InsAllah olur canim Rabbim isteyen herkese verir insAllahİnşallah canım olursa tabi kii her zaman teşekkürler olsun bilgi bilgidir ne bilgi ögrenirsek o zamn daha iyi benim için ..
canim dogru olabilir bende gec olmustum gerci adetlerim zaten duzensizdi cok uzerine dusmedim ama sen vazgecme hemen devam et dogal denemelere uzulmek de yok tamam mi :*Evet sonuç tek çizgi nasip kısmet önümüzdeki aya artık tüm umutlar demekki soğan kürü regli geciktiriyo
amin canim Allah razi olsun isteyen bekleyen herkese Rabbim bir an once nasip etsin insallahİnşallah hayırlısı ile benimle birlikte tüm bekleyenler kavussun bebeklerine bu arada allah sizin Bebeğinize de allah sağlıklı ömürler versin inş
canim bir arkadas oyle yapmisti bir zarari olmadi. adetin 3uncu gunu basliyorlar tedaviye genelde hormonlarina bakiyorlar sonra doktpr sizi cagiriyor eger adetiniz duzenliyse ona gore hesapliyor cagiracagi gunu yoksa da 3 4 gunde bir gidip kntrol oluyorsunuz eger kendiniz yumurtluyorsaniz bu sekilde yok ilac gerekirse ilac bitimine sizi kontrole cagiriyor. sogan kurunu ibrahim saracoglunun tarif ettigi gibi kullandim sogan kurune basladiktan sanirim 1 hafta sonra arisutum geldi ve araliksiz 4 ay hamile kalana kadar ictim arisutunu. her sabah arisutunden hemen sonrada bir kuru incir yedim 4 ay boyunca. aslinda benim yapmadigim sey kalmadi sogan kuruyle birlikte avakadoyu da cok tukettim aksam yemeklerinde 2 gunde bir birtane yedim o da yumurtalari destekleyen bir meyve. ve bunlarin hepsi dogal seyler insana zarari olmayan seyler canim. denemekten bisey kaybetmezsin bence. Rabbim yardin olsun senin ve isteyen ugrasan herkesinHem sogan kurunu kullansam hemde tedaviye gitsem ikisi ayni anda oldugu icin bi zarari olur mu bide yumurta takibi icin adetten sonra mi gitmek gerek son bisey daha sorucam sana sogan kurunu ari sutunu ve inciri ne sıklıkta nasil kullandin hepsini ayni anda mi kullandin kusura bakma basini cok sisirdim ama :)
canim o zaman sen sogan kurunu degil incir kurunu yapmalisin sanirim. cunku sogan kuru kistleri temizlemek icin incir kuru de yumurtanin catlamasini saglamak icin. yine guzelce arastir tabi senAminn insAllah canim benim tesekkur ederim yardimlarin icin dun adet oldum doktorumu aradim pazartesi gel dedi yumurta takibi ve igne icin en azindan 1 kere denemek istiyorum adet bittikten sonrada sogan kurune baslamayi dusunuyorum bakalim kismet Allahtan hayirlisi kuru incirde tuketmeyi dusunuyorum..ben de kist yok sadece yumurtan buyuk ama catlamiyo dedi umarim ise yarar
Oylemi bilmiyodum sadece ikisininde yumurta catlatmasina iyi geliyo diye biliyodumcanim o zaman sen sogan kurunu degil incir kurunu yapmalisin sanirim. cunku sogan kuru kistleri temizlemek icin incir kuru de yumurtanin catlamasini saglamak icin. yine guzelce arastir tabi sen
yok canim sogan kuru polikistik over i yani yumurta etrafinda kistleri olanlara kist temizlemeye iyi geliyor bende de polikistik over var diye kullandim. ama su var saracoglu diyorki en saglikli kadin bile en az senede bir defa yapsin yumurtaliklari temizlemek icin. istersen yine yapabilirsin zarari yok yaniOylemi bilmiyodum sadece ikisininde yumurta catlatmasina iyi geliyo diye biliyodum
Bendede polikisrik over varmis doktor oyle deyince ben direk kist varmi diye sordum yok dedi oyle zarari olcak bisey yok yumurtan buyuk dedi soyke biseyde var eger igne olcaksam yumurtanin belirli buyuklukte olmasi gerekiyo gecince igne yapilamiyo diye biliyorum ben aklimda suan o var eger buyukse nasil olcak diye daha hastaligimin bitmesine var arastiriyorum bakalim nolcak bide incir kurune de adet bitincemi baslamak gerekiyo acabayok canim sogan kuru polikistik over i yani yumurta etrafinda kistleri olanlara kist temizlemeye iyi geliyor bende de polikistik over var diye kullandim. ama su var saracoglu diyorki en saglikli kadin bile en az senede bir defa yapsin yumurtaliklari temizlemek icin. istersen yine yapabilirsin zarari yok yani
Yok uzulmuycem hersey de bir hayır vardır deyip beklicem regli olmayı devam edicem küre yardimci olduğun için de çok teşekkür ederim allah gönlüne göre versin Sağolcanim dogru olabilir bende gec olmustum gerci adetlerim zaten duzensizdi cok uzerine dusmedim ama sen vazgecme hemen devam et dogal denemelere uzulmek de yok tamam mi :*
rica ederim canim Rabbim cok bekletmesin insallahYok uzulmuycem hersey de bir hayır vardır deyip beklicem regli olmayı devam edicem küre yardimci olduğun için de çok teşekkür ederim allah gönlüne göre versin Sağol
canim onlar takiple tam istenilen buyukluge geldigi gun igneyi vuracaklar. bu ayki adetinle gitti zaten o buyuk olan yumurtan bu ay doktorun yeni olusacak yumurtani surekli takip edip 18mm oldugunda igneyi vuracak. polikistik over varsa sogan kurunude yap tedavi olurken canim bi sorun olmaz bence ama doktoruna da sor istersen biz onlar kadar bilgili olamayizBendede polikisrik over varmis doktor oyle deyince ben direk kist varmi diye sordum yok dedi oyle zarari olcak bisey yok yumurtan buyuk dedi soyke biseyde var eger igne olcaksam yumurtanin belirli buyuklukte olmasi gerekiyo gecince igne yapilamiyo diye biliyorum ben aklimda suan o var eger buyukse nasil olcak diye daha hastaligimin bitmesine var arastiriyorum bakalim nolcak bide incir kurune de adet bitincemi baslamak gerekiyo acaba
amin cok sagol canim sana da bir an once bebisini nasip etsin Rabbim.Bakalim pazartesi gidicem sorarim doktora ne dicek tekrar cok tesekkur ederim yardimlarin icin Rabbim bebeginle sana saglik versin insAllah
Aminn olmayan herkese de nasib etsin Rabbim insAllahamin cok sagol canim sana da bir an once bebisini nasip etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?