Cnm faydasi ne kadr oldu bilmiyrm bu ay sogan kurunu kullanmaya basladm su an hamileym. Yani faydasi olmasa da zarari yoktr diyrm cunku oyle olsa bana olurdu. Benim ulserim ust safhada o yuzden 11 gun kullandm mide agrilarm baslaynca biraktm. Ama gecen aydan kalma idrar enfeksiyonm wardi idrarim cok kotu kokuyodu onu soktu. Temizledi. Adet geckmesi yapio mu bilmiyrm cunku ilk kullndgm ay hamile kaldm o etkisini goremedm. Akintm baya surdu sari renk herlde ici temzlioduCnm cok tsk ederim cvbn icin etraftan cok duyuyorm bana bi faydasi olmadi adet duzenimi bozdu hatta sonrasinda kist olustu diyenleri benimde korkum bu hatta burda sadece bir defa icip hamile kalanda cok var bende asiri fazla olursa gunde bir bardak yeterli diye dusundum pc iltihap fln yok onlar olsa 2 barbak icerdm fazla icmem hormanlara zarar verebilir diye kendi kafama gorede fazla yuklenmek istemedm acikcasi insallah sana faydasini gosterir bu ay guzel haberlerini bekliyorum
Cnm bunlari okuyunca cok rahatliyorum bende dusuk ve kimyasal gebelik gecirdim ustunden 6 7 ay gecti hala hamile kalamiyorm ondn bu kurlere basladm tedirginimde acikcasi adetim bitti ertesi gun basladim bir haftam kaldi onuda atlatsm sonucu cok merak ediorm hicbise hissetmiyorum eger adet olursm incire basliycm :)Cnm faydasi ne kadr oldu bilmiyrm bu ay sogan kurunu kullanmaya basladm su an hamileym. Yani faydasi olmasa da zarari yoktr diyrm cunku oyle olsa bana olurdu. Benim ulserim ust safhada o yuzden 11 gun kullandm mide agrilarm baslaynca biraktm. Ama gecen aydan kalma idrar enfeksiyonm wardi idrarim cok kotu kokuyodu onu soktu. Temizledi. Adet geckmesi yapio mu bilmiyrm cunku ilk kullndgm ay hamile kaldm o etkisini goremedm. Akintm baya surdu sari renk herlde ici temzliodu
Benim oyle bariz bi belirtm olmadi cnm. Benmde ilki kimyasaldi ewlendgm ay sonra istemedm iki aydr karar wermsitk bi yilimz bittigi ay hamile kaldm Allahn izniyleCnm bunlari okuyunca cok rahatliyorum bende dusuk ve kimyasal gebelik gecirdim ustunden 6 7 ay gecti hala hamile kalamiyorm ondn bu kurlere basladm tedirginimde acikcasi adetim bitti ertesi gun basladim bir haftam kaldi onuda atlatsm sonucu cok merak ediorm hicbise hissetmiyorum eger adet olursm incire basliycm :)
Ne guzel cnm Allah bianonce kucagina sag salim almayi nasio etsnCnm faydasi ne kadr oldu bilmiyrm bu ay sogan kurunu kullanmaya basladm su an hamileym. Yani faydasi olmasa da zarari yoktr diyrm cunku oyle olsa bana olurdu. Benim ulserim ust safhada o yuzden 11 gun kullandm mide agrilarm baslaynca biraktm. Ama gecen aydan kalma idrar enfeksiyonm wardi idrarim cok kotu kokuyodu onu soktu. Temizledi. Adet geckmesi yapio mu bilmiyrm cunku ilk kullndgm ay hamile kaldm o etkisini goremedm. Akintm baya surdu sari renk herlde ici temzliodu
Tesekkur ederim canim. Suana kadar hic bi etki gormedim hatta benim sabah uyaninda hep mide bulantim olur ictikden sonra onu bile geciriyo ama farkedersem bisey hemen birakicamGecmis olsun canim cok dikkat et eger en ufak yan etkisini gorursen hemen birak sagligina faydayerine zarar verir mazallah
Boyle seyleri duyunca cok mutlu oluyorm insAllah rabbim hayirlsiyla kucagina almayi nasib etsin Rabbim bizede nasib etsin insAllahCnm faydasi ne kadr oldu bilmiyrm bu ay sogan kurunu kullanmaya basladm su an hamileym. Yani faydasi olmasa da zarari yoktr diyrm cunku oyle olsa bana olurdu. Benim ulserim ust safhada o yuzden 11 gun kullandm mide agrilarm baslaynca biraktm. Ama gecen aydan kalma idrar enfeksiyonm wardi idrarim cok kotu kokuyodu onu soktu. Temizledi. Adet geckmesi yapio mu bilmiyrm cunku ilk kullndgm ay hamile kaldm o etkisini goremedm. Akintm baya surdu sari renk herlde ici temzliodu
Bak iyi gelmis olabilir insallah şifa olsun bende dün bitirdim alismistim ya 15 gun sabah aksam ypiyodum kendimi boslukta hissettimTesekkur ederim canim. Suana kadar hic bi etki gormedim hatta benim sabah uyaninda hep mide bulantim olur ictikden sonra onu bile geciriyo ama farkedersem bisey hemen birakicam
Amin cnm insallh Allah kimsenn kucagini bos birakmasnBoyle seyleri duyunca cok mutlu oluyorm insAllah rabbim hayirlsiyla kucagina almayi nasib etsin Rabbim bizede nasib etsin insAllah
Bende oyle olmazsa incir kuru dusunuyorumBak iyi gelmis olabilir insallah şifa olsun bende dün bitirdim alismistim ya 15 gun sabah aksam ypiyodum kendimi boslukta hissettimcorekotu, bal, tarcin karisimina baslarim adet olursam kendimi kurlere vercem
Aminn canim insAllah . Rabbim hamilelerin dualarini kabul edermis bizlerede dua edinAmin cnm insallh Allah kimsenn kucagini bos birakmasn
Şöyle söylym. 30 ile 36 gün arasında değişir adet döngüm. Soğan kürü yaptığım ay yaklaşık 50 gün sürdü doktora gittim adet olmak için ilaç verdi de geldi. Soğan kürünü de şöyle yaptım adet bittikten bir hafta sonra toplamda 14 gün. Bi kere yaptım. Tesadüf mü ? Pek sanmam. Ben iyi gelmeyenlerdenim maalesef. Yaramadı...Canım başka bi sebepten olmuş olabir belki ya, soğan sonuçta suyunun ne kadar zararı olabilir ki zaten çok faydalı bi sebze, bende dün başladım soğan kürüne ama şimdi ister istemez okuyunca kafam karıştı ama mantıklı düşününce sanmıyorum yani saraçoğlu kürleri genelde işe yarıyo ve de çok kişi soğan kürüyle hamiş kalmış, sen nakadar süre kür yaptın zaman zarfın nasıldı?
Bir rahatsızlığım yok çok şükür işte denemek için yaptım yani hamilelik için. Olmadı sağlık olsun ne yapalım. Sonrasında da hamile kalmadım maalesef. Mayıs ayında yapmıştım.Soğan kürünü ilk başta içimiz temizlensin diye içiyoruz bir rahatsızlığınız varsa temizliyor sonra hamile kalınıyor canım direk soğan suyu seni hamile yapmıyor
Geçmiş olsun. Üzülme. Denemeye devamKızlar ben dün düşük yaptım. Kimyasal gebelik oluşmuş. Yıkıldım resmen. Enkaz gibiyim. Ama soğan kürünü yine denycem bu ay. Allahım hepimize nasip etsin inşallah.
Insallah canım benim Rabbim cumle isteyene nasip etsin :))Bende oyle olmazsa incir kuru dusunuyoruminsAllah hamilesindir de diger kurlere ihtiyacin kalmaz
Test yaptinmi hamile olabilirsinKızlar ben hala adet olmadım sarı akıntım var bu neyin belirtisi acaba ?
Yarın bir hafta olcak gecikmem
2 gün önce yaptım negatif çıktıTest yaptinmi hamile olabilirsin
Test yaptnmi cnmKızlar ben hala adet olmadım sarı akıntım var bu neyin belirtisi acaba ?
Yarın bir hafta olcak gecikmem
Hmm ozaman gelir bekle gecikme olabilir sogandan dolayi ama sakin uzulme düzelecek inşallah2 gün önce yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?