- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Bizim sayida 12 mi 15 milyonmu neydi oda cok yuksek degildi ama tavsiye ederm o kuru yaptgm ilk ay hamile kaldimBizimde %2 bi kere verdik doktor çok önemli değil sperm sayısı yüksek demişti
İçse yapacam da. Keçi boynuzu özü yemişti baya.Bizim sayida 12 mi 15 milyonmu neydi oda cok yuksek degildi ama tavsiye ederm o kuru yaptgm ilk ay hamile kaldim
Adetine kaç gün var canımKızlar ben sankierken adet olucam gibi bu lekeler devam ediyor hayırlısı olsun inşallah
İnşallah olmazsın. Bebeğin gelmiştir.Saliyla cuma arasi haftaya yani 5 gun var daha ama adet olcam gibi geliyor bana
İnşallah canim ama koyu kahveye döndü hatta siyah gibi bile gözüküyor ama silince açık kahverengi pembe gibi ney bu galiba sogan içimi temizliyordur diyorumİnşallah olmazsın. Bebeğin gelmiştir.
Olabilir canım. Benimde bugün soğan suyunda 6. günüm. Azıcık kan ve sonrasında kahverengi akıntım oldu. Korktum birazcık.İnşallah canim ama koyu kahveye döndü hatta siyah gibi bile gözüküyor ama silince açık kahverengi pembe gibi ney bu galiba sogan içimi temizliyordur diyorum
Bende ayni endiselendim ama şifa eğer bişey varsa yolunda gitmeyen çıkıp kendiliğinden akması iyidir oyuzden bu ay olmassa obur aya çörek otu bal tarcin kürü yapicam inşallah oda faydalı ilk hamilelgimde onu yaptığım 2. Ayi hamile kalmıştımOlabilir canım. Benimde bugün soğan suyunda 6. günüm. Azıcık kan ve sonrasında kahverengi akıntım oldu. Korktum birazcık.
O nasıl yapılıyo canım kaç gün kullanılıyo. Olmazsa bende yapayım.Bende ayni endiselendim ama şifa eğer bişey varsa yolunda gitmeyen çıkıp kendiliğinden akması iyidir oyuzden bu ay olmassa obur aya çörek otu bal tarcin kürü yapicam inşallah oda faydalı ilk hamilelgimde onu yaptığım 2. Ayi hamile kalmıştım
O nasıl yapılıyo canım kaç gün kullanılıyo. Olmazsa bende yapayım.
özü aynı şeyi yaparmı bilmiyorum ben aylar önce pekmezini yedirmiştim ama bişi olmadı meğer keçiboynuzu cokkaynatıldıgında etkisini kaybediyormus o yuzden o kadar etkili olmuyormus.İçse yapacam da. Keçi boynuzu özü yemişti baya.
Teşekkür ederim canım. Bu ay olmazsa denerim :)Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
- 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
- 10 çay kaşığı toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
Siteden alıntı canım
Hiç bilmiyorum canım. Bu ay olmazsa öbür aya içirmeye çalışayım.özü aynı şeyi yaparmı bilmiyorum ben aylar önce pekmezini yedirmiştim ama bişi olmadı meğer keçiboynuzu cokkaynatıldıgında etkisini kaybediyormus o yuzden o kadar etkili olmuyormus.
dün çok bel ağrım vardı biraz şüphelendim acaba hamile miyim diye.sonra test aldım bu sabah test yaptım ama negatif çıktı.şimdi de karın ağrılarım başladı demekki adet ağrısıymış..sağol canımo kişiden kişiye değişir canım herkeste hemen başlamaz ama tahminimce 4-5 haftada başlar.
hayırlısı Allahtan canım sıkma canınıdün çok bel ağrım vardı biraz şüphelendim acaba hamile miyim diye.sonra test aldım bu sabah test yaptım ama negatif çıktı.şimdi de karın ağrılarım başladı demekki adet ağrısıymış..sağol canım
hayırlısı canım sende çok kafana takma sakın. bak 1 sene olmadı benm ama buraya girmicem yazdım düşünmicem dedim bak gecen ay hiç girmedm. burda sürekli bişeyler okumak bile kötü etkiliyor insanı .Hiç bilmiyorum canım. Bu ay olmazsa öbür aya içirmeye çalışayım.
adet oldun mu merak ettimKızlar ben sankierken adet olucam gibi bu lekeler devam ediyor hayırlısı olsun inşallah
Hayır olmadim leke de dun azaldi bugun hic görmedim hayırlısi olsun bakalim.adet oldun mu merak ettim
Senin nasil gidiyor ateş takibi yapiormusun ya ağızdan yada vajinadan ölçülür dedi doktorum en doğru sonuçta vajina verir dedi.adet oldun mu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?