Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bende geçen ay 15 gün düzenli yapmıştım olmamıştı bu ay 5 gün yaptım bıraktım bakalım sonuç ne olacak daha iki hafta var belli olmasına gün aşırı ilişki de önemli kızlar mesela ben gecen ay yaptım soğan kürünü ama pek değerlendiremedik açıkçası birde bişey soracaktım ovülasyon testinde iki çizgiden biri silik çıkması ne ifade ediyor bilen varmı??

canım bende pko eşimdede morfoloji bozukluğu vardı. 1 senedir deniyoduk ve çatlatma iğnesiyle bir kere hamile kalıp kürtaj oldum. ama gecen ay hiç okumucam diye söz verdim. kendime soğan kürüne başladm ilk defa ama içemedim 3 gün dayanabildim. eşime de keçiboynuzu kürü yaptım ve hiç kasık ağrımı akıntmı takip etmedim (ama pko kaynaklı kilomda vardı yaklaşık 15 kilo verdim 4 ayda) gün aşırı ilişki yaşadık Allah'a emanet yani. ama şimdi çok şükür kalbini duydum 3 gün önce. bu yüzden diyorum stres en büyük engel nolur kendini vücudunu rahat bırak bak gör nasıl mutlu olucaksın inşallah :)

Mrb kizlar bende sogan kürü yaptim hala adet olmadim 6gün gecti testi yarin yapcam ama pekte umudum yok acikcasi

Aynı sıkıntı bendede var canım doktor klomene başlayacak sanırım.

InsAllah hamilesindir canim
Insallah canim ya bende de hormon bozuklugu var malesef evlenince oldu bu da adet gecikmelerim sac dökülmesi cild yaglanmasi feln diane 35 kullandim 6ay adetlerim duzene girdi 1sene tekrar bozdu hapi birakinca sac dokulmem de durdu sogan suyu yaptim bekliyorum hala offf offf cok zormus cokk

Bende 6 ay diane 35 kullandim bittikten sonra ilk ayimda adetim bir hafta gecikti simdi ikinci adeti bekliyorum yada hamileligi bende sogan suyu içiyorum 6. Gunumdeyim
Ilaci biraktiktan sonra 1 sene duzenli mi oluyodun

Ewet cok zor ama sabir canim Rabbimin varsir bi bildigi stres yapmamaya calis o en kotu engel zaten insAllah hamissindir

Aynen mayisin 6da basladim kasimin 6da bitti bu gectigimiz mayis ayindan itibaren düzensiz olmaya basladi

InsAllah Allahim dualarimizi kabuk eder bizede nasib eder çift cizgiyi gormeyi. Saracoglu o ilaclari bosuna veriyolar diyo o pkoyu tedavi etmez adeti duzenler diyo ama oda olmuyo malesef

Ben bir kez daha yapmistim sogan kürünu 2ay yaptim düzene girmisti bu sefer olmadi 6 gün gecti canim insallah sana da Allah nasip eder canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…