Onu bilmiyorum da. Bugün bende gidecem doktor bana da verecek. İnşallah ilk ay tutar da uğraşmayız.Valla kızlar ben soğan küründen fayda göremedim. Yarın kendimi yeniden bilime atmaya karar verdim. Doktora gidcem iki kere klomen kullandım olmadı yarın da büyük ihtimal klomen vercek doktor. İnşallah bu sefer olur. Klomen en fazla kaç kere kullanılıyor bilen var mı acaba ?
eşinde de problem varmı canım?Aynı sıkıntı bendede var canım doktor klomene başlayacak sanırım.
oldu canım 3 yasında kortızon ve dogum kontroş hapı destegıyle hamıle kaldım ben ama ıkıncıyı ıstıyorum tekrardan tedavı gormek hıc ıcımden gelmiyor cunku zor bı durumslm ,,,bebeğin oldu mu?ya da neler yapıyorsun olması için,
Allah sonunu getirmeyi nasip etsin, sağlık al kucağına inşallah evladını canım. benim eşimin de morfoloji %9 çıktı. kimi yer %14 olmalı diyor kimisi %4 anlayamadık biz de ama çoğu doktor hiçbir sıkıntı yok dedi. bakalım..canım bende pko eşimdede morfoloji bozukluğu vardı. 1 senedir deniyoduk ve çatlatma iğnesiyle bir kere hamile kalıp kürtaj oldum. ama gecen ay hiç okumucam diye söz verdim. kendime soğan kürüne başladm ilk defa ama içemedim 3 gün dayanabildim. eşime de keçiboynuzu kürü yaptım ve hiç kasık ağrımı akıntmı takip etmedim (ama pko kaynaklı kilomda vardı yaklaşık 15 kilo verdim 4 ayda) gün aşırı ilişki yaşadık Allah'a emanet yani. ama şimdi çok şükür kalbini duydum 3 gün önce. bu yüzden diyorum stres en büyük engel nolur kendini vücudunu rahat bırak bak gör nasıl mutlu olucaksın inşallah :)
sen nasıl uyguladın canım? eşinin filan bir sıkıntısı yok demi?Valla kızlar ben soğan küründen fayda göremedim. Yarın kendimi yeniden bilime atmaya karar verdim. Doktora gidcem iki kere klomen kullandım olmadı yarın da büyük ihtimal klomen vercek doktor. İnşallah bu sefer olur. Klomen en fazla kaç kere kullanılıyor bilen var mı acaba ?
ya çok mutlu oluyorum böyle şeyler okudukça. benim kürüm de yarın bitecek. bu ay hamile kalamazsam yine üzülücem ama ümidi kesmiyim demi soğandan? 3 ay daha 10ar gün uyguluycam düzenli. bir yerimiz sabit olsun eşime keçiboynuzu kürü de yapıcam. yarabbim şifa ver hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et..Merhaba. Bu sitede bu başlık altında yazılanları okuyup soğan kürü denedim 15 gün. o ay adet oldum. ikinci ay sogam kürü yapmadım ama hamile kaldım . eşimde aynı zamanda keçiboynuzu özü yedi günde iki kaşık. hangisi vesile oldu bilmem ama soğan kürü denediğim ay adet sancım falan olmadı . inanılmaz etkili. ki ben beş altı ağrı kesici ile bitirirdim adet dönemimi. bir tek ağrı kesivi bile içmedim sohan suyu içtiğim ay. umarım sizde de işe yarar.
canm bzde %4 çıktı en başta sonra yne verdk ondada %5 çıktı. doktor aşılama demişti. sayı 15 milyon du çünkü. bende ona keçiboynuzu kürü yaptığım ilk ay hamile kaldım bence etkisi oldu. çünkü gerçekten anlaşılıyo ben anlamıştım yani farkı. güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim. umarım sende en kısa zamanda kavusursun inşallah :) ama keçibıynuzu kurunun zararı yok dene derim yani içsin bişey kaybetmezsiniz.Allah sonunu getirmeyi nasip etsin, sağlık al kucağına inşallah evladını canım. benim eşimin de morfoloji %9 çıktı. kimi yer %14 olmalı diyor kimisi %4 anlayamadık biz de ama çoğu doktor hiçbir sıkıntı yok dedi. bakalım..
bence kesinlikle keçiboynuzu kürü çok etkili erkekler için. ama sayı ve hareketlilik anlamında. morfolojiye etki eder mi bilemedim yine de işimi şansa bırakmamak adına yerimiz sabit olur olmaz yapacağım. of of adam deli gözüyle bakıyor bana artık. çok sinirleniyor eşim. sadece eşim değil herkes bebek olayını çok büyüttüğümü düşünüyor. "yaşın genç. hayatın tadını çıkar. bak sorun yokmuş ikinizde de. demek ki zamanı değil. bir de okumuş meslek sahibi olacaksın. köylü müsün sen" vs vs.. neler neler işitiyorum evlat hevesim yüzünden. kimse beni anlamıyor ama kimseye kendimi anlatmak zorunda da hissetmiyorum. kendiliğinden zahmetsiz evlat sahibi olana konuşması kolay kimseye beddua da etmek istemiyorum ama sözlerini kendilerine saklasınlar artık. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahcanm bzde %4 çıktı en başta sonra yne verdk ondada %5 çıktı. doktor aşılama demişti. sayı 15 milyon du çünkü. bende ona keçiboynuzu kürü yaptığım ilk ay hamile kaldım bence etkisi oldu. çünkü gerçekten anlaşılıyo ben anlamıştım yani farkı. güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim. umarım sende en kısa zamanda kavusursun inşallah :) ama keçibıynuzu kurunun zararı yok dene derim yani içsin bişey kaybetmezsiniz.
amin canım. işte sayıyı çoğalttığında % bakımından sağlam sperm sayısı da artmış oluyorbence kesinlikle keçiboynuzu kürü çok etkili erkekler için. ama sayı ve hareketlilik anlamında. morfolojiye etki eder mi bilemedim yine de işimi şansa bırakmamak adına yerimiz sabit olur olmaz yapacağım. of of adam deli gözüyle bakıyor bana artık. çok sinirleniyor eşim. sadece eşim değil herkes bebek olayını çok büyüttüğümü düşünüyor. "yaşın genç. hayatın tadını çıkar. bak sorun yokmuş ikinizde de. demek ki zamanı değil. bir de okumuş meslek sahibi olacaksın. köylü müsün sen" vs vs.. neler neler işitiyorum evlat hevesim yüzünden. kimse beni anlamıyor ama kimseye kendimi anlatmak zorunda da hissetmiyorum. kendiliğinden zahmetsiz evlat sahibi olana konuşması kolay kimseye beddua da etmek istemiyorum ama sözlerini kendilerine saklasınlar artık. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
canım sendin sanırım ates ölçme yöntemini yapan ateş yükselirse ne oluyordu tumurtlama günümü oluyor bilen varsa cevap verebilir mi benim şuan bayaa yüksek 37 derece normalde 36.7 fln dıHayırlı olsun Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Sperm sayısı ve hareketliliği normal. Ama morfoloji %2 canım. Doktor bugün klomen verdi.eşinde de problem varmı canım?
canm o zaman keçiboynuzunu dene derim. spermlerde kaliteyi artırıyo. bide e vitamini ağırlıklı olan besinler bide bitter çikolata :)Sperm sayısı ve hareketliliği normal. Ama morfoloji %2 canım. Doktor bugün klomen verdi.
Keçiboynuzuna başladık canım akşamları yatarken 1 bardak içiyo.canm o zaman keçiboynuzunu dene derim. spermlerde kaliteyi artırıyo. bide e vitamini ağırlıklı olan besinler bide bitter çikolata :)
sen nasıl uyguladın canım? eşinin filan bir sıkıntısı yok demi?
Gidemedim ben bugün sıkıntılar olduOnu bilmiyorum da. Bugün bende gidecem doktor bana da verecek. İnşallah ilk ay tutar da uğraşmayız.
Git erteleme erteledikçe uzuyo süreçGidemedim ben bugün sıkıntılar olduinşallah yarın gidebilirim
Biliyorum çok istiyorum gitmeyi ama eşimle tartıştık hastanenin kapısından geri döndük. Kötü başladık devamından hayır gelir mi ki artık... Şu an konuşmuyoruz yarın gidelim demedim. Of bilmiyorum neden bu kadar zor neden..Git erteleme erteledikçe uzuyo süreç
Tek git kocanla gitmeBiliyorum çok istiyorum gitmeyi ama eşimle tartıştık hastanenin kapısından geri döndük. Kötü başladık devamından hayır gelir mi ki artık... Şu an konuşmuyoruz yarın gidelim demedim. Of bilmiyorum neden bu kadar zor neden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?