- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Tüp negatifse bir iki ay vucut dinlensin. Tekrar tüp yapma. Sogan kurune başlaarkadaşlar bu ay tüp bebek yaptırdım malesef tutmadı sizce denemlimiyim bu kürü adetim bittikten sonra ne gibi bi faydası olur.cokta ilaç kullandım
bendede vardi heveslendm ama malesef adet olmustum herzaman bi belirti degil tortularhamile olan arkadslar birsey soracaktım idrarınızda kum gibi tortular var mı acaba :) erken hamilelik belirtisi diyorlarda doğru mu merak ettim
Tanıdım canım bitti kürüm dün adet günümdü henüz olmadım daha bakalım hayırlısı bi belirtide yok bakalım ne olcak:)Evet canım tanımadın sanırım konuşuyorduk ya seninle soğan suyunu bitti bekliyordun
Cnm gercekten karisikmis durumun okurken bile kafam karisti bence sen doktorun ne dediyse onu yapoff kafam cok cok cok karisik adet olmadim adetlerim duzensizdir ilac icmeden olmuyo malesef simdi ilac mi alsam sogan a mi baslasam yoksa ilac alip ignemi olsam doktorum bana daha 8 ay once vermisti ilaclarini ic 12 gun de gel igne vuralim demisti neyapsam bilemiyorummmm
Ikinciye adet baslamadan once mi basladininşaallah güzel haberler çoğalsın benimde ikinci günüm soğanda bir hafta yapıcam inş. bakalım hayırlısı ikinci yapışım olucak bu ay soğanı
Canim saracoglu adet olamiyosaniz baslayin adet olunca iki gun daha icin birakin aderiniz bitince devam edin 15 gun kullanin diyodu istersen bi bak videolarinaoff kafam cok cok cok karisik adet olmadim adetlerim duzensizdir ilac icmeden olmuyo malesef simdi ilac mi alsam sogan a mi baslasam yoksa ilac alip ignemi olsam doktorum bana daha 8 ay once vermisti ilaclarini ic 12 gun de gel igne vuralim demisti neyapsam bilemiyorummmm
slm canım senin bebeğin var mı?arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
anne oldun muuuu canım????bu kürü uygulayan arkadaşlar tadı nasıl?içebiliyormusunuz?bende istiyorum yapmak ama tadı beni düşündürüyor açıkcası.
soğan kürü kullanmışsın faydasını gördün mü?bende gecen ay sogan suyunu sadece 10 gun kadar ıctım ve 1 hafta sonra adet oldum yanı normal zamanından 8 gun once oldum adetımı bakalım merak edıyorum 10 gun kadar ıcmemın bu aya nasıl bı etkı yapacagını ıcımı temızledımı onuda bılmıyorum cunku ıltıhap akmadı ve adetımde anormal olmadı belkııde ıse yaramıstır bu ay ıcın.ınsallah.
slm ,,,bebeğin oldu mu?ya da neler yapıyorsun olması için,slm kızlar şuanda inanılmaz moralim bozuk çocukluk arkadaşım olan ama hiç sevmediğim ve 2 yıldır görüşmediğim arkadaşımı az önce faceden gördüm ben 2007 temmuz o ise agustosta evlenmişti bir göbek yapmışki sormayın anladınız ne demek istediğimi hamile..
onun adına çok sevindim en azından benim yaşadıklarımı yaşamıyor ama inanın çok üzüldüm acıdım kendime sanki her konuda seçilmiş gibiyim bi anne olamamak vardı oda başıma geldi.mafoldumben
şimdi kızlar bende de eşimde de sorun yok yalnız benim hsg çekilmedi 1 2 ay sonra oda çekilcek ama diyorumki bu soğan kürü bende de işe yararmı yarın 8. günüm başlasammı bi şansımı deneyim belki tüplerim kapalıysa açarkaydirigubbakcemile3
Canım başka bi sebepten olmuş olabir belki ya, soğan sonuçta suyunun ne kadar zararı olabilir ki zaten çok faydalı bi sebze, bende dün başladım soğan kürüne ama şimdi ister istemez okuyunca kafam karıştı ama mantıklı düşününce sanmıyorum yani saraçoğlu kürleri genelde işe yarıyo ve de çok kişi soğan kürüyle hamiş kalmış, sen nakadar süre kür yaptın zaman zarfın nasıldı?Ah Be kızlar keşke bilseniz kafamıza göre yapılmayacak bişey olduğunu. Bende sizin gibi çok heveslenmistim. Değil hamile olmak adet bile olamadım bu soğan kürü yüzünden. Anca ilaçlarla falan.. sanırım bir topic açacağım soğan kürü yapmayın !!!!! diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?