Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım :) Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum bende soğan kürüne başladım bugün 2. günüm. İnşallah en kısa zaman da bebişlerimiz olur :)
Hosgeldn cnm insallh benim bugn 9. Gunum soganda sogandan nefret eder oldm :) insallh iyi sonuc alirz da r3zilligimize deger:)

Bir sorum olacak akıntın oldu mu ? Benim 2. gün olmasına rağmen kahverengi akıntım geliyor
Benim akintida ziyade dewamli bi islaklik vardi sanki hep altima isiomusm gibi :) ama yumurtam cayladgndan beriniki gundr o da kesldi:) ama diger topikte bi arkads baya baya akinti oldu diodu

Selam kızlar benim 3 gundur kahverengi devam ediyor soğanı bitirdigimden beri ve hafif pembe kanda oluyor silince adet erken mi olcam anlamdım yoksa hamilleikmi? Daha adete 7 gun var

Selam kızlar benim 3 gundur kahverengi devam ediyor soğanı bitirdigimden beri ve hafif pembe kanda oluyor silince adet erken mi olcam anlamdım yoksa hamilleikmi? Daha adete 7 gun var
a
detin düzenlimi normalde

k

kaç günde oluyorsun
Adetim de duzensiz 29 la en gec 32 güne oluyorum ya hamile oldugumdada ayni bu şekilde olmuştu normal adetlerimde böyle başlar oyuzden çok kafam karıştı ne olduğunu anlayamıyorum yada sogandan mi ? Ama inşallah bebek tir diye dua ediyorum çok ama çok istiyorum hepimize nasip etsin allahım

ya benim de 2. Günümdü bugün ama aynı şekilde benimde kahverengi akıntı devam sinir oldum....
Ilk başta hafif gelmişti ve krem gibi beyaz sarili akintiya dönmüştü sonradan 15 gun bitti ve başladı için temizleniyor ilk sıralarda normal diye biliyorum ama sonradan bana biraz anormal geldi

çok ta düzensiz değilmiş ki adetin ama yerleşme kanaması olsa erken gibi geldi ama adet kanaması içinde erken hiç fikir yürütemiyorum hersey olabilir

ya kızlar hamilelikte bel ağrısı ne zaman başlar ? yani hamilelik belirtisi olarak düşündüğümüzde

kızlar ben bu soğan kürüne başladım iki gün zorla içtim üçüncü günün akşamında bıraktm kusmaktan içim dısıma cıktı.bende pko var ve 4 ay önce diyete başlamıştım 15 kilo verdim ve kendiğinden çatlamş bu ay ama eşimde morfoloji sıkıntısı olduğundan ona keçiboynuzu kürü yaptım ben ve işe yaradı şükür daha cok erken ultrasona bile girmedm ama en azından tuttu o yuzden sadece kendinize yüklenmeyin kızlar eşinize de bi baktırın yada ona da bişi yapın benden tavsiye inşallah herkes kısa zamanda gönlündekini yaşar.

Hayırlı olsun canım morfoloji kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…