Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar bise sorcm nolur bilen varsa bise desin cok kafama takilio hani yumurta catlamasi yasamayanlar oluo ya okudugum kadariylada aranizda var acaba nasil anlasilio bnm adetlerim duzenli gununu sasmaz ama yumurtlama gunleri akintim az oyle beyaz uzayan bise gelmio acaba benimde mi yunurtam catlamio bunun icin sogan kuru icsem faydasini gorurmuyum

canım yumurtlama testleri var ne zmn doğurganlık olduğunu gösteriyor dijital olanları var sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama eczanelerdede var onu alıp deneyebilisin içinde kullanma kılavuzu da var ne zaman ve nasıl yapılır diye

Cnm onu yumurtlama gunune yakinmi yapiosn kesin gosteriomu yunurtlandigini ben suan adetliyim yani bu hafta alip yumurtlama gunune yakin mi yapilio

Cnm onu yumurtlama gunune yakinmi yapiosn kesin gosteriomu yunurtlandigini ben suan adetliyim yani bu hafta alip yumurtlama gunune yakin mi yapilio
kılavuzu yazıyo adetin bittikten sonra yapılıyor silklusa göre deyişiyor mesela adetin birinci gününden sayıp 14. gün adetin le birlikte olan günlerle sayiyorsun ama dedigim gibi herkesinkinde deyisiyo

Adetin bittikten iki gün sonra başla. Şimdilik bekle

ben adetim bittikten 7. günü baslamıştım Weravurus
Cnm icinde kac tane oluo erken baslarsam yumurtlama gunune biter daha once hic kullanmadm fiyati nekadar acaba uygunsa bu hafta bile baslarim benm yumurtlama gunu akintim cok az oluo eger yumurtlama olmuosa silik te cikabilir mi yoksa illa net kirmizini çıkması lazn

Cnm ben yurt dışında yaşıyorum internetten almıştım 20 euro ya içinde 10 tane var benim aldığım dijital ya gülen Smile çıkıyo yada boş yuvarlak eğer doğurganlık olursa gülümsemeli Smile çıkıyo

Kizlar gebelk testim pozitif cikti silik de deil ptesi kan verecm. Bu ay sogan kurunu uyguladm adetmn bitmnden 7 gun sonra. Benim mide hastalgm oldugu icin 11 gun uyguladm. Gecen aydan kalma idrar kokum vardo enfeksiyon kapmistm herlde onu temzledi gebelige etkisi oldu mu bilmiyrm ama icimi temzledi o da yumurtalarmn kalitesini arttrmis olabilir.

Ee testinde pozitifse hamilesin cnm sogan kuru ise yaradi ozmn sendede

Ee testinde pozitifse hamilesin cnm sogan kuru ise yaradi ozmn sendede
Kan testi de yapaym da sonra emin olacm. Ama test 4 gun kalaya gore baya kirmizi silik deil yani. Yardmci olmak anlamnda paylasmak istedm. Soganin ne kadr etkisi var bilmiyrm ama kullandgm ay oldu. Tadi da fena deil icilebilio gayet:)

Kan testi de yapaym da sonra emin olacm. Ama test 4 gun kalaya gore baya kirmizi silik deil yani. Yardmci olmak anlamnda paylasmak istedm. Soganin ne kadr etkisi var bilmiyrm ama kullandgm ay oldu. Tadi da fena deil icilebilio gayet:)
Yok cnm ya bana. Okadar kotu geldiki bir yudumu zor ictim valla ama bu ay deniycm sen ne zmn basladin icmeyi

Yok cnm ya bana. Okadar kotu geldiki bir yudumu zor ictim valla ama bu ay deniycm sen ne zmn basladin icmeyi
Adetim bitti 7 gun sonra basladm 11 gun ictim sonn 4 gunu biraktm mideme kramplar girmye baalamisti benim reflum qar ondan yoksa iciliodu. Zaten tek yudumda kafaya cekiodm dursam icemezdm ama beklem3den icmeye calisirsan alisirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…