kahverengi lekelenmeler degil ama cok akintilarim oluyordu. adetim bittikten bir hafta sonra kahverengi lekelerim oldu doktora gittim kimyasal gebelik dediler cok yikildim ama o lekelerden sonra tekrar basladim sogan kurune 5 gun ictim biraktim ve hamile oldugumu ogrendim 40 gun sonradaKahverengi akıntı geldi mi
İnşallah darısı tüm ısdeyen bekleyenlerin başına evet endiselenmiycem diyorum ama olmuyor gidip gelip benim yaşadıklarımı yaşayan birileri varmi diye bakıyorum hiçbir belirti yok ne regli ne hamilelik ama devam edicem kürecanim benim adetlerim zaten cok duzensizdi ben sogan kurunu bitirdikten 45 gun sonra adet gordum. ama hic ustune dusmedim sadece surekli ovulasyon testi yaptim gununu yakalayinca degerlendirdik tutmadi ikinci ay ovulasyonu bile yapmadim yine sogan kurunun uzerinden 40 gun falan gecmisti test yaptim oylesine pozitifi gordum darisi sizlere insallah
oy kiyamam ben ya hepimiz bu durumlari yasadik merak etme canim. ikinciyi denemek icin adtini bekle bence ben oyle yaptim cunku. Allah korusun kist falan olabilir olanlar olmus diye okumustum ben cunku. eger insulin problemin varsa bi de arisutune basla derim ben canim ben sogan kuruyle birlikte onuda kullanmistimİnşallah darısı tüm ısdeyen bekleyenlerin başına evet endiselenmiycem diyorum ama olmuyor gidip gelip benim yaşadıklarımı yaşayan birileri varmi diye bakıyorum hiçbir belirti yok ne regli ne hamilelik ama devam edicem küre
Herhangi bir problem yok regli olursam onuda denerim inş bebek vardır yarın 4 günlük gecikme olacak test yapıcamoy kiyamam ben ya hepimiz bu durumlari yasadik merak etme canim. ikinciyi denemek icin adtini bekle bence ben oyle yaptim cunku. Allah korusun kist falan olabilir olanlar olmus diye okumustum ben cunku. eger insulin problemin varsa bi de arisutune basla derim ben canim ben sogan kuruyle birlikte onuda kullanmistim
normalde adetin duzenliyse tabiki hemencik bi testi haketmissin artik canim. guzel haberler verirsin insallah yarin. muhakkak haberdar et.Herhangi bir problem yok regli olursam onuda denerim inş bebek vardır yarın 4 günlük gecikme olacak test yapıcam
İnşallah canım hayırlısı olsunSelam canım benim hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız sendenhaberini merakla bekliyorum
canim ben de sogan kuruyle hamile kalanlardanim. adetlerim duzensizdi polikistik over vardi bende hemen asilamaya gectim nasil olsa kendi kendime hamile kalamam diye inan yumurtalarim cok zor olustu cok zor oldu asilama sureclerim ama hicbirir tutmadi. en son kendimi spora verdim sogan kuru ve arisutune basladim hamile kaldim ilaclarin doktorlarin basaramadigini kendi kendime basardim. bence once kendin dene sonra tedavilere basla ama yinede sen bilirsin senin tercihinMerhaba arkadaslar bende polikistik over hastasiyim once adetim duzene girsin diye 6 ay diane 35 kullandim bittikten sonraki ilk ayimdayim ve adet olmadim bugun kan testi yaptirdim yarin tekrar gidicem hamile deilsem ki deilim eminim yumurta takibine başlıcaz ve igne olcam sanirim kistim yok yumurtam Buyukmus sogan kurunu duydum uygulamak istiyorum ama once tedaviyi mi denemeliyim lutfen yardimci olurmusunuz bi cok kisinin tedaviye yanit vermediğini okudum okadar cok hasta olan cocuk isteyen varki Rabbim herkese hayirli evlat versin insAllah
canım arısütünü nereden aldın ben de bu ay başladım soğan kürüne 2 seneyi geçti bebeğim olmuyor biraz da kilom var aşılama düşünür oldum ben de soğan kürünü ne kadar kullandınız kaç ay arısütünü decanim ben de sogan kuruyle hamile kalanlardanim. adetlerim duzensizdi polikistik over vardi bende hemen asilamaya gectim nasil olsa kendi kendime hamile kalamam diye inan yumurtalarim cok zor olustu cok zor oldu asilama sureclerim ama hicbirir tutmadi. en son kendimi spora verdim sogan kuru ve arisutune basladim hamile kaldim ilaclarin doktorlarin basaramadigini kendi kendime basardim. bence once kendin dene sonra tedavilere basla ama yinede sen bilirsin senin tercihin
canim ben sogan kurunu iki defa yaptim birinde yaptim 45 gun sonra adet oldum adetim gelene kadar da yapmadim spgan kurunu. megerse kimyasala gebelik olmus o ay. adet bitince hemen yine basladim ama ancak 5 gun icebildim sehir disina gittigim icin yine uzerinden 45 gun gecmisti yaklasik bi test yaptim pozitifti inanamadim. ilk sogan kurune basladigim ay arisutune de basladim canim yani 4 ay kadar ictim arisutunu esime de icirdim. zaten kurdanla bir iki topak iciliyor sabah ac karnina. ben yurtdisindayim burda esimin bi arkadasi ciftliklerinden getirmisti bana ama turkiyede de kalitelileri varmis netten alan cok oluyor. eger polikistik over varsa asilamaya gitmeden once bunlari dene. ben asilamalarda hamile kalamadim sonra kalktim sogan kurune basladim sporlada 6 kilo verdim eger eylule kadar hamile olmasam tup bebege gececektim cok sukur mayista hamile oldugumu ogrendim canim. darisi tum isteyenelere insallahcanım arısütünü nereden aldın ben de bu ay başladım soğan kürüne 2 seneyi geçti bebeğim olmuyor biraz da kilom var aşılama düşünür oldum ben de soğan kürünü ne kadar kullandınız kaç ay arısütünü de
canim ben ocakta basladim sogan kurune mayista hamile kaldim ama uzun olmasinin sebebi ben 45 gunde bir adet oldum o yuzden ikinci tur sogan kurune gecene kadar 2 ay gecti yaklasik. arisutunude sogan kuruyle kullandim hatta arisutu biraz acibiseydi ben ondan sonrada kuru incir yiyordum kuru incirde faydaliymis yumurtalara. bende tip daha cabuk cozum diye o islere girdim ama bosuna 1 yilim gitti canim.4 ay icinde kendim dogal yollarla hamile kaldim. bence akisina birak. acele etme zamani gelince zaten bulacak bebisin seni hem asilamalarda aldigin ilaclarda cok iyi degil davul gibi sisiriyor insani olduki tutmazsa birde o kilolar basina sorun oluyor hamile kalmak icin ayni bende oldugu gibi ama yine sen bilirsin doktoruna danis cok agir bir durumun yoksa dogal yollari dene bence eger durumda kritiklik varsa tabiki tip en iyisiOncelikle cok tesekkur ederim cevap verdigin icin aslinda cok yeniyim bu konularda 1 yillik evliyim ama cok sabirsizim sanki daha fazla bekleyemicekmisim gibi hemen olsun istiyorum tedaviler bazen cok uzun surebiliyomus ve ilk asilamanin negatif sonuc vermesi cok yuksekmis beklemek istemiyorum en etkili neyse once onu yapmak istiyorum
peki sogan kurunu kullandiktan kac ay sonra hamile kaldin ari sutuyle beraber mi kullaniyosun
Merabalanormalde adetin duzenliyse tabiki hemencik bi testi haketmissin artik canim. guzel haberler verirsin insallah yarin. muhakkak haberdar et.
Daha test yapamadım aksama kadar ara ara sancı oldu olacakmış gibi ama olmadı yarına kaldı test işi biraz da tek çizgi görmek isdemiyo rum sanirim☺o yuzdende bekledimnormalde adetin duzenliyse tabiki hemencik bi testi haketmissin artik canim. guzel haberler verirsin insallah yarin. muhakkak haberdar et.
ay bilirim o psikolojiyi canim ya icinden yapmak gelir ama hep ya tek cizgi gorursem korkusu engeller insani. ben testi yapip baska odaya gitmistim atmaya geldigimde ikinci cizgiyi gorup cok sasirmistim o kadar umitsizdim insallah Rabbim hakkindan hayirlisiyla bu ay hamislik nasip eder canimMerabala
Daha test yapamadım aksama kadar ara ara sancı oldu olacakmış gibi ama olmadı yarına kaldı test işi biraz da tek çizgi görmek isdemiyo rum sanirim☺o yuzdende bekledim
İnşallah hayırlısı ile benimle birlikte tüm bekleyenler kavussun bebeklerine bu arada allah sizin Bebeğinize de allah sağlıklı ömürler versin inşay bilirim o psikolojiyi canim ya icinden yapmak gelir ama hep ya tek cizgi gorursem korkusu engeller insani. ben testi yapip baska odaya gitmistim atmaya geldigimde ikinci cizgiyi gorup cok sasirmistim o kadar umitsizdim insallah Rabbim hakkindan hayirlisiyla bu ay hamislik nasip eder canim
Aminn insAllah rabbim isteyen herkese ve bizlerede en yakin zamanda hayirli saglikli evlatlar verir insAllahhİnşallah hayırlısı ile benimle birlikte tüm bekleyenler kavussun bebeklerine bu arada allah sizin Bebeğinize de allah sağlıklı ömürler versin inş
amin amin inş. Rabbim dualarimizi kabul etsinAminn insAllah rabbim isteyen herkese ve bizlerede en yakin zamanda hayirli saglikli evlatlar verir insAllahh
Evet sonuç tek çizgi nasip kısmet önümüzdeki aya artık tüm umutlar demekki soğan kürü regli geciktiriyoay bilirim o psikolojiyi canim ya icinden yapmak gelir ama hep ya tek cizgi gorursem korkusu engeller insani. ben testi yapip baska odaya gitmistim atmaya geldigimde ikinci cizgiyi gorup cok sasirmistim o kadar umitsizdim insallah Rabbim hakkindan hayirlisiyla bu ay hamislik nasip eder canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?