Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canim bir arkadas oyle yapmisti bir zarari olmadi. adetin 3uncu gunu basliyorlar tedaviye genelde hormonlarina bakiyorlar sonra doktpr sizi cagiriyor eger adetiniz duzenliyse ona gore hesapliyor cagiracagi gunu yoksa da 3 4 gunde bir gidip kntrol oluyorsunuz eger kendiniz yumurtluyorsaniz bu sekilde yok ilac gerekirse ilac bitimine sizi kontrole cagiriyor. sogan kurunu ibrahim saracoglunun tarif ettigi gibi kullandim sogan kurune basladiktan sanirim 1 hafta sonra arisutum geldi ve araliksiz 4 ay hamile kalana kadar ictim arisutunu. her sabah arisutunden hemen sonrada bir kuru incir yedim 4 ay boyunca. aslinda benim yapmadigim sey kalmadi sogan kuruyle birlikte avakadoyu da cok tukettim aksam yemeklerinde 2 gunde bir birtane yedim o da yumurtalari destekleyen bir meyve. ve bunlarin hepsi dogal seyler insana zarari olmayan seyler canim. denemekten bisey kaybetmezsin bence. Rabbim yardin olsun senin ve isteyen ugrasan herkesin

Aminn insAllah canim benim tesekkur ederim yardimlarin icin dun adet oldum doktorumu aradim pazartesi gel dedi yumurta takibi ve igne icin en azindan 1 kere denemek istiyorum adet bittikten sonrada sogan kurune baslamayi dusunuyorum bakalim kismet Allahtan hayirlisi kuru incirde tuketmeyi dusunuyorum..ben de kist yok sadece yumurtan buyuk ama catlamiyo dedi umarim ise yarar

canim o zaman sen sogan kurunu degil incir kurunu yapmalisin sanirim. cunku sogan kuru kistleri temizlemek icin incir kuru de yumurtanin catlamasini saglamak icin. yine guzelce arastir tabi sen

canim o zaman sen sogan kurunu degil incir kurunu yapmalisin sanirim. cunku sogan kuru kistleri temizlemek icin incir kuru de yumurtanin catlamasini saglamak icin. yine guzelce arastir tabi sen
Oylemi bilmiyodum sadece ikisininde yumurta catlatmasina iyi geliyo diye biliyodum

Oylemi bilmiyodum sadece ikisininde yumurta catlatmasina iyi geliyo diye biliyodum
yok canim sogan kuru polikistik over i yani yumurta etrafinda kistleri olanlara kist temizlemeye iyi geliyor bende de polikistik over var diye kullandim. ama su var saracoglu diyorki en saglikli kadin bile en az senede bir defa yapsin yumurtaliklari temizlemek icin. istersen yine yapabilirsin zarari yok yani

Bendede polikisrik over varmis doktor oyle deyince ben direk kist varmi diye sordum yok dedi oyle zarari olcak bisey yok yumurtan buyuk dedi soyke biseyde var eger igne olcaksam yumurtanin belirli buyuklukte olmasi gerekiyo gecince igne yapilamiyo diye biliyorum ben aklimda suan o var eger buyukse nasil olcak diye daha hastaligimin bitmesine var arastiriyorum bakalim nolcak bide incir kurune de adet bitincemi baslamak gerekiyo acaba

Oyle yapiyim ben ozaman canim cok tesekkur ederim yardimlarin icin konusmak paylasmak iyi geliyo beklemek cok zor Rabbim yardimcimiz olsun

canim dogru olabilir bende gec olmustum gerci adetlerim zaten duzensizdi cok uzerine dusmedim ama sen vazgecme hemen devam et dogal denemelere uzulmek de yok tamam mi :*
Yok uzulmuycem hersey de bir hayır vardır deyip beklicem regli olmayı devam edicem küre yardimci olduğun için de çok teşekkür ederim allah gönlüne göre versin Sağol

canim onlar takiple tam istenilen buyukluge geldigi gun igneyi vuracaklar. bu ayki adetinle gitti zaten o buyuk olan yumurtan bu ay doktorun yeni olusacak yumurtani surekli takip edip 18mm oldugunda igneyi vuracak. polikistik over varsa sogan kurunude yap tedavi olurken canim bi sorun olmaz bence ama doktoruna da sor istersen biz onlar kadar bilgili olamayiz

Bakalim pazartesi gidicem sorarim doktora ne dicek tekrar cok tesekkur ederim yardimlarin icin Rabbim bebeginle sana saglik versin insAllah

Arkadaar merhaba bende polikistik over ve kist vardi. Hamile kalamiyorum bu sogan kurunu cok arastirdim yapip hamile kalan varsa tam seklini anlatabilir misiniz acaba herkes farkli soyluyor suan adetimin 2.gunu acaba ne zaman baslamam lazim

Canim bende daha hic kullanmadim ama cok araştırdım hastaligin bittikten 7. Gun baslaniliyo 15 gun sabah aksam yemeklerden 10 dk once veya yemeklerden 1 saat sonra icilmesi gerekiyo

Kızlar ben dün başladım evet çok kararsız kaldım ama sifa niyetine içiyorum . Ama içtiğim andan ititibaren sanki bi akıntı bi akıntı anlatamam o kadar çabuk etkili mi bilemedim ama öyleyse valla şok oldum aç karnına sabah akşam uguladım bugünde devam yarın akşam tatile çıkcaz ypıcam tatilde de kızlar sizce iyi mi beyaz sıvı akıntı olması

evet canım akıntı ile iç temizleniyor dite düşünüyorum devam et.. benim soruma cevap veren olmamış hiç bende ikinci ay soğan kürü yapıcam adetime 10 gün kala yani ptesi günü başlıcam inş ama yumurtlama dönemi bitmiş olucak adet olasıya kadar içicem her gün bu gebelik oluşmuşsa tehlikrli olmıcakmı peki kür çünkü hamile olup olmadığım daha belli olmıcak yardımcı olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…