canım yumurtlama testleri var ne zmn doğurganlık olduğunu gösteriyor dijital olanları var sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama eczanelerdede var onu alıp deneyebilisin içinde kullanma kılavuzu da var ne zaman ve nasıl yapılır diyeKizlar bise sorcm nolur bilen varsa bise desin cok kafama takilio hani yumurta catlamasi yasamayanlar oluo ya okudugum kadariylada aranizda var acaba nasil anlasilio bnm adetlerim duzenli gununu sasmaz ama yumurtlama gunleri akintim az oyle beyaz uzayan bise gelmio acaba benimde mi yunurtam catlamio bunun icin sogan kuru icsem faydasini gorurmuyum
Cnm onu yumurtlama gunune yakinmi yapiosn kesin gosteriomu yunurtlandigini ben suan adetliyim yani bu hafta alip yumurtlama gunune yakin mi yapiliocanım yumurtlama testleri var ne zmn doğurganlık olduğunu gösteriyor dijital olanları var sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama eczanelerdede var onu alıp deneyebilisin içinde kullanma kılavuzu da var ne zaman ve nasıl yapılır diye
kılavuzu yazıyo adetin bittikten sonra yapılıyor silklusa göre deyişiyor mesela adetin birinci gününden sayıp 14. gün adetin le birlikte olan günlerle sayiyorsun ama dedigim gibi herkesinkinde deyisiyoCnm onu yumurtlama gunune yakinmi yapiosn kesin gosteriomu yunurtlandigini ben suan adetliyim yani bu hafta alip yumurtlama gunune yakin mi yapilio
Adetin bittikten iki gün sonra başla. Şimdilik bekleevet canım akıntı ile iç temizleniyor dite düşünüyorum devam et.. benim soruma cevap veren olmamış hiçbende ikinci ay soğan kürü yapıcam adetime 10 gün kala yani ptesi günü başlıcam inş ama yumurtlama dönemi bitmiş olucak adet olasıya kadar içicem her gün bu gebelik oluşmuşsa tehlikrli olmıcakmı peki kür çünkü hamile olup olmadığım daha belli olmıcak yardımcı olun lütfen
Ozmn gec kalmamism bu cok iyi oldu cnm cok saol sogan kuru deniyim mi peki yoksa once yumurtladigimimi ogreniyim sonrami basliyim ne onerirsnzAdetin bittikten iki gün sonra başla. Şimdilik bekle
Önce soğan kürü başla. Sonra yumurtlama kontrol yapOzmn gec kalmamism bu cok iyi oldu cnm cok saol sogan kuru deniyim mi peki yoksa once yumurtladigimimi ogreniyim sonrami basliyim ne onerirsnz
Cok saol cnm yarin sogan kurune basliycm ztn adetimin 4. Gunu ama her sabah bir bardak icecm yumurtlama. Tarihi hesabini yapip ona gore de ovu testi yapip kesin bi sonuç alirm insÖnce soğan kürü başla. Sonra yumurtlama kontrol yap
ben adetim bittikten 7. günü baslamıştım WeravurusCok saol cnm yarin sogan kurune basliycm ztn adetimin 4. Gunu ama her sabah bir bardak icecm yumurtlama. Tarihi hesabini yapip ona gore de ovu testi yapip kesin bi sonuç alirm ins
Cnm icinde kac tane oluo erken baslarsam yumurtlama gunune biter daha once hic kullanmadm fiyati nekadar acaba uygunsa bu hafta bile baslarim benm yumurtlama gunu akintim cok az oluo eger yumurtlama olmuosa silik te cikabilir mi yoksa illa net kirmizini çıkması laznben adetim bittikten 7. günü baslamıştım Weravurus
Cnm ben yurt dışında yaşıyorum internetten almıştım 20 euro ya içinde 10 tane var benim aldığım dijital ya gülen Smile çıkıyo yada boş yuvarlak eğer doğurganlık olursa gülümsemeli Smile çıkıyoCnm icinde kac tane oluo erken baslarsam yumurtlama gunune biter daha once hic kullanmadm fiyati nekadar acaba uygunsa bu hafta bile baslarim benm yumurtlama gunu akintim cok az oluo eger yumurtlama olmuosa silik te cikabilir mi yoksa illa net kirmizini çıkması lazn
Cok saol cnm arastiririmCnm ben yurt dışında yaşıyorum internetten almıştım 20 euro ya içinde 10 tane var benim aldığım dijital ya gülen Smile çıkıyo yada boş yuvarlak eğer doğurganlık olursa gülümsemeli Smile çıkıyo
Ee testinde pozitifse hamilesin cnm sogan kuru ise yaradi ozmn sendedeKizlar gebelk testim pozitif cikti silik de deil ptesi kan verecm. Bu ay sogan kurunu uyguladm adetmn bitmnden 7 gun sonra. Benim mide hastalgm oldugu icin 11 gun uyguladm. Gecen aydan kalma idrar kokum vardo enfeksiyon kapmistm herlde onu temzledi gebelige etkisi oldu mu bilmiyrm ama icimi temzledi o da yumurtalarmn kalitesini arttrmis olabilir.
Kan testi de yapaym da sonra emin olacm. Ama test 4 gun kalaya gore baya kirmizi silik deil yani. Yardmci olmak anlamnda paylasmak istedm. Soganin ne kadr etkisi var bilmiyrm ama kullandgm ay oldu. Tadi da fena deil icilebilio gayet:)Ee testinde pozitifse hamilesin cnm sogan kuru ise yaradi ozmn sendede
Yok cnm ya bana. Okadar kotu geldiki bir yudumu zor ictim valla ama bu ay deniycm sen ne zmn basladin icmeyiKan testi de yapaym da sonra emin olacm. Ama test 4 gun kalaya gore baya kirmizi silik deil yani. Yardmci olmak anlamnda paylasmak istedm. Soganin ne kadr etkisi var bilmiyrm ama kullandgm ay oldu. Tadi da fena deil icilebilio gayet:)
Adetim bitti 7 gun sonra basladm 11 gun ictim sonn 4 gunu biraktm mideme kramplar girmye baalamisti benim reflum qar ondan yoksa iciliodu. Zaten tek yudumda kafaya cekiodm dursam icemezdm ama beklem3den icmeye calisirsan alisirsnYok cnm ya bana. Okadar kotu geldiki bir yudumu zor ictim valla ama bu ay deniycm sen ne zmn basladin icmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?