Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

soğan kürünün sonuna yaklaştım. bu ay hamile kalamazsam bana yine gözyaşları.. halbuki sabırlı olmam gerekir dimi? kürün yaptığı ilk ay değil de ikinci ay hamile kalan var mı? bir umut olun bana be kızlar..

Ben yine test yaptım sonuç yine negativ acaba yarın kan testimi yaptırsam evde yapılan testler erken yanıt vermiyor olabilirmi

Canım kaç kişiye sorduysam hepside stres yaptığı için hamile kalmadığını söyledi ne zaman dusunmezsen akışına bırakırsan o zaman daha rahat hamile kalabiliyormussun ben ilk ay soğan kürü içtim hamile kalamadım bu ayda incir kürü içtim bekliyorum ama stres yapmıyorum merak etme inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım

Ayni durumdayiz cnm benimde 1 hafta oldu yunurtlama gunum ayin 9u bende 8de birakmayi dusunuom ve gunde bir defa yapiom sen nasil yaptin ve bi farklilik yasadinmi

canm beni sakın yanlış anlama gercekten iyiliğin için söylicem bunları. ama bu kadar kafana takmaya devam ettikçe çok zor ağlamaman. kafanı boşalt düşünmemeye çalış. insanların belirtilerini yada hergün akıntı takip etme. bak gün aşırı ilişki olsun ve hiç düşünme bence güzel sonuçlar alıcaksın :) bu arada eşinde bi sorun varmı?

Tabikide canım stress en büyük engel bencede ama insan kafaya takmadan yapamıyor :)

keşke elimde olsa stres yapmamak. 15 ay oldu benden sonra evlenenler doğurdu. hatta birinci çocuğu yaşına girmeden ikinciye hamile kalan var. normal zamanda kafaya takmıyorum. ama ne zaman bir küre başlasam, adetime 1 hafta kala başlıyor bende kendimi dinlemeler. nefret ediyorum artık her ay regl günlerimi acı çeke çeke bekliyorum
Ayni durumdayiz cnm benimde 1 hafta oldu yunurtlama gunum ayin 9u bende 8de birakmayi dusunuom ve gunde bir defa yapiom sen nasil yaptin ve bi farklilik yasadinmi
ben saraçoğlu'nun bir videosunda anlattığı şekilde yapıyorum. adetin 7. günü başladım. günde iki kere aç karnına içiyorum. genelde aynı saatlerde içmeye çalışın demişler burada ama yemek yediğim saatler değişiyor o yüzden saat olarak istikrarlı olmasam da günde mutlaka 2 kere ve en önemlisi aç karnına içmeye çalışıyorum. ha bir de ilk birkaç gün kabuklarını soyup yapmıştım sonra duydum ki kabukları da gerekiyormuş kabuğuyla kaynatıp içiyorum. sürekli şeffaf akıntım var. bunun dışında bir değişiklik gözlemlemedim kendimde.

çok teşekkür ederim canım niye yanlış anlayayım. anlayıp zahmet edip cevap veren birkaç kişi görmek mutluluktur benim için. ben kendime çok kızıyorum zaten. hatta Allah'a isyan edip günaha giriyormuşum gibi oluyor diye de düşünüp üzülüyorum. ama keşke elde olsa. bayram yaklaşıyor mesela. o bile stres yaptı bende. yine herkesin çoluğu çocuğu gözüme sokulacak.. bir de beklenen adet tarihim bayramın son günlerinde. artık o günlere yakın belirti ara dur. adet gördüm mü görmedim mi görücem mi diye yine kendini dinle. her tuvalete koştuğunda oh be adet görmemişim de ama bir yandan da kesin gene gelir diye umutsuzluğa düş.. of yazarken bunaldım. resmen işkence ediyorum kendime ya bu arada eşimde de bende de bir sorun yok güya güya diyorum çünkü doktor sorun yok demesine rağmen hamile kalamadım. pko geçmişim var ama adetlerim düzenlidir, tüylenmem vs yoktur. hormonlar da normal çıktı. ama yok olmuyor.. sanırım yumurtalarım işe yaramaz. çünkü ovulasyon testinde hiç çift çizgi yakalayamadım. buradaki belirtileri okumayı bırakalı, yumurtlama günü takibi yapmaktan vazgeçeli çok oldu. bu işler hesapla kitapla olmuyor. ama kafamın içindeki stresi yenemiyorum

bu arada bu soğan suyu hormonlara etki mi ediyor ne oluyor. çok ama çok duygusalım bu ara. sanki regl olmama yaklaştığım günler gibi dokunsan ağlayacak gibiyim.

Hayır canım olmadım stress yaptım galiba piskolojik olarak kürü kullandığım için bekliyorum diye gecikiyor galiba adetim
Yarın kan testi yaptırsammıki ?
Canım 13 gün olmazsan git yaptır çünkü benim bir ay 13 gün oldu kan testi yapmaya gidiyordum ki adet olmuştum

Hayır canım olmadım stress yaptım galiba piskolojik olarak kürü kullandığım için bekliyorum diye gecikiyor galiba adetim
Yarın kan testi yaptırsammıki ?
ne kadar gecikti? en sinir bozucu olan bu durum valla off. mayıs ayında on gün gecikmiştim ben de. kan testinde negatifi görünce yaşadığım üzüntüyü anlatamam. bir daha yaşamak istemiyorum. o yüzden hamile değilsem de umarım gecikmeden gününde adet görürüm çünkü en sinir bozucusu bu şekilde beklemek. Allah yardımcın olsun arkadaşım

can
ım
canım doktora yaptırsan yumurta takibini?

canım doktora yaptırsan yumurta takibini?
vaktim yok ki canım. eşimle ikimizin de mesleğimiz gereği sürekli şehir değiştiriyoruz. Türkiye haritasında bir oradan bir buraya... bir de ne bileyim yumurta takibi filan bunlarla olmuyor. millet ne zaman ilişkiye girdiğini bilmiyor ama hop hamile.. Allah sabredenlerle beraberdir bu da bize bir sabır testi diye avutmaya çalışıyorum kendimi

şimdi de maydonoz ve süt buharını deneyenleri gördüm. yav ne psikopatça şeyler bunlar. kaynar tencerenin üstüne nasıl oturucaz. bunu yapsam eşim deli diye evden atar beni ama işe de yarıyormuş off ne hale geldik anne olacağız diye Allah'ım gör bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…