Benimde bugun 11.gun karnimda hafif agri var bugun o pembe kanama gibi geldi acaba yerlesme kanamasi mi yoksa sogan kurunden mi oldu bilemiyorum ya suan hic bisey gelmiyor bat 10 eylul eylule kdr bekleyelim bakalim insallah gecikmeli adet olmam kürden dolayiKanda da ciksn da o zamn oldu diyecm temknliym:) dedgm gibi ilk defa bubay kullandm 11 gun ama bisey olsa pozitf olmazdi herlde
Canim hadi hayirli olsun :) kan testini de yaptir guzel haberlerle gel :)Kizlar gebelk testim pozitif cikti silik de deil ptesi kan verecm. Bu ay sogan kurunu uyguladm adetmn bitmnden 7 gun sonra. Benim mide hastalgm oldugu icin 11 gun uyguladm. Gecen aydan kalma idrar kokum vardo enfeksiyon kapmistm herlde onu temzledi gebelige etkisi oldu mu bilmiyrm ama icimi temzledi o da yumurtalarmn kalitesini arttrmis olabilir.
Test yaptm sonc carsamba cikackms sansima yarn resmi tatilCanim hadi hayirli olsun :) kan testini de yaptir guzel haberlerle gel :)
Aa neyse artik, iki gunden biseycik olmaz :)Test yaptm sonc carsamba cikackms sansima yarn resmi tatil
Bekleyecm artk napm:)Aa neyse artik, iki gunden biseycik olmaz :)
hasta numaran falan varsa netten bakabilirsin canım?Test yaptm sonc carsamba cikackms sansima yarn resmi tatil
Cnm bence baslama belki hamilesindirkizlarrrr acil yardim edin son adet 27 temmuz bu ay adet olmadim yarin sogan kurune baslamak istiyorum esim artik geliyor cumartesi Allah nasip ederse onun gelmesine yakin icmek istemistim hamile kalmak icin acaba adet olmadan icilirse 15 gun yinede hamile kalinirmi eger kalinmazsa nezaman adet olurnur cok karisik oldu ama yardim edin canlarrrr :*
Bende adetim biter bitmez basladim bugun 2. Gunum normalde 7. Gun baslayin diolar ama ben yumurtlama gunume kadar yapcm sonra birakcmCnm bence baslama belki hamilesindir
yok canim hamile olamam esim yanimda degil yurd disinda 6 ay oldu ve cumartesi gelicek insallah ozaman kalirim ama afam cok karisik icsemi icmesemiCnm bence baslama belki hamilesindir
Cnm adetlerin duzenliyse adetten sonra basla duzensizse simdi baslayok canim hamile olamam esim yanimda degil yurd disinda 6 ay oldu ve cumartesi gelicek insallah ozaman kalirim ama afam cok karisik icsemi icmesemi
regl olmadıysa içme reglini ol bitsin bir hafta sonra uygula canım 10-15 günyok canim hamile olamam esim yanimda degil yurd disinda 6 ay oldu ve cumartesi gelicek insallah ozaman kalirim ama afam cok karisik icsemi icmesemi
tabi Allah bilir:)kaç günde bir adet oluyorsun yumurtlama zamanın gectiyse bu ay hamile kalamassın doğal olarak
duzensizdir ama once ilac alicam adet olmak icin oluncada kuru yapicamCnm adetlerin duzenliyse adetten sonra basla duzensizse simdi basla
regl olmadıysa içme reglini ol bitsin bir hafta sonra uygula canım 10-15 gün
duzensizdir once adet olmak icin ilac alicam adet olduktan sonra kuru yapicam :)Cnm adetlerin duzenliyse adetten sonra basla duzensizse simdi basla
Canım nasılsın iyisindir umarım ne yaptın son gelişme nedir ? Varmı güzel haberlerCanım ne yaptın son durum ne ?
Selam canım banamı sordun :)Canım nasılsın iyisindir umarım ne yaptın son gelişme nedir ? Varmı güzel haberler
Evet canım tanımadın sanırım konuşuyorduk ya seninle soğan suyunu bitti bekliyordunSelam canım banamı sordun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?