Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kanda da ciksn da o zamn oldu diyecm temknliym:) dedgm gibi ilk defa bubay kullandm 11 gun ama bisey olsa pozitf olmazdi herlde
Benimde bugun 11.gun karnimda hafif agri var bugun o pembe kanama gibi geldi acaba yerlesme kanamasi mi yoksa sogan kurunden mi oldu bilemiyorum ya suan hic bisey gelmiyor bat 10 eylul eylule kdr bekleyelim bakalim insallah gecikmeli adet olmam kürden dolayi insallah sizde hayirlisi ile gebe kalirsiniz darisi isteyen herkesee insallah :)

Canim hadi hayirli olsun :) kan testini de yaptir guzel haberlerle gel :)

kizlarrrr acil yardim edin son adet 27 temmuz bu ay adet olmadim yarin sogan kurune baslamak istiyorum esim artik geliyor cumartesi Allah nasip ederse onun gelmesine yakin icmek istemistim hamile kalmak icin acaba adet olmadan icilirse 15 gun yinede hamile kalinirmi eger kalinmazsa nezaman adet olurnur cok karisik oldu ama yardim edin canlarrrr :*

Cnm bence baslama belki hamilesindir

arkadaşlar bu ay tüp bebek yaptırdım malesef tutmadı sizce denemlimiyim bu kürü adetim bittikten sonra ne gibi bi faydası olur.cokta ilaç kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…