Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yee

Canım bugunde az geldi açık kahverengi ve koyu sarı azda,ateşini adetin birinci gunu her sabah uyandığında ağızdan yada vajina dan olcuceksin ama 2 3 saat kesinlikle uyuyup uyandiktan sonra hergun ayni saat zamanina denk gelsin ve yumurtlama zamani kendiliginden 2 3 derece oynuyor mesala benim 36.4 ken yumurtlama zamani 36.6 ve simdi 36.7 devam ediyor eger hamile degilsen adet olduğun gun veya olacagin gun ateş düşüyor. Doktorum israr etti bende ondan takip ediyorum bakalım hayırlsı olsun benim adet döngum de duzensiz zaten 29 ile 32 gun arasi yani haftaya saliyla cuma arasi hayırlsı olsun ne oldugunu bilmiyorum ama çok istiyorum bebekten olmasini

kulaktan ölçsek olmuyormu ya soğan kürü hormon dengelerini değiştirebiliyır o y yüzden belirtilere çok takılmayın derim ben yoksa insanın psikolojisi bozuluyor kendini dinlemekten gecen ay bende öyle kafayı yemiştim resmen kendimi hamile sanıyordum sürekli kokulardan eahatsız oluyordum göğüslerim şişmişti ağrıyordu ama malesef sonuç negatif ama umarım hamilesindir genede son güne kadar ilişkiyi bırakmayın derim ben hiç belli olmaz yumurtlama zamanı bazen değişiklik gösterebiliyor

Merhaba arkadaslar,
Ocakta sogan kuru yapmistim burayada basimdan gecenleri yazmistim oncesinde. Simdi tekrar ozetliyorum.
Ocakta yaptigim sogan kurunden sonra adetim asiri gecikti kahverengi akintim geldi adet zamanimda ben yerlesme kanamasi diye dusundum fakat degilmis. Gun asa test yaptim nerdeyse tum testler negatif cikti. En sonunda kan testi yaptim oda negatifti. Adetim tam iki ay sonra geldi resmen. Neyse sonraki ayda yinede adetime 10 gun kala yaptim sogan kurunu ve sonuc ==> gebelik yok.
Simdi gectigimiz adetimden sonra tekrar yaptim 7 gun sabah aksam ictim sogan suyunu ac karna 8-9_10 gun sadece bi defa ictim kisacasi yapmaktan biktim vede yine 15 gun yaparsam yine adetim gecikicek diyede korktum acikcasi.
Normalde Cumartesi adet olmam gerekiyordu ve kahverengi akinti seklinde geldi vede 3 gundur kahverengi akinti seklinde geliyor adetim daha sökmedi Hamilesin test yap diyceksiniz hamile degilim test yaptim. Adetim gelemiyor bi turlu.
Bide gidip organik sogan aliyorum ise yarasin diye ama bi yaramadi bende :'( adetim gelsin doktorumu arayip klomene basliycam. Dua edin banada lutfen Rabbim hayirli evlatlar nasib etsin tum istiyenlere.

Yarın incir ve havuç kürüne başlıyorum kızlar Rabbim utandırmasın allahım hayırlısını ver inşallah hepimize....

Ibrahim saracoglunun sitesinde sogan kurunu klorsuz suda kaynatin diyor. Klorsuz su cesme suyumu oluyor? Yada artilmis sumu kullanmaliyiz anlamadim.

Ve tam olarak nezaman ve nasil kullanmamiz gerek. Adami kac kere dinledim bi halt anlamadim.

Butun sayfalari tek tek gezmek zor olacak

Klorsuz dediği su arıtılmış su. Marketten aldığımız. Sabah akşam içeceksin. 1,5 Bardak su kaynayınca içine orta boy soğan atacaksın. 5-6 dk kaynatıp ılıyınca bardağa koyup yudum yudum içeceksin :)

Nezaman baslayip kac gun kullanmam gerek. Gunde 2 kezmi ? Bir kez degil mi ya?
Nasil iceceksem. Buram buram sogan kokmazmiyim? Kimisi adetin 15. Gununkimisi 7. Gunu demism bugun 7. gunu adetimin.

Nezaman baslayip kac gun kullanmam gerek. Gunde 2 kezmi ? Bir kez degil mi ya?
Nasil iceceksem. Buram buram sogan kokmazmiyim? Kimisi adetin 15. Gununkimisi 7. Gunu demism bugun 7. gunu adetimin.
Bende 7. günü başladım. Günde 2 kez. İlk başta kötü gibi geliyo ama güzel bence ben seviyorum :)

15 gun boyunca icecekmiyim? Yarin 8m gun yarin baslasam olur herhalde. Bide benim soganlarim kucuk baya..
Küçükse 2 tane kes ben öyle yapıyorum cnm. Yarın başla olur. 15 Gün içeceksin. Baya faydası oluyo. Hatta ben haftaya doktora gidecem bakalım değişiklik var mı anlayacaz. Yazacam buraya :)

Küçükse 2 tane kes ben öyle yapıyorum cnm. Yarın başla olur. 15 Gün içeceksin. Baya faydası oluyo. Hatta ben haftaya doktora gidecem bakalım değişiklik var mı anlayacaz. Yazacam buraya :)
canım. saracoglunun sitesinde yada onun verdiğini kopyaladıklarında soganları kabukları ile kullanılacak onun için sirkeli suda bekletin demişler.

ya şunu tek tek değilde bütün yazar mısın? ayrıntılı olarak

Kötü oşan kabukları atıyorum ben biraz kalıyo ama sirkeli suda bekletmiyorum yıkıyorum.

bak bir sitedede böyle yazıyor
burada adet bittikten 7 gün sonra yani adetin 14 veya 15 günü olmuyor mu?
bana adetin bitimi daha mantıklı geliyor. adet bitimi kullanılmalı ki yumurtlama dönemine kadar yumurtalar gelişsin. 15 gün kullanmaya başlar isek birdahaki aya sarkmaz mı?
İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki akıntıya karşı uygulanması gereken soğan kürünün tarifini verdi.
Vaginal akıntıyı gidermek için soğan kürü :

1 adet orta boy resimde görülen yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.

Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

Kızlar benimde bugün 14. Günüm ama 2-3 gündür aksatıyorum içemiyorum yarın bitiyor ama ben tam 15 gün tamamlayamadım (

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım :) Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum bende soğan kürüne başladım bugün 2. günüm. İnşallah en kısa zaman da bebişlerimiz olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…