a bi test yapsan yapmışmıydın ateş takibi yapmıorum ya benim daha ikinci ayım olcak zaten biraz kendi haline bırakıcam eğer olmadsa yumurta takibi yapıcam bu ayda ikimci soğan kürümü yapıcam adete on gün kala onu bekliorum yani şuan adetimi düzene sokmaya calışıorum en azındanSenin nasil gidiyor ateş takibi yapiormusun ya ağızdan yada vajinadan ölçülür dedi doktorum en doğru sonuçta vajina verir dedi.
Sogan kuru iki aymi yapılıyordu? Be bir ay yapcaktim baska nezaman yapmaliyim? Test yapmadim cunki adetim gecikmedi daha çarşamba perşembe gelmesse ozaman yapicama
a bi test yapsan yapmışmıydın ateş takibi yapmıorum ya benim daha ikinci ayım olcak zaten biraz kendi haline bırakıcam eğer olmadsa yumurta takibi yapıcam bu ayda ikimci soğan kürümü yapıcam adete on gün kala onu bekliorum yani şuan adetimi düzene sokmaya calışıorum en azından
4 aya kadar yapılıyor ilk ay 15 gün ikinci ay on gün üçüncü ve dördüncü aylar da birer hafta yapılabilir ikinci ay adetine 10 gün kala başlayıp 10 gün yapabilirsin ama srnde pco yoktu galiba adetlerin düzenliydi ben birbuçuk ayda bir adet görüuorum ilk çocuguma hamile kaldığımda 3 ayda bir adet görüyordum çok ümitsizdim ama çok şükür soğan iyi geldiSogan kuru iki aymi yapılıyordu? Be bir ay yapcaktim baska nezaman yapmaliyim? Test yapmadim cunki adetim gecikmedi daha çarşamba perşembe gelmesse ozaman yapicam
4 aya kadar yapılıyor ilk ay 15 gün ikinci ay on gün üçüncü ve dördüncü aylar da birer hafta yapılabilir ikinci ay adetine 10 gün kala başlayıp 10 gün yapabilirsin ama srnde pco yoktu galiba adetlerin düzenliydi ben birbuçuk ayda bir adet görüuorum ilk çocuguma hamile kaldığımda 3 ayda bir adet görüyordum çok ümitsizdim ama çok şükür soğan iyi geldi
şöyle bişeyde var eşime de keçiboynuzu kürü yapmıştım bir sorunu varmı yokmu bilmeden içsin demiştim zararı olmaz şimdi ona bişey yapmıorum eğer olmassa ona da yapmaya başlıcam
Demekki hamile kalabiliyosun canım bu da iyi bişey. Yumurtlamadan sonra dikkat et. Ağır kaldırma.Sağol canım bilgin için bende bu ay soğan yaptım obur aya çörek otu bal tarcin kürü yapicaktim bakalim hangisi yapicm adetlerim 29 la en gec 34 arasi geliyor simdj test yapsam oyuzden çok erken salidan itibaren yaparim belki aslinda hic yapmakda istemiyorum geçen ay erkenden yaptim positiv çıktı adetimde gelmedi gecikti koyu positiv oldu doktora gittim 10 gun sonrasi hamile degilsin dedi kimyasaldi galiba sonra ogun adet oldum cok üzülmüştüm ve ocak ayında çörek otu bal tarcin yaparken hamile kaldim 3 bucuk aylikken oda kurtajla sonuclandi
Insallah hepimize şifa olur sonra da bebislerimiz gelir inşallah
Canim dualarım hep sizinle ilk istediğimizde 4 ay sonra hamile kaldim butun isteyenler olur olmadi bu ay olmadi diye sakın ümitsizlige kapilmayin hep dua ediyorum hepinize inşallah hayırlı sağlıklı evlatlariniz olurhepimizin deDemekki hamile kalabiliyosun canım bu da iyi bişey. Yumurtlamadan sonra dikkat et. Ağır kaldırma.
Canım ne yaptın son durum ne ?ben 22 yaşındayım
Ben 1 hafta içtim. Baya kahverengi akıntı geldi bende.
Yumurta azalması hangi testte çıktıKahverengi akinti sonra hatta siyah.. Yumurtaliklarimda bir aydir agri var.. Yumurta sayimin azalmasi iyi mi kotu mu bilmiyorum.. Bir ay daha yapip ne olcak bakalim yazarim
Yumurta azalması hangi testte çıktı
Selam canım soğan kürü bitti bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun geçen ay adetim 29. Olmuştu bakalım bu ay ne olacakCanım ne yaptın son durum ne ?
Selam canım benim hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız sendenSelam canım soğan kürü bitti bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun geçen ay adetim 29. Olmuştu bakalım bu ay ne olacak
Merhaba bende 15 gün içtim soğan kürü nu regli olmadim 3 gün olacak bu günle birlikte erken oluyodu geç olmuyodubaya korktum inş kötü bişey olmaz iyiki tecrübe lerinizi paylasiyosunuzevet ben bu sayfayi okumustum ama hamis klainca haber vermeyi unutmusum kizlar evet eger polikistik overiniz varsa deneyin derim ben. bir ay denedim olmadi ikinci denememde de sadece 5 gun icebildim sehir disina tatile gittigim icin tatilden dondukten yaklasik 5 hafta sonra ogrendim ki 4 haftalik hamileyim. deneyecek olanlara bol sans ve kesinlikle deneyim derim ben
Kahverengi akıntı geldi mievet ben bu sayfayi okumustum ama hamis klainca haber vermeyi unutmusum kizlar evet eger polikistik overiniz varsa deneyin derim ben. bir ay denedim olmadi ikinci denememde de sadece 5 gun icebildim sehir disina tatile gittigim icin tatilden dondukten yaklasik 5 hafta sonra ogrendim ki 4 haftalik hamileyim. deneyecek olanlara bol sans ve kesinlikle deneyim derim ben
canim benim adetlerim zaten cok duzensizdi ben sogan kurunu bitirdikten 45 gun sonra adet gordum. ama hic ustune dusmedim sadece surekli ovulasyon testi yaptim gununu yakalayinca degerlendirdik tutmadi ikinci ay ovulasyonu bile yapmadim yine sogan kurunun uzerinden 40 gun falan gecmisti test yaptim oylesine pozitifi gordum darisi sizlere insallahMerhaba bende 15 gün içtim soğan kürü nu regli olmadim 3 gün olacak bu günle birlikte erken oluyodu geç olmuyodubaya korktum inş kötü bişey olmaz iyiki tecrübe lerinizi paylasiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?