Adetim bitti 7 gun sonra basladm 11 gun ictim sonn 4 gunu biraktm mideme kramplar girmye baalamisti benim reflum var ondan yoksa iciliodu. Zaten tek yudumda kafaya cekiodm dursam icemezdm ama beklem3den icmeye calisirsan alisirsnYok cnm ya bana. Okadar kotu geldiki bir yudumu zor ictim valla ama bu ay deniycm sen ne zmn basladin icmeyi
Adetim bitti 7 gun sonra basladm 11 gun ictim sonn 4 gunu biraktm mideme kramplar girmye baalamisti benim reflum var ondan yoksa iciliodu. Zaten tek yudumda kafaya cekiodm dursam icemezdm ama beklem3den icmeye calisirsan alisirsnYok cnm ya bana. Okadar kotu geldiki bir yudumu zor ictim valla ama bu ay deniycm sen ne zmn basladin icmeyi
Cnm bide son bisey sorcm herhangi biseyin varmiydi yani pclu Nebiliyim iltihabin flnAdetim bitti 7 gun sonra basladm 11 gun ictim sonn 4 gunu biraktm mideme kramplar girmye baalamisti benim reflum var ondan yoksa iciliodu. Zaten tek yudumda kafaya cekiodm dursam icemezdm ama beklem3den icmeye calisirsan alisirsn
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin senin bi rahatsızlığın varmiydıKizlar gebelk testim pozitif cikti silik de deil ptesi kan verecm. Bu ay sogan kurunu uyguladm adetmn bitmnden 7 gun sonra. Benim mide hastalgm oldugu icin 11 gun uyguladm. Gecen aydan kalma idrar kokum vardo enfeksiyon kapmistm herlde onu temzledi gebelige etkisi oldu mu bilmiyrm ama icimi temzledi o da yumurtalarmn kalitesini arttrmis olabilir.
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi nasip etsinKızlar bende 4 ay önce çikolata kistine sahip olduğumu öğrendim. Hamile kalmak istiyodum. 2 ay visanne kullandım. Hiçbir işe yaramadı. 1 ay soğan kürü denemek istedim. 3. Ay hiçbişey yapmadım. 4. Ay soğan kürü yaptım veeeee dün öğrendimkihamileyimmm. Allahıma çok şükür. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Soğan kürü bi mucize. Lütfen yapın deneyin kızlar.
Tebrk ederm cnm :) idrar testi mi kan testiyle mi ogrendnKızlar bende 4 ay önce çikolata kistine sahip olduğumu öğrendim. Hamile kalmak istiyodum. 2 ay visanne kullandım. Hiçbir işe yaramadı. 1 ay soğan kürü denemek istedim. 3. Ay hiçbişey yapmadım. 4. Ay soğan kürü yaptım veeeee dün öğrendimkihamileyimmm. Allahıma çok şükür. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Soğan kürü bi mucize. Lütfen yapın deneyin kızlar.
Merhaba kizlar sogan kurunun 11.gunundeyim basladigim gunden beri cok sık idrara cikar oldum ve vajina da idrarla birlikte hafif kaşıntı ve yanma oluyor danki enfeksiyon gibi ama sogan kurune basladiktan sonra bunlari yaşadım ve bugun idrar sonrasi peceteye sildigimde hafif pembe kahverengi arasi kanama gordum sanki adet baslangici kanamasi gibi hafifti suan cok cok az sildikce belli brlirsiz görüyorum ama hala idrar sonrasi yanma ve cok idrara cikma sikayetim devam ediyor bu vr benzeri hadiseyi yasayan var mi ???
İdrar testiyle öğrendim canım yarın kan testi yaptırıcam Allahın izniyle. Çok teşkkür ederim. Allah herkese nasip etsin.Tebrk ederm cnm :) idrar testi mi kan testiyle mi ogrendn
Amin Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Oncelikle cevap verdiginiz icin tesekkur ediyorum bu arada gecmis olsun.Cnm pembe leke disinda hepsini yasadm hata kist mi okustu durduk yere die takiodm ama gecen aydan kalan enfeksiyonumu tezmledi sik idrara cikma oluodu. 11. Gun biraktm ben mide hastasym die dewam.ederdm.yoksa
Cnm bu kuru kullanan cok arkadsta kahverengi ya da pembe lekelenme olmus dediklerine gore ici temzledigi icin ben de olmadi. Enfeksiyon yapmazz cnm soganin kendisi antibiyotik gibi zaten.Oncelikle cevap verdiginiz icin tesekkur ediyorum bu arada gecmis olsun.
Suan ben dedigim gibi 11.gunumdeyim 4 gunum kaldi ve kürü tamamlamak istiyorum. Ama korkum.şu ki hafif lekelenme oldu adet baslangici gibi acaba kotu bisey mi bu? Cunku kist var mi yok mu hic bilmiyorum doktora gitmedim yani oylesine her kadinin kullanmasi gereken bi kür oldugu icin kullaniyorum. Sık sık idrara cikmayi bende yasiyorum ve az da olsa idrar sonrasi yanma oluyor bu iyiye mi isaret sanki enfeksiyon gibi oldu ama bu kür oncesi enfeksiyonum yoktu
amin cnmİdrar testiyle öğrendim canım yarın kan testi yaptırıcam Allahın izniyle. Çok teşkkür ederim. Allah herkese nasip etsin.
Nerdeyse buun konulari okumaya calistim sogan kuru ile ilgili evet cogu bayan yasamis ama belki yakin tarihlerde doktora giden veya sorun yasamayan varsa yardimci olur diye sormak istedim.Cnm bu kuru kullanan cok arkadsta kahverengi ya da pembe lekelenme olmus dediklerine gore ici temzledigi icin ben de olmadi. Enfeksiyon yapmazz cnm soganin kendisi antibiyotik gibi zaten.
wala cnm ben sogani kullannca son gunler artk bende kist minolustu kas yapaym derken goz mu cikardm diodm bu ay yapmistm ilk defa sogani dun yaptgm idrar testm pozitf cikti soganla alakasi var mi bilmiyrm cnmNerdeyse buun konulari okumaya calistim sogan kuru ile ilgili evet cogu bayan yasamis ama belki yakin tarihlerde doktora giden veya sorun yasamayan varsa yardimci olur diye sormak istedim.
Dogru canim ama benim de kafami karistiran bu idrarda yanma ve vajina da kasinti olmasi acaba icim temizlendigi icin mi oluyor anlamadim insallah skinti olmaz bi an evvel gebe kalmak istiyorum hayirlisi ile
Aaa hayirlisi olsun gebe misiniz kesinlesti mi yani :)) ayni seyi bende ondan soruyorum kas yapayim derken goz cikartmayayim da esime de soyledim boyle boyle diye oda biseyle ne kdr oynarsan okdr kötü olur oluruna birak niye iciyosun belki zarari vardir diyince korktum acikcasi dogru soyluyor biseyle ne kdr ugrasir ne kdr takarsan okdr skinti olurwala cnm ben sogani kullannca son gunler artk bende kist minolustu kas yapaym derken goz mu cikardm diodm bu ay yapmistm ilk defa sogani dun yaptgm idrar testm pozitf cikti soganla alakasi var mi bilmiyrm cnm
Kanda da ciksn da o zamn oldu diyecm temknliym:) dedgm gibi ilk defa bubay kullandm 11 gun ama bisey olsa pozitf olmazdi herldeAaa hayirlisi olsun gebe misiniz kesinlesti mi yani :)) ayni seyi bende ondan soruyorum kas yapayim derken goz cikartmayayim da esime de soyledim boyle boyle diye oda biseyle ne kdr oynarsan okdr kötü olur oluruna birak niye iciyosun belki zarari vardir diyince korktum acikcasi dogru soyluyor biseyle ne kdr ugrasir ne kdr takarsan okdr skinti olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?