Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İnşallah canim ama koyu kahveye döndü hatta siyah gibi bile gözüküyor ama silince açık kahverengi pembe gibi ney bu galiba sogan içimi temizliyordur diyorum
Olabilir canım. Benimde bugün soğan suyunda 6. günüm. Azıcık kan ve sonrasında kahverengi akıntım oldu. Korktum birazcık.

Olabilir canım. Benimde bugün soğan suyunda 6. günüm. Azıcık kan ve sonrasında kahverengi akıntım oldu. Korktum birazcık.
Bende ayni endiselendim ama şifa eğer bişey varsa yolunda gitmeyen çıkıp kendiliğinden akması iyidir oyuzden bu ay olmassa obur aya çörek otu bal tarcin kürü yapicam inşallah oda faydalı ilk hamilelgimde onu yaptığım 2. Ayi hamile kalmıştım

O nasıl yapılıyo canım kaç gün kullanılıyo. Olmazsa bende yapayım.

O nasıl yapılıyo canım kaç gün kullanılıyo. Olmazsa bende yapayım.

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Siteden alıntı canım

Teşekkür ederim canım. Bu ay olmazsa denerim :)

özü aynı şeyi yaparmı bilmiyorum ben aylar önce pekmezini yedirmiştim ama bişi olmadı meğer keçiboynuzu cokkaynatıldıgında etkisini kaybediyormus o yuzden o kadar etkili olmuyormus.
Hiç bilmiyorum canım. Bu ay olmazsa öbür aya içirmeye çalışayım.

o kişiden kişiye değişir canım herkeste hemen başlamaz ama tahminimce 4-5 haftada başlar.
dün çok bel ağrım vardı biraz şüphelendim acaba hamile miyim diye.sonra test aldım bu sabah test yaptım ama negatif çıktı.şimdi de karın ağrılarım başladı demekki adet ağrısıymış..sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…