Selam kızlar şimdi son sogan kurumu iciyorum ve 15 gun bitiyor bugun öğlen kahverengi akıntım oldu yumurtlama akintiyla karışık gibi sonra birdaha olmadı bu neydi şimdi sogandanmi acaba? Adetime 10 gun var daha kafam karıştı
Selam kızlar şimdi son sogan kurumu iciyorum ve 15 gun bitiyor bugun öğlen kahverengi akıntım oldu yumurtlama akintiyla karışık gibi sonra birdaha olmadı bu neydi şimdi sogandanmi acaba? Adetime 10 gun var daha kafam karıştı
yerleşme kanaması olabilir mi ki acaba ama adetine 10 gün varmış henüz erken gibi bilemedim hayırlısı olsun ben su atesini ölçerwk yumurta takibi nasıl yapıyorsun öğrenebilir miyim benmde düzensiz çünkü hiç bilmiyorum
Canım bugunde az geldi açık kahverengi ve koyu sarı azda,ateşini adetin birinci gunu her sabah uyandığında ağızdan yada vajina dan olcuceksin ama 2 3 saat kesinlikle uyuyup uyandiktan sonra hergun ayni saat zamanina denk gelsin ve yumurtlama zamani kendiliginden 2 3 derece oynuyor mesala benim 36.4 ken yumurtlama zamani 36.6 ve simdi 36.7 devam ediyor eger hamile degilsen adet olduğun gun veya olacagin gun ateş düşüyor. Doktorum israr etti bende ondan takip ediyorum bakalım hayırlsı olsun benim adet döngum de duzensiz zaten 29 ile 32 gun arasi yani haftaya saliyla cuma arasi hayırlsı olsun ne oldugunu bilmiyorum ama çok istiyorum bebekten olmasiniyerleşme kanaması olabilir mi ki acaba ama adetine 10 gün varmış henüz erken gibi bilemedim hayırlısı olsun ben su atesini ölçerwk yumurta takibi nasıl yapıyorsun öğrenebilir miyim benmde düzensiz çünkü hiç bilmiyorum
kulaktan ölçsek olmuyormu ya soğan kürü hormon dengelerini değiştirebiliyır o y yüzden belirtilere çok takılmayın derim ben yoksa insanın psikolojisi bozuluyor kendini dinlemekten gecen ay bende öyle kafayı yemiştim resmen kendimi hamile sanıyordum sürekli kokulardan eahatsız oluyordum göğüslerim şişmişti ağrıyordu ama malesef sonuç negatif ama umarım hamilesindir genede son güne kadar ilişkiyi bırakmayın derim ben hiç belli olmaz yumurtlama zamanı bazen değişiklik gösterebiliyorCanım bugunde az geldi açık kahverengi ve koyu sarı azda,ateşini adetin birinci gunu her sabah uyandığında ağızdan yada vajina dan olcuceksin ama 2 3 saat kesinlikle uyuyup uyandiktan sonra hergun ayni saat zamanina denk gelsin ve yumurtlama zamani kendiliginden 2 3 derece oynuyor mesala benim 36.4 ken yumurtlama zamani 36.6 ve simdi 36.7 devam ediyor eger hamile degilsen adet olduğun gun veya olacagin gun ateş düşüyor. Doktorum israr etti bende ondan takip ediyorum bakalım hayırlsı olsun benim adet döngum de duzensiz zaten 29 ile 32 gun arasi yani haftaya saliyla cuma arasi hayırlsı olsun ne oldugunu bilmiyorum ama çok istiyorum bebekten olmasini
Insallh oyledr cnm su ay bitse de anlasam ne oluo ne bitio:)Temizlediği için ağrı yapıyo olabilir cnm
Klorsuz dediği su arıtılmış su. Marketten aldığımız. Sabah akşam içeceksin. 1,5 Bardak su kaynayınca içine orta boy soğan atacaksın. 5-6 dk kaynatıp ılıyınca bardağa koyup yudum yudum içeceksin :)Ibrahim saracoglunun sitesinde sogan kurunu klorsuz suda kaynatin diyor. Klorsuz su cesme suyumu oluyor? Yada artilmis sumu kullanmaliyiz anlamadim.
Ve tam olarak nezaman ve nasil kullanmamiz gerek. Adami kac kere dinledim bi halt anlamadim.
Butun sayfalari tek tek gezmek zor olacak
Nezaman baslayip kac gun kullanmam gerek. Gunde 2 kezmi ? Bir kez degil mi ya?Klorsuz dediği su arıtılmış su. Marketten aldığımız. Sabah akşam içeceksin. 1,5 Bardak su kaynayınca içine orta boy soğan atacaksın. 5-6 dk kaynatıp ılıyınca bardağa koyup yudum yudum içeceksin :)
Bende 7. günü başladım. Günde 2 kez. İlk başta kötü gibi geliyo ama güzel bence ben seviyorum :)Nezaman baslayip kac gun kullanmam gerek. Gunde 2 kezmi ? Bir kez degil mi ya?
Nasil iceceksem. Buram buram sogan kokmazmiyim? Kimisi adetin 15. Gununkimisi 7. Gunu demism bugun 7. gunu adetimin.
15 gun boyunca icecekmiyim? Yarin 8m gun yarin baslasam olur herhalde. Bide benim soganlarim kucuk baya..Bende 7. günü başladım. Günde 2 kez. İlk başta kötü gibi geliyo ama güzel bence ben seviyorum :)
Küçükse 2 tane kes ben öyle yapıyorum cnm. Yarın başla olur. 15 Gün içeceksin. Baya faydası oluyo. Hatta ben haftaya doktora gidecem bakalım değişiklik var mı anlayacaz. Yazacam buraya :)15 gun boyunca icecekmiyim? Yarin 8m gun yarin baslasam olur herhalde. Bide benim soganlarim kucuk baya..
canım. saracoglunun sitesinde yada onun verdiğini kopyaladıklarında soganları kabukları ile kullanılacak onun için sirkeli suda bekletin demişler.Küçükse 2 tane kes ben öyle yapıyorum cnm. Yarın başla olur. 15 Gün içeceksin. Baya faydası oluyo. Hatta ben haftaya doktora gidecem bakalım değişiklik var mı anlayacaz. Yazacam buraya :)
Kötü oşan kabukları atıyorum ben biraz kalıyo ama sirkeli suda bekletmiyorum yıkıyorum.canım. saracoglunun sitesinde yada onun verdiğini kopyaladıklarında soganları kabukları ile kullanılacak onun için sirkeli suda bekletin demişler.
ya şunu tek tek değilde bütün yazar mısın? ayrıntılı olarak
bak bir sitedede böyle yazıyorKüçükse 2 tane kes ben öyle yapıyorum cnm. Yarın başla olur. 15 Gün içeceksin. Baya faydası oluyo. Hatta ben haftaya doktora gidecem bakalım değişiklik var mı anlayacaz. Yazacam buraya :)
Ayy ben baya bi zamandir giremedim foruma simdi gordum pardon..gecen hafta pazar basladim ben sogan kurumeKaçıncı günün senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?