Aminn insAllah rabbim isteyen herkese ve bizlerede en yakin zamanda hayirli saglikli evlatlar verir insAllahh
canım naptın güzel haberlerini bekliyoruz inşaallahHayır olmadim leke de dun azaldi bugun hic görmedim hayırlısi olsun bakalim.
Dun test yaptim pozitif çıktı hep 2 3 damla lekelenme oluyor acik kahve rengi sarili bigunde acik pembe oldu. Ama gecen ayda positif görmüştüm kimyasaldi ama bebegim bu sefer bana tutunsun benimle olsun dua edin sağlıkli hayirli inşallahcanım naptın güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah
inşaallah canım Allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşaallah ee doktora gittin mi senin bayadır lekelenmen oluyor değil mi hergün mü oluyorDun test yaptim pozitif çıktı hep 2 3 damla lekelenme oluyor acik kahve rengi sarili bigunde acik pembe oldu. Ama gecen ayda positif görmüştüm kimyasaldi ama bebegim bu sefer bana tutunsun benimle olsun dua edin sağlıkli hayirli inşallah
hayırlı olsun canım çok sevindim 13 eylüle de bayaa var kan niye almıyorlar ki kan değerine göre belli olurduGaliba o ilk lekelenme sogandan di o kesildi iki gun sonra cok az tuvaletegidince silincegeliyor yok gitmedim doktora gitsem kan almiyorlar ultrasinda erken oldugu icin gozukmez randevum vardı 13 eylül de ozaman gidicem
Kana gerek yokmus hep öyle diyorlar benden hic kan alinmadi simdiye kadar yurt dışındaydım sadece acil olunca hastanede alıyorlar galibahayırlı olsun canım çok sevindim 13 eylüle de bayaa var kan niye almıyorlar ki kan değerine göre belli olurdu
İnşallah benimle olur sağlıklı olur dua edin bende hep sizler icin dua ediyorum inşallah olucaksiniz hepinizdehayırlı olsun canım çok sevindim 13 eylüle de bayaa var kan niye almıyorlar ki kan değerine göre belli olurdu
InsAllah canim bebegin seninledir insAllah hic kotu düşünme bende herkes icin cok dua ediyorum müslümanın müslümana ettigi dua kabul olurmuş Rabbim gönlümüze gore versin bence stres cok onemli strese girmemek lazim bekleyince olmuyo buna cok inaniyorum bi sekilde baska seylerle oyalanmak lazimİnşallah benimle olur sağlıklı olur dua edin bende hep sizler icin dua ediyorum inşallah olucaksiniz hepinizde
Canim bence git gel oyle basla yada aksatmam tatildede yaparim diyosan yap duzenli kullanmak cok onemli bence yinede sen bilirsinSelam kızla ben bu soğan kürüne takıldım kaldım geçen ay bende incir kürü uyguladım ilk gün bir agrı hissettim sonra geçti taa ki geçen hafta belirtiler hissettim direkten gidip test yaptırana kadar ve ne yazık ki negatif üzüldüm ağladım ama olmayınca olmuyor ben tabi ki geçen ay kafamda soru işareti kalmasın direkten gidip hormon testi yaptım şükür hiç birşey çıkmadı daha sonra gün aşırı ilişki dedi doktor denedik olmadı . Demem o ki ben bu ay soğan kürü yapayım diyorum ama pazar günü tatile çıkıyoruz eşimle bir hafta şimdi bildiğim kadarıyla 15 gün yapmam gerek değil mi başlarsam da yapmam lazım ne yapayım bilemedim kızlar ya ?
Canim bence git gel oyle basla yada aksatmam tatildede yaparim diyosan yap duzenli kullanmak cok onemli bence yinede sen bilirsin
Canim adet bittikten 2 yada 7 gun sonra baslamak gerekiyomus eger tatilin adet bitimine denk geliyosa basla bir ay daha bekleme kesinlikle baska zaman baslamayin diyolar adetten sonra baslamak gerekiyomusCanım 1 eylülde geri dönücez işte o zaman geç olur mu işte onu bilemedim eğer olmazsa geldikten sonra olsa olur mu yoksa başlayayım mı
Canim adet bittikten 2 yada 7 gun sonra baslamak gerekiyomus eger tatilin adet bitimine denk geliyosa basla bir ay daha bekleme kesinlikle baska zaman baslamayin diyolar adetten sonra baslamak gerekiyomus
Allah razı olsun canım inşallah dualarimiz kabul olsun inşallah doktor nedir ki onlarinda elinde olan bisey degil. Allah ol derse olur ve kalır inşallah benimle hep dua ile inşallahInsAllah canim bebegin seninledir insAllah hic kotu düşünme bende herkes icin cok dua ediyorum müslümanın müslümana ettigi dua kabul olurmuş Rabbim gönlümüze gore versin bence stres cok onemli strese girmemek lazim bekleyince olmuyo buna cok inaniyorum bi sekilde baska seylerle oyalanmak lazim
Ben olsam baslarim 31 i 7. Gune denk geliyo sanirim eger orda yapabilme imkanin varsa yap bence sonra bidaki adetini beklemek zorunda kalirsinCanım benim adet dün bitti zaten o yüzden kararsız kaldım diye işte şimdi tatil çıkınca başlarsam yapmam gerek ya aslında ordada eger bşalarsam devam etmem gerek ..
Amin insAllah canim aynen doktorlar da yapilmasi gerekeni yapiyo ama Rabbim vermeyince olmuyo yapacak bisey yok Rabbim herseyin en hayirlisini versinAllah razı olsun canım inşallah dualarimiz kabul olsun inşallah doktor nedir ki onlarinda elinde olan bisey degil. Allah ol derse olur ve kalır inşallah benimle hep dua ile inşallah
Ben olsam baslarim 31 i 7. Gune denk geliyo sanirim eger orda yapabilme imkanin varsa yap bence sonra bidaki adetini beklemek zorunda kalirsin
Ibrahim saracoglu adet bittikten 2. Gunu baslayin diyo videosunu izlemistim ama 7. Gunde olabilir 7 yi gecmemeli. Canim benim yardimci olabilsiysem ne mutlu bana insAllah bi faydasini görürsün guzel haberlerini aliriz insAllah mutlaka yaz buraya7 gününden sonra mı yapılıyormuş ertesi günü diyor da aslında denerim ama tatil dede bilmiyorum yani ben incir kürü denedim aslında çok içemedim ama olmadı belki soğan iyi gelir diye düşünüyorum inşallah bu arada canım çok sağol yardımcı olduğun için teşekkür ederimmm
Ibrahim saracoglu adet bittikten 2. Gunu baslayin diyo videosunu izlemistim ama 7. Gunde olabilir 7 yi gecmemeli. Canim benim yardimci olabilsiysem ne mutlu bana insAllah bi faydasini görürsün guzel haberlerini aliriz insAllah mutlaka yaz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?