canım bende pko eşimdede morfoloji bozukluğu vardı. 1 senedir deniyoduk ve çatlatma iğnesiyle bir kere hamile kalıp kürtaj oldum. ama gecen ay hiç okumucam diye söz verdim. kendime soğan kürüne başladm ilk defa ama içemedim 3 gün dayanabildim. eşime de keçiboynuzu kürü yaptım ve hiç kasık ağrımı akıntmı takip etmedim (ama pko kaynaklı kilomda vardı yaklaşık 15 kilo verdim 4 ayda) gün aşırı ilişki yaşadık Allah'a emanet yani. ama şimdi çok şükür kalbini duydum 3 gün önce. bu yüzden diyorum stres en büyük engel nolur kendini vücudunu rahat bırak bak gör nasıl mutlu olucaksın inşallah :)keşke elimde olsa stres yapmamak. 15 ay oldu benden sonra evlenenler doğurdu. hatta birinci çocuğu yaşına girmeden ikinciye hamile kalan var. normal zamanda kafaya takmıyorum. ama ne zaman bir küre başlasam, adetime 1 hafta kala başlıyor bende kendimi dinlemeler. nefret ediyorum artık her ay regl günlerimi acı çeke çeke bekliyorum
ben saraçoğlu'nun bir videosunda anlattığı şekilde yapıyorum. adetin 7. günü başladım. günde iki kere aç karnına içiyorum. genelde aynı saatlerde içmeye çalışın demişler burada ama yemek yediğim saatler değişiyor o yüzden saat olarak istikrarlı olmasam da günde mutlaka 2 kere ve en önemlisi aç karnına içmeye çalışıyorum. ha bir de ilk birkaç gün kabuklarını soyup yapmıştım sonra duydum ki kabukları da gerekiyormuş kabuğuyla kaynatıp içiyorum. sürekli şeffaf akıntım var. bunun dışında bir değişiklik gözlemlemedim kendimde.
çok teşekkür ederim canım niye yanlış anlayayım. anlayıp zahmet edip cevap veren birkaç kişi görmek mutluluktur benim için. ben kendime çok kızıyorum zaten. hatta Allah'a isyan edip günaha giriyormuşum gibi oluyor diye de düşünüp üzülüyorum. ama keşke elde olsa. bayram yaklaşıyor mesela. o bile stres yaptı bende. yine herkesin çoluğu çocuğu gözüme sokulacak.. bir de beklenen adet tarihim bayramın son günlerinde. artık o günlere yakın belirti ara dur. adet gördüm mü görmedim mi görücem mi diye yine kendini dinle. her tuvalete koştuğunda oh be adet görmemişim de ama bir yandan da kesin gene gelir diye umutsuzluğa düş.. of yazarken bunaldım. resmen işkence ediyorum kendime yabu arada eşimde de bende de bir sorun yok güya güya diyorum çünkü doktor sorun yok demesine rağmen hamile kalamadım. pko geçmişim var ama adetlerim düzenlidir, tüylenmem vs yoktur. hormonlar da normal çıktı. ama yok olmuyor.. sanırım yumurtalarım işe yaramaz. çünkü ovulasyon testinde hiç çift çizgi yakalayamadım. buradaki belirtileri okumayı bırakalı, yumurtlama günü takibi yapmaktan vazgeçeli çok oldu. bu işler hesapla kitapla olmuyor. ama kafamın içindeki stresi yenemiyorum
bu arada bu soğan suyu hormonlara etki mi ediyor ne oluyor. çok ama çok duygusalım bu ara. sanki regl olmama yaklaştığım günler gibi dokunsan ağlayacak gibiyim.
Aynı sıkıntı bendede var canım doktor klomene başlayacak sanırım.canım bende pko eşimdede morfoloji bozukluğu vardı. 1 senedir deniyoduk ve çatlatma iğnesiyle bir kere hamile kalıp kürtaj oldum. ama gecen ay hiç okumucam diye söz verdim. kendime soğan kürüne başladm ilk defa ama içemedim 3 gün dayanabildim. eşime de keçiboynuzu kürü yaptım ve hiç kasık ağrımı akıntmı takip etmedim (ama pko kaynaklı kilomda vardı yaklaşık 15 kilo verdim 4 ayda) gün aşırı ilişki yaşadık Allah'a emanet yani. ama şimdi çok şükür kalbini duydum 3 gün önce. bu yüzden diyorum stres en büyük engel nolur kendini vücudunu rahat bırak bak gör nasıl mutlu olucaksın inşallah :)
InsAllah hamilesindir canimMrb kizlar bende sogan kürü yaptim hala adet olmadim 6gün gecti testi yarin yapcam ama pekte umudum yok acikcasi
Insallah canim ya bende de hormon bozuklugu var malesef evlenince oldu bu da adet gecikmelerim sac dökülmesi cild yaglanmasi feln diane 35 kullandim 6ay adetlerim duzene girdi 1sene tekrar bozdu hapi birakinca sac dokulmem de durdu sogan suyu yaptim bekliyorum hala offf offf cok zormus cokkInsAllah hamilesindir canim
Bende 6 ay diane 35 kullandim bittikten sonra ilk ayimda adetim bir hafta gecikti simdi ikinci adeti bekliyorum yada hamileligi bende sogan suyu içiyorum 6. GunumdeyimInsallah canim ya bende de hormon bozuklugu var malesef evlenince oldu bu da adet gecikmelerim sac dökülmesi cild yaglanmasi feln diane 35 kullandim 6ay adetlerim duzene girdi 1sene tekrar bozdu hapi birakinca sac dokulmem de durdu sogan suyu yaptim bekliyorum hala offf offf cok zormus cokk
Bende 6 ay diane 35 kullandim bittikten sonra ilk ayimda adetim bir hafta gecikti simdi ikinci adeti bekliyorum yada hamileligi bende sogan suyu içiyorum 6. Gunumdeyim
Ilaci biraktiktan sonra 1 sene duzenli mi oluyodun
Bende 6 ay diane 35 kullandim bittikten sonra ilk ayimda adetim bir hafta gecikti simdi ikinci adeti bekliyorum yada hamileligi bende sogan suyu içiyorum 6. Gunumdeyim
Ewet cok zor ama sabir canim Rabbimin varsir bi bildigi stres yapmamaya calis o en kotu engel zaten insAllah hamissindir
InsAllah Allahim dualarimizi kabuk eder bizede nasib eder çift cizgiyi gormeyi. Saracoglu o ilaclari bosuna veriyolar diyo o pkoyu tedavi etmez adeti duzenler diyo ama oda olmuyo malesef
Amin insAllah Rabbim isteyen herkese verir insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?