Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

rahim duvarini inceltiyor diye duydum bende bu ay deneyecektim.tabi yumurtalıklarımda bi sorun yok ben gebelik için yapmayı düşünüyodum ama yapma diye uyarı alınca hevesimde gitti
Canım kim dedi yapma diye? Ben de dün başladım ilk defa soğan kürü yapıyorum

Soğan kürünü ilk başta içimiz temizlensin diye içiyoruz bir rahatsızlığınız varsa temizliyor sonra hamile kalınıyor canım direk soğan suyu seni hamile yapmıyor

Arkadaşlar soğan kürü nün kaç gün kullanıldığını bilmeden fazla fazla içilirse zararı olabilir ama ayda 15 gün sabah akşam icildiginde sıkıntı olmaz ibrahim saraçoglu ne diyor 15 gün daha fazla içmeyin diyor 1 ay 15 gün 2ay 10 gün 3 ay 7 gün icilecek

ben bu ay tüp bebek yaptırdım ben de bi sorun yok malesef tutmadı kullandığım onca ilactan felan soğan kürünü yapmak istedim bi sağlıkçı arkadaşım dedı yumurtalıklarında sorun yok inceltir dedi bende vazgeçtim

Evet canım bende aşırı idrara çıktım. Yanma oluyodu ve rahatlayamıyordum bir türlü. Sanki idrarımın tamamını yapamamışım gibi. Ama çok iyi geldi çok şükür. İnşallah sende faydasını görüceksin. Allah gönlüne göre versin.

Ayni benim durumumu yasamissin sende :/ insallah faydasino goruruz canim

Kizlar bende yaklasik bir haftadir iciyorum pco yok iltihapta yok varsada ben yok diye biliyorum daha dogrusu neyse bir haftadir 3 gun sabah aksam uyguladim 3 4 gundur de sadece sabah iciyorum bikacyerde duydum hatta hemsire demis yumurtaliklarda sorun yoksa rahim duvarinda incelme yapabilirmis ondn sadece sabah içiyorum veya sabah icemesen mulaka aksm iciyorum aksatmamak icin ama bende hicbi farklilik yok ne akinti ne idrara cikma sadece ilk gunler biraz daha fazla cikiodm simdi oda yok acaba bana fayda etmiyomu ben akintim olur diyordm boyle bisey hissetmeyip kullanan ve hamile kalan varmi bana bi etkisi yoksa incire basliycm bir hafta sogan yumurtlamamada bir hafta var ozmna kadarda incir icsem dogru olurmu nolur bana bi akil verin

Kızlar hala adet olmadım 5.gün bugün test yaptım negatif çıktı soğan kürü adetimi geciktiriyor olabilirmi ??

Bence kafana göre 1 gun icmemen lazim çünkü adam basa basa soyluyor bir fincan ogleden evvel bir fincan ogleden sonra diyor. O rahim duvarini inceltme olayina da aciklik getirdi eger kalinsa olmasi gereken boyuta ulastiriyormus eger ince ise de yine ayni olmasi gereken bicimde sekil aliyormus inceltme durumu soz konusu degildir dedi. Sen doktorun verdigi ilaci kafana gore 1 doz dusurursen ne kadar etkili olur bunun gibi dusun. Herkeste akinti veya kanama olacak diye bisey yok. Ben burda cok okudum simsyah kanama veya pihtili kanama yasayanlar olmus. Akintisiydi vs. Olanlar olmuş. Ben dun bitirdim 15.gunumu ama sadece 11.günümde hafif lekelenme oldu onun disknda hic bisey gelmedi ama asiri kasinti yanma ve idrara cikma oldu belkide enfeksiyon vardi demem o ki kafana gore 1 bardaga dusurme..

Cnm cok tsk ederim cvbn icin etraftan cok duyuyorm bana bi faydasi olmadi adet duzenimi bozdu hatta sonrasinda kist olustu diyenleri benimde korkum bu hatta burda sadece bir defa icip hamile kalanda cok var bende asiri fazla olursa gunde bir bardak yeterli diye dusundum pc iltihap fln yok onlar olsa 2 barbak icerdm fazla icmem hormanlara zarar verebilir diye kendi kafama gorede fazla yuklenmek istemedm acikcasi insallah sana faydasini gosterir bu ay guzel haberlerini bekliyorum

Anlad canim ama 2 bardak deniyorsa bozmamak lazim 1 bardak iceyim yari faydasini goreyim zararini yariya indireyim diye bisey olamaz ki. Gunde 2 bardak deniyorsa vardir bir bildikleri. 1bardak yarim fayda saglayacak diye bisey yok yani ya yap ya hic yapma bence. Benim de bildigim kadarıyla kist vs.yok ama yinede gebelik icin yaptim. Asiri yanma,kasinti,sık idrara cikma disinda biraz lekelenmem oldu o kdr onn disinda sorunum olmadi cok skur. Bence gastrit veya ulserin yoksa olcuyu tam yap

Haklisi
Haklisin cnm ztn surda yumurtlama gunume bir hafta son haftada duzenli yapiyim insallah Allah sifasini gosterir

Dedigim gibi gastrit veya ulseri olan kullanmamali ozellikle o soyleniyor. Insallah canim Rabbim cumlemize sifa versin
Amin insAllah Rabbin isteyen herkese versin insAllah. Bende ulser var ilk icerken korktum eger agri yaparsa yemekten sonra icim dedim ama hicbir sorun yasamadim hatta tadini sevdim midem cok rahat akintim da oyle artmadi bugun 5. Gunum ama hicbi sıkıntısını gormedim erken cok şükür

Gecmis olsun canim cok dikkat et eger en ufak yan etkisini gorursen hemen birak sagligina faydayerine zarar verir mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…