi geliyo mu
rehim incelmesin e iyi gelior diye biliyırum ben rahimi incelmiş olanların kalınlaşmasını sağlıyor diye biliyorum ama tersi de olabilir o yüzden iyice araştırmadan yapmayın sakın ters etki yaratmasınvalla benim de haberim yok.bilen varsa da yazarsa çok memnun olurum.bu ay soğan suyunu sadece 1 hafta kullandım adetime daha 1 hafta var ama kasık ağrılarım başladı yine.ben düzenli kullanmadığım için normalde olumlu bir etkisi varsa da bende olmamıştır.
Yumurtlama akıntısı da olabilir. Ama tam bilmiyorum :)Selam kızlar şimdi son sogan kurumu iciyorum ve 15 gun bitiyor bugun öğlen kahverengi akıntım oldu yumurtlama akintiyla karışık gibi sonra birdaha olmadı bu neydi şimdi sogandanmi acaba? Adetime 10 gun var daha kafam karıştı
Canim yumurtlama oldu çarşamba günü ateş takibi yapiorum cunki ordan biliyorumYumurtlama akıntısı da olabilir. Ama tam bilmiyorum :)
Baska baslikta bi arkads aynen sogandan sonra kahverengi lekenlenmem.oldu demisti belki onu etkisdr icimizi temzliosa:) wala ben dunki asiri karn agrmdan sonra sogani gunde bi defaya indrdm..korktm baska bi hastalk cikar.die:)Canim yumurtlama oldu çarşamba günü ateş takibi yapiorum cunki ordan biliyorum
Temizlediği için ağrı yapıyo olabilir cnmBaska baslikta bi arkads aynen sogandan sonra kahverengi lekenlenmem.oldu demisti belki onu etkisdr icimizi temzliosa:) wala ben dunki asiri karn agrmdan sonra sogani gunde bi defaya indrdm..korktm baska bi hastalk cikar.die:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?