Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

hamile olan arkadslar birsey soracaktım idrarınızda kum gibi tortular var mı acaba :) erken hamilelik belirtisi diyorlarda doğru mu merak ettim

bu ay 1 hafta yaptım soğan kürünü reflüm azdı ama yine de bu ay da devam edeceğim yapmaya

inşaallah güzel haberler çoğalsın benimde ikinci günüm soğanda bir hafta yapıcam inş. bakalım hayırlısı ikinci yapışım olucak bu ay soğanı

off kafam cok cok cok karisik adet olmadim adetlerim duzensizdir ilac icmeden olmuyo malesef simdi ilac mi alsam sogan a mi baslasam yoksa ilac alip ignemi olsam doktorum bana daha 8 ay once vermisti ilaclarini ic 12 gun de gel igne vuralim demisti neyapsam bilemiyorummmm

Cnm gercekten karisikmis durumun okurken bile kafam karisti bence sen doktorun ne dediyse onu yap

inşaallah güzel haberler çoğalsın benimde ikinci günüm soğanda bir hafta yapıcam inş. bakalım hayırlısı ikinci yapışım olucak bu ay soğanı
Ikinciye adet baslamadan once mi basladin
Canim saracoglu adet olamiyosaniz baslayin adet olunca iki gun daha icin birakin aderiniz bitince devam edin 15 gun kullanin diyodu istersen bi bak videolarina

slm canım senin bebeğin var mı?

soğan kürü kullanmışsın faydasını gördün mü?

slm ,,,bebeğin oldu mu?ya da neler yapıyorsun olması için,

Ah Be kızlar keşke bilseniz kafamıza göre yapılmayacak bişey olduğunu. Bende sizin gibi çok heveslenmistim. Değil hamile olmak adet bile olamadım bu soğan kürü yüzünden. Anca ilaçlarla falan.. sanırım bir topic açacağım soğan kürü yapmayın !!!!! diye...

rahim duvarini inceltiyor diye duydum bende bu ay deneyecektim.tabi yumurtalıklarımda bi sorun yok ben gebelik için yapmayı düşünüyodum ama yapma diye uyarı alınca hevesimde gitti

merhaba bayanlar. ben de hikayemi bu topikte anlattım. soğan kürüne başladım ilk 3 gün kabuğunu soyarak kaynatmıştım sonradan öğrendim ki kabuklu yapmak lazımmış. bugün toplamda 9. günüm gelecek hafta bitecek inşallah. adetlerim düzenli sayılır 1-2 gün oynamalar dışında. minik minik kistlerim var tam pko gibi değil. kistik görünüm. inşallah işe yarar. bu kürlerle var olan düzenimi bozmaktan korkuyorum. insülin direncim de var benim. çok şekerli olması dolayısıyla incir kürü yapmayı düşünmüyorum. benim sorum şu: bu ayki 15 günden sonra adet görüp ikinci kürü 10 gün daha uygulayacak mıyız?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...t-goren-birinin-sogan-kuru-kullanmasi.951008/

Canım başka bi sebepten olmuş olabir belki ya, soğan sonuçta suyunun ne kadar zararı olabilir ki zaten çok faydalı bi sebze, bende dün başladım soğan kürüne ama şimdi ister istemez okuyunca kafam karıştı ama mantıklı düşününce sanmıyorum yani saraçoğlu kürleri genelde işe yarıyo ve de çok kişi soğan kürüyle hamiş kalmış, sen nakadar süre kür yaptın zaman zarfın nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…